ARTIKELLG

De beoordeling


Menno Bonnema | 17 juni 2015 | Fotografie Beeldhouwers | LG
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 13 juni 2015

Leo Gerardsen
“Ik heb me tot nu nog helemaal niet beziggehouden met streamen. Dat is allemaal nog nieuw voor me. Ik heb momenteel een versterker met een luidspreker surround set, allebei van wel een goed merk. Daar ben ik ook wel tevreden over, maar nu zoek iets voor erbij, wat ik ook in andere ruimtes kan gebruiken. Het moet handzaam zijn, zodat ik het gemakkelijk kan verplaatsen, voor boven bijvoorbeeld of voor in de tuin."

"Ik vind dit audiosysteem van LG goed klinken. Ik heb eerst alleen naar de losse speakers zitten luisteren, want die zijn lekker ‘portable’. Die klinken ook goed moet ik zeggen. Maar wat ze vooral interessant voor mij maken is dat ze zowel wifi als bluetooth aan boord hebben. Tot nu kom ik telkens merken tegen die of het een of het ander aan boord hebben. Verder heb ik ook nog naar de soundbar geluisterd. En die heeft me ook wel verrast. Misschien dat ik toch wat verder ga in de uitbreiding van mijn audio-systeem.”

Paul Dielen
“Ik ben hier met mijn partner en eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een nieuw audiosysteem. Ik kwam hier voor een nieuwe blu ray speler. Maar ja, van het een komt soms het ander. En nu staat ik dus naar de LG Music Flow te luisteren. Ik ben onder de indruk van de soundbar met de subwoofer. Die klinkt mooi warm. De speakers alleen vind ik te weinig bieden. Maar in combinatie met de subwoofer vind ik ze wel interessant."

Paul in gesprek met Gudo van LG

"We hebben thuis nu een dolby surround systeem met vijf van die kleine speakers. Dat klinkt op zich wel goed, maar met al die draden die je erbij nodig hebt, dat blijft toch een heel gedoe. Wat dat betreft spreekt dit systeem me ook erg aan. Ik ben zowel muziek- als filmliefhebber. Wat muziek betreft luister ik graag naar Simply Red, maar ook Pink Floyd. Wat films betreft, liggen de smaak van mij en mijn partner nogal uiteen. Ikzelf hou wel van horror-films. Daar moet dan natuurlijk wel een goed surround-geluid bij, dat maakt allemaal veel spannender!”

Roy Weterings en Linda Kant
“We zijn samen hier bij de Media Markt op zoek naar een goede kleine speaker voor mee te nemen op vakantie. Op dat gebied is er heel wat te koop en die zin is het ook wel moeilijk kiezen. Als je dan wat advies krijgt op dat gebied is dat wel handig. Zo hebben we een tamelijk uitgebreide uitleg nu gehad over de LG Music Flow. In eerste instantie zijn we eigenlijke alleen geïnteresseerd in de kleinste speaker van dit systeem, de H3. Die vinden we beide goed klinken."

"Wat hem interessant maakt is dat hij zowel bluetooth- als wifi-mogelijkheid aan boord heeft. De speaker werkt erg gemakkelijk in samenwerking met je mobiel, ook een plus. Hoewel we dus niet op zoek zijn naar een uitgebreid nieuw audiosysteem voor thuis, hebben we ook naar de soundbar geluisterd. Die klonk geweldig! Thuis hebben we surround set staan, die voldoet op zich goed. We luisteren graag naar diverse soorten muziek, van Foo Fighters tot Robbie Williams. Het voordeel van dit LG systeem is wel dat je eerst voor de kleine speakers kan gaan en later alsnog het systeem verder kan uitbreiden. Dat spreekt ons wel aan. Als we voor een nieuw systeem gaan, moet het wel zonder die kabel brei.”

Nicole Bras
“Ik heb al veel verschillende geluidssystemen gehoord en daar zaten een paar hele goeie bij. Deze Music Flow van LG kende ik nog niet. Maar ik moet zeggen: hij klinkt verrassend goed en komt dicht in de buurt bij de besten die ik tot nu toe heb gehoord. Het is een soundsysteem waarmee je veel kanten op kunt, het biedt best wel veel mogelijkheden. Dan is het prettig dat je daarbij een goede uitleg krijgt. Die uitleg heb je bij zo’n systeem wel nodig, anders loop je zo voorbij aan dit systeem."

Nicole in gesprek met Gudo van LG

"Ik heb thuis ook een audiosysteem van LG, een all-in-one systeem zoals dat heet met van die kleine speakers in surround opstelling. Die heb ik best al lang, zo’n vier jaar alweer. Daar ben ik wel tevreden mee, maar ik weet ook wel dat beter kan. Dat hoor ik hier wel. Zoals gezegd vind ik de soundbar met subwoofer erg goed klinken. Als je het systeem nog verder uitbreidt, wordt het nog beter. Maar ja, daar hangt dan wel een bepaald prijskaartje aan vind ik. Ik zou dan eerst voor losse elementen gaan. Ik ben wel een echte muziekliefhebber te noemen en mijn smaak is vrij breed, van top-veertig muziek tot soul. Sky-radio, dat is mijn zender.”

Resumé
Samengevat kunnen we zeggen dat de klanten die we spreken over de LG Music Flow positief verrast zijn. Daarbij noemen ze vaak de soundbar als ‘uitblinker’, maar ook de mogelijkheid om je eigen samenstelling van het systeem te kunnen maken, wordt gewaardeerd. Tot slot zijn de geïnterviewden verbaasd over de vele mogelijkheden die dit systeem te bieden heeft. De uitgebreide uitleg is daarbij wel zeer welkom!

EDITORS' CHOICE