Audio Physic, Bel Canto, Cambridge Audio, Cyrus, Definitive Technology

Audio Physic is stijlvol aanwezig met de witte Classic serie luidsprekers. Dat treft, de Classic 10 werd net getest voor de HiFi.nl luidsprekermaand, de recensie lees je hier.

De Bel Canto C7R DAC-receiver is een geďntegreerde versterker met tuner. “Het bijzondere van deze versterker is de reference-voeding en de FM-tuner.” Deze DAC werd eerder dit jaar ook al getest.

Bij Cambridge Audio staan de 851A versterker & 851C cd-speler. Een van de meest besproken combinatiesets op het moment. De cd-speler heeft de beste DA-converter die Cambridge ooit heeft gebouwd. Cambridge Audio: “De DA-converter is dusdanige kwaliteit dat men hem graag ziet als DAC/voorversterker met ingebouwd loopwerk.”

Nieuw van Cyrus is de applicatie voor de iPad waarmee de streaming apparatuur draadloos kan worden bediend. Op de foto staat de Stream XP QX. De complete DA converting is in dit hoogwaardig apparaat ingebouwd. Met voorversterker en hoogwaardige DAC. Met 2x X300 mono eindversterkers. Bovenop staat een CD XT SE2. 

Deze Definitive Technology vloerstaande luidspreker heeft een unieke verstrooier en aan de bovenkant een passieve bass voor meer lage tonen.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »