REVIEWPhilips

Ron Joosten uit Barendrecht


Menno Bonnema | 21 november 2014 | Philips

“Ik heb de Philips BT3500 uitvoerig getest, met verschillende apparaten. Na uitpakken van de speaker, viel me op dat de bluetooth werking prima is. De speaker vindt telkens prima verbinding met de apparaten die je aanbiedt. Ik heb de Philips uitgeprobeerd met mijn iPhone, de iPad en met een labtop, dat werkte allemaal goed. De bluetooth verbinding werkt ook tot op redelijk grote afstand: ik kon boven op de eerste verdieping nog steeds prima verbinding krijgen."

"Waar ik het toestel ook voor wilde gebruiken was voor de televisie. Ik sta vaak in de keuken en hoor dan het geluid van de tv slecht. Ik dacht dat probleem met deze speaker te kunnen oplossen, maar dat is me nog niet gelukt. Het zou wel moeten kunnen, want we hebben hier een Smart tv in huis staan. Ga ik nog verder onderzoeken."

"De bluetooth functie in dit apparaat werkt erg goed"

"Qua design is het een mooi apparaat. Ook makkelijk overal te plaatsen. Wat geluid betreft vind ik de speaker maar matig presteren. Maar goed, dan vergelijk ik wel met het geluid dat ik hier normaal in huis hoor en dan heb je het over een installatie uit een heel andere prijscategorie."

"Ik stream al muziek. Mijn installatie bestaat uit een buizenversterker, een hele goeie DAC en daarbij de mediaplayer J River in combinatie met J Play, het uitgaande signaal gaat naar zelfgebouwde speakers. Ik ben dus wel verwend met goed geluid. Voor het gemak is de Philips BT3500 een aardig apparaat, waarbij ik aanbeveel ‘m in kleinere ruimtes te plaatsen: daar komt de Philips het beste tot zijn recht. Liberty van Anette Askvik vond ik mooi klinken op deze speaker.”

MERK

EDITORS' CHOICE