REVIEWMediamarkt

Panellid Henriette Leeuwis - HT-NT3 & SRS-X88

Menno Bonnema | 09 oktober 2015 | Fotografie Beeldhouwers | Sony | Importeur: Sony Nederland

“Voor de Multi-room test van Sony hebben wij de soundbar met woofer en de losse luidspreker in huis gekregen (HT-NT3 met de SRS-X88, red.). Michel van Media Markt heeft de set bij ons thuis geïnstalleerd en uitvoerig aan mij en mijn zoon uitgelegd hoe het allemaal werkte. En eigenlijk sprak het allemaal wel voor zich. We hadden hier in huis nog helemaal geen ervaring met Multi-room geluid. In huis staat nu een surround-setje en op de kamer van mijn zoon een soundbar. Wat mij bij de Sony soundbar gelijk opviel, was dat de snoertjes een beetje aan de korte kant zijn. Daardoor kon de soundbar niet helemaal op de goede plek komen te staan. De SongPal app vind ik erg handig. Mijn zoon heeft ‘m gelijk op zijn telefoon gezet en is ermee aan de slag gegaan. Hij doet zo veel met die telefoon: filmpjes naar de tv streamen en muziek luisteren.



Het geluid hebben we getest in de woonkamer, door veel muziek te luisteren en goede films te kijken. Maar ik heb de losse speaker ook in de keuken gezet voor een leuk muziekje tijdens het koken. Ik heb hem ook mee naar boven genomen om muziek te kunnen luisteren tijdens het strijken. Ik moet eerlijk zeggen dat zulke vervelende klusjes door een gezellig muziekje een stuk minder erg worden. Daarbij luister ik zelf naar alle soorten muziek, behalve naar Jazz, dat vind ik echt verschrikkelijk. Samengevat vind ik het een ontzettend mooie set met mooi geluid.

Jammer vind ik dat de bluetooth speaker niet draadloos is, zo moet je toch altijd bij een stopcontact in de buurt zitten. En wat het geluid betreft: om een nog mooier geluid te ervaren, zou je bij deze set eigenlijk twee losse speakers moeten hebben. Ik zou er nog één bijkopen. Verder vond ik het erg leuk om deze set te mogen testen.”

EDITORS' CHOICE