nieuwe Mini Theatre systemen van Bowers & Wilkins heeft het luidsprekermerk een Top Tien samengesteld van Blu-ray’s die bij uitstek geschikt zijn voor de ultieme audio- & videoweergave. We zetten ze even op een rij. 

De gloednieuwe Mini Theatre Serie omvat twee systemen: MT-60D en MT-50. De nieuwe M-1 luidspreker vormt de basis van beide speakersystemen. Voor perfecte laagweergave beschikt het MT60D pakket over de nieuwe PV1D subwoofer, terwijl het MT-50 pakket over de ASW608 subwoofer beschikt.

"/>
 

Saving Private Ryan


Redactie HiFi.nl | 18 februari 2012 | Bowers & Wilkins

Wie herinnert zich de beroemde eerste twintig minuten van Saving Private Ryan, de aankomst op het Franse Omaha Beach, niet? Ten tijde van de release wilde er nog wel eens mensen de bioscoopzaal uit lopen omdat het allemaal te heftig werd. Een reden op zich deze epische oorlogsfilm van regisseur Steven Spielberg in het lijstje op te nemen. Een tweede: de slag om de brug bij Ramelle aan het einde van deze door de Academy Awards schandalig genoeg gepasseerde film; "an extraordinary sonic workout in every possible regard."

De volledige uitleg vind je op het blog van Bowers & Wilkins

MERK

EDITORS' CHOICE