ARTIKEL

More Music - vervolg


Max Delissen | 18 september 2009 | Fotografie Paul Vermeulen

Bij Pass Labs was de nieuwe phono-voorversterker XP-15 (4.100 euro) de grote blikvanger, al was hij niet spelend te bewonderen.


(Foto: Paul Vermeulen - PHOTO40)

Van Finite Elemente werd een meubel gedemonstreerd waarin een aantal aktieve piezo-elementen iedere trilling onmiddellijk met een tegentrilling neutraliseren. Een meubel met een stekker dus... Het klinkt raar, maar het werkt volgens More Music verbluffend goed. Het klankmatige resultaat was overigens niet te plaatse te beoordelen.


(foto - Spectral)

Spectral is echt een merk dat alleen iets nieuws op de markt brengt als het significant beter is dan het oude model. Het duurde dan ook 14 jaar om een opvolger te maken van hun eindversterker. De DMA 360 model 2 eindversterker (28.900 euro/paar) is nog steeds extreem breedbandig, hoogoplossend en heeft met 2x350 watt aan 8 Ohm een fors vermogen, maar nu klinkt hij volgens heb die er echt verstand van hebben dus nog beter.

Dit artikel maakt deel uit van een beursverslag dat in 5 verschillende achtergrondartikelen is opgesplitst. Voor de introductie en links naar de andere delen klikt u hier.

EDITORS' CHOICE