Tijdens mijn omzwervingen voor deze rubriek kom ik meestal op plekken waar ik nog nooit ben geweest. Dat is spannend en leuk, want je ziet nog eens wat van het land en je leert leuke nieuwe mensen kennen.

Deze keer ben ik op wat bekender terrein, namelijk in mijn geliefde BelgiŽ, omdat de plicht mij naar Hifi Corner in Antwerpen roept. Hifi Corner heeft drie vestigingen. Een in Deurne, waar het bedrijf ooit begon, een in Schoten, en deze winkel in Antwerpen.

"/>
 
(Gesponsord artikel)


Eindgedachte


Max Delissen | 20 juli 2012 | Fotografie PHOTO40

In de voor mijn gevoel veel te korte tijd dat ik bij Roger in de winkel ben geweest heb ik hem leren kennen als een uiterst vriendelijke en bevlogen muziekliefhebber die een zeer goede kijk op de marktontwikkeling in de hifi heeft, maar die daarbinnen met grote vanzelfsprekendheid zijn eigen koers vaart. Voor wie op zoek is naar een perfect samengestelde stereo-hifiset is Roger de man om mee te gaan praten. Zijn kennis en kunde stellen hem in staat om in elke prijsklasse het beste uit de combinatie van apparatuur, luidsprekers en bekabeling te halen, en zijn open vizier voor exotische randverschijnselen combineert hij met een uiterst verfijnd gehoor voor klankbalans en natuurgetrouwheid.

Alles voor een zo mooi mogelijke weergave, hifi in dienst van de muziek. Een man naar mijn hart, in een stad naar mijn hart... ik zou eens wat vaker naar Antwerpen moeten gaan. Maar dan wel pas Ďefkes een muziekske luisteren bij Rogerí als al het andere gedaan is, want je komt er gewoon niet meer weg als je eenmaal in die luisterstoel zitÖ Binnenlopen mag altijd, maar het maken van een afspraak garandeert meer tijd en aandacht. Doen hoor... ik vond het een belevenis!

Hifi Corner Antwerpen
St. Katelijnevest 9
B2000
Antwerpen/Anvers
T: 03 232 99 50
F: 03 232 98 57
Website

EDITORS' CHOICE