ARTIKEL

HiHat, Philips


AudioPaul | 26 oktober 2003

Hi Hat Audio

VAD Show 2003 

Op de uitgebreide stand van Hi Hat Audio viel veel fraais te bewonderen en te beluisteren. Als eerste set zie je op de foto de Lua Con Espressione luidsprekers, aangestuurd door de Alborada monoblokken. Als bron werd een Wadia 25 DAC/20 loopwerk ingezet. Onderin het rack staat een Lua 6060C opgesteld.

VAD Show 2003

Aan de andere kant van deze luisterruimte stond een fraaie opstelling met de Trigon Recall CD speler, TRV 100 voorversterker en TRE 50M mono eindversterkers aangesloten op de Impulse Aria SE luidsprekers. Als 2e bron de Acoustic Solid One to One draaitafel met SME IV toonarm.

VAD Show 2003

Naast de Acoustic Solid One to One zie je een Trigon Advance Phonoversterker, met ingebouwde accu en geschikt voor MM en MC-elementen. Zowel Trigon als Acoustic Solid worden sinds kort door Hi Hat Audio geimporteerd.

VAD Show 2003

Tot slot bij Hi Hat Audio een plaatje met fraaie versterkers van Lua, zoals de Sonata , de 6060 RC Diva en de Reference No. 10. Op de achtergrond staan de Diva 5/3 MK2 speakers.

Philips International

VAD Show 2003

De laatste bezoekers lopen tevreden de zaal uit van Philips na een behoorlijk overtuigende meerkanaals demonstratie met o.a. Dark side of the moon van Pink Floyd over B&W Nautilus N801 en Pass Labs X-600 eindversterkers. Als bron werd een Philips DVD-speler gebruikt.

EDITORS' CHOICE