ARTIKEL

Bowers & Wilkins Seoul


Redactie HiFi.nl | 08 mei 2012

Waarom liggen al die te gekke bioscopen zo ver weg? Het spijt ons, maar ook voor deze moet je heel wat uurtjes vliegen. De superbioscoop van Bowers & Wilkins in Seoul is werkelijk imposant te noemen: een bioscoopzaal op de elfde verdieping, met 32 luxe zetels én catering. En natuurlijk – zoals je mag verwachten – super geluid.

Voor dat geluid werd gekozen voor de CT 800-serie van Bowers & Wilkins, waarbij de complete samenstelling misschien wel het beste omschreven kan worden als het droomlijstje van iedere film- en muziekliefhebber met een oor voor goed geluid. Voorkanalen: links, rechts en center full-range CT8 LR speakers, ieder gekoppeld aan twee CT8 SW subwoofers.

Je kunt hier overigens uitgebreid over de specificaties lezen, maar het komt in ieder geval op het volgende neer: het complete lage frequentie conus volume (in ruimtelijk oppervlak) van de left, right en center speakers en de subwoofers komt overeen met 43 paar B&W PM1 speakers… Meer weten over deze bijzondere bios? We schreven er al over in dit artikel.Lees hier alles over de Meimaand Beeldmaand.  

EDITORS' CHOICE