REVIEWMediamarkt

Panellid Casper Moerkerk - HT-NT3 & SRS-X88

Menno Bonnema | 09 oktober 2015 | Fotografie Beeldhouwers | Sony | Importeur: Sony Nederland

“Ik heb de HT-NT3 soundbar en de SRS-X88 bluetooth speaker uitgebreid kunnen testen. Ik had ook al ervaring met bluetooth speakers. Ik heb twee studio-monitoren in de woonkamer staan waar ik wel tevreden mee ben. Die hangen dan wel weer bekabeld aan de televisie. Streamen doe ik via bluetooth vanaf mijn laptop. Bronnen zijn daarbij YouTube, Spotify en Soundcloud. Soms download ik bestanden in high-res, maar mp3-bestanden voldoen ook prima. Mijn muzikale voorkeuren liggen vrij breed: met vrienden luister ik graag naar house, dubsteb of techno. Als ik aan het werk ben, is het meer akoestische muziek en jazz.



Wat betreft de Sony soundbar: daar zit een draadloze subwoofer bij en dat is mooi. Jammer was alleen dat die subwoofer af en toe uitviel door een slechte wifi-verbinding. Ik heb de app gedownload op mijn iPhone. Dat werkte eerst niet. Later nog eens opnieuw geprobeerd en toen werkte het wel.



Bij Spotify werden nu alle apparaten herkend en kon ik alles makkelijk met elkaar verbinden. Ik heb toen groepen aangemaakt, ook simpel. Maar ik heb vervolgens niet beide geluidssystemen aan de praat gekregen. De bluetooth speaker deed het goed, mooi geluid ook, maar de soundbar deed het slechts af en toe. Ik heb geen eigen wifi-netwerk thuis. Daar valt of staat zo’n Multi-room systeem natuurlijk wel mee. Al met al vind ik het op papier wel een mooi systeem, maar bij mij thuis werkte het helaas niet.”


EDITORS' CHOICE