"/>
 

NIEUWS

Een veilige keuze


Rob van Mil | 25 augustus 2014

Eric Karsemakers, general manager van ABB Nederland

Ook de veiligheid van bewoners is met deze moderne automatisering tot in de puntjes geregeld. Niet alleen biedt ABB diverse installaties voor toegangscontrole tot de woning. Met de KNX-installatie kan men er ook voor zorgen dat slimme "reacties" worden voorgeprogrammeerd. Zo kan alle verlichting in het huis aangaan als er Ōs nachts ergens glasbreuk wordt geconstateerd. Veel mensen vinden een zogeheten "paniekschakelaar" naast het bed prettig, omdat zij daarmee niet alleen alle verlichting in huis in ˇˇn keer kunnen inschakelen, maar men kan ook meteen kennissen of zelfs de politie alarmeren. CameraÕs rond het huis kunnen in de nacht bij beweging meteen opnames gaan maken. Maar ook een storing van bijvoorbeeld de wasmachine of de cv-ketel wordt op de smartphone gemeld, zodat bewoners snel op de hoogte zijn. Zo zijn er veel meer functionaliteiten die door de automatisering het leven van mensen een stuk aangenamer en veiliger maken.

Contacten intensiveren
ABB en Busch-Jaeger zullen via het Living Space Programma de relatie met de elektrotechnische installateurs intensiveren. Installateurs en system integrators kunnen bijvoorbeeld Living Space Partner worden zodat zij meer steun krijgen zodat zij samen sterker in deze uitdagende markt kunnen opereren en een beter projectresultaat bereiken. In elk geval kunnen zij in het Home Trade Center hun klanten in een professionele en inspirerende omgeving ontvangen. Naast het experience-center van Busch-Jaeger is daar nog eens circa 40.000 m² meubels, verlichting, advies en accessoires van meer dan 150 interieuraanbieders te vinden.
Kijk voor meer informatie en een impressie van de Living Space Experience ook eens op www.busch-jaeger.nl. Wilt u nu een afspraak maken om de Living Space Experience in Nieuwegein te bezoeken, stuur dan een e-mail naar marcom.lp@nl.abb.com.

EDITORS' CHOICE