ARTIKEL

Dus speel het spel op de juiste manier....


Redactie HiFi.nl | 24 juni 2011

Dertig jaar later geeft juist deze passie van het leveren van prestatie en kwaliteit met de intussen marktleidende luidsprekers, aanleiding tot een nieuwe basis voor andere producten die op dezelfde wijze de klank zeker stellen. Van radio tot inbouw- en plafondspeakers – ons groeiende aanbod van binnen, buiten en mobiele audioproducten geniet enerzijds een toenemende opmerkzaamheid van de critici uit de industrie, en anderzijds ontving Boston Acoustics reeds talrijke prijzen voor design en performance. De verschillende luidsprekermodellen worden in alle productlijn en door een uitstekende akoestische uitvoering en buitengewone prestatie erkend - het bewijs voor kwalitatief hoogwaardig design en productie.

Opvallende product innovaties van Boston omvatten onder meer de introductie van de eerste High Performance component luidsprekersystemen voor car-audio, de eerste magnetisch afscherm luidsprekers en het gepatenteerde BassTrac® circuitnet - een technologie, die het mogelijk maakt om met versterkte speakers, meer bass te produceren zonder dat er vervorming ontstaat. Het is daarom ook geen wonder dat sinds 1979 al miljoenen Boston luidsprekersystemen door muziek- en filmliefhebbers worden gewaardeerd.

Boston Acoustics leidende gedachte is ook vandaag de dag onveranderd gebleven -zich ten behoeve van de kwaliteit, waarde, eenvoudig gebruik en natuurlijk zuiver en functioneel design verplicht te stellen. Dat is van wezenlijk belang als je het spel op de juiste manier wilt spelen. Ook na 30 jaar van luidsprekerproductie behoort Boston Acoustics tot de meest gewaardeerde marktleiders in zijn gebied en is nog steeds met toewijding bezig de klank mee te nemen waarheen het ook geleid moet worden - binnen of buiten. Dus speel het spel op de juiste manier....

EDITORS' CHOICE