(Gesponsord artikel)


ARTIKELDynaudio

Muziek als voornaamste doel

"Natuurlijk is het tegelijkertijd geen M50", vervolgt Wilbert, "en kan het allemaal nóg beter. Maar waar het bij deze set om draait, is dat genieten voorop staat. En we willen laten zien dat genieten, écht genieten van mooi geluid heel goed mogelijk is voor een leuk bedrag. Een betaalbare set die precies laat zien wat er qua muziekbeleving mogelijk is in deze prijsklasse."

Als we over dat genieten praten, komt ook de term gebruikersgemak voorbij. En dan zijn we al snel bij de bron in deze opstelling: de Bluesound Node. "Hoge kwaliteit audio in een mooi systeem, dat prettig te bedienen is en precies de juiste aanvulling vormt in het geheel." 

De Bluesound Node is één van de vier modellen waarmee het in 2013 geïntroduceerde merk zich eerder dit jaar op de markt voor streaming audio stortte (lees hier over de hele familie, red.). In tegenstelling tot de PowerNode, één van zijn broers, heeft de Node geen eigen versterker aan boord – maar daar is uiteraard de D 3020 al voor ingeschakeld. Interlink eraan, app voor de muziek starten en spelen!

"Al met al zet je voor minder dan tweeduizend euro een hele mooie combinatie bij elkaar, die goed klinkt en op alle fronten overtuigt. Dat is ook precies wat we met deze set uit willen dragen; dat je voor een dergelijk bedrag – relatief laag in de hifi – een goed muzieksysteem weg kunt zetten dat niets te wensen overlaat en dat genieten van muziek als voornaamste doel heeft."

Audio TV Centrum Stelt Samen

NAD D 3020 (€ 499,-)
Bluesound Node (€ 449,-)
Dynaudio Excite X14 (€ 490,- per stuk)

MERK

EDITORS' CHOICE