REVIEWAudioQuest

Gunther Sterckx


Menno Bonnema | 23 november 2013 | AudioQuest

“AudioQuest was geen onbekende voor me, ik was al in het bezit van twee Pearl HDMI-kabels. Van de HDMI-serie heb ik de Chocolate aangesloten op mijn HD Digicoder (van Telenet), de Forest op mijn X-box en de Vodka tenslotte op de Samsung blu-rayspeler. Tussen de Forest en de Chocolate merkte ik weinig verschil, met daarbij de opmerking dat beide kabels een fraai beeld neerzetten. De Vodka deed dat ook, maar dan in overtreffende trap. Ik constateerde een zeer natuurgetrouwe weergave, met indrukwekkend zwart. Bij het bekijken van de BD van de film Public Enemy viel mij de scherpte en de rust van het beeld op. De kabel zelf straalt diezelfde kwaliteit uit."

"Algemeen beschouwd ben ik zeer tevreden. Ik hik wel tegen de prijzen van de kabels aan, maar heb deze testsessie heel erg geapprecieerd."

"Van de UTP-kabels heb ik de Cinnamon getest. Die heb ik via mijn Apple Time Capsule verbonden aan de modem. Vervolgens werk je draadloos met de Apple apparatuur in je huis. Dat werkte op zich goed. Ook deze kabel ziet er erg goed uit, erg robuust. Ik heb ook een paar snelheidstesten gedaan, maar daar kon ik geen onderscheid vaststellen. De USB-kabels heb ik niet getest, aangezien ik nog niet met harde schijven en dergelijke hier in huis werk. Algemeen beschouwd ben ik zeer tevreden. Ik hik wel tegen de prijzen aan, maar heb deze testsessie heel erg geapprecieerd.”

MERK

EDITORS' CHOICE