08januari

Bestel het FWD Jaarboek 2018

2017 is ten einde, 2018 is net een week oud en dat betekent dat FWD weer met het Grote Jaarboek komt. Voor de fan van consumentenelektronica hét boek dat niet in de kast mag ontbreken.
19september

ReadScapeS: fijn leesvoer over akoestiek...

Voor wie al wat langer op HiFi.nl komt, is de naam Toine Dingemans vast geen onbekende. Jarenlang schreef hij vanuit SoundScapeS uitgebreide artikelreeksen over akoestiek en zelfbouw. Of, zoals hij het zelf zegt: ,,In een grijs verleden wás ik SoundScapeS."
10augustus

De perfecte opname bestaat niet: op bezo...

In februari 2015 waren de winnaars van een door Rhapsody Hilversum en Hifi.nl uitgeschreven prijsvraag te gast in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) aan de Heuvellaan. De bedoeling was om een aantal bezoekers van Hifi.nl kennis te laten maken met de andere kant van high-end audio.
28november

Product van het Jaar Verkiezing 2015

In maar liefst twaalf categorieën audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies, hebben we – de redacties van FWD, HiFi.nl en Music Emotion – een shortlist van steeds zes producten samengesteld. Het is aan onze Community-leden om middels hun stemrecht te bepalen welke prod...
  
10augustus

Probleem van de lezer: droge knal uit lu...

Middels onze "advies op maat" rubriek helpen wij lezers graag op weg, maar maar daarnaast komen er af en toe ook wat specifiekere vragen over vreemde storingen en andere voorvallen binnen bij de redactie. En als blijkt dat we die zelf niet kunnen beantwoorden, schakelen we daarvoor graag de hulp in ...
01februari

Green Membership: alle voordelen

Voor een Green Membership betaal je twintig euro per jaar. Daarbij ligt de focus puur op het digitale gedeelte; je krijgt geen jaarboek en geen FWD-magazines thuisgestuurd (wat wel het geval is bij een gold abonnement), maar kunt nog wel gebruik maken van bijna alle online voordelen.
  
01februari

Gold Membership: alle voordelen

Voor een Gold abonnement betaal je 35 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand) en ontvang je sowieso het bijna een kilo zware jaarboek. Naast het jaarboek ter waarde van 15 euro krijg je ook vier keer het home entertainment magazine FWD (ter waarde van 35 euro) thuisgestuurd.
22december

Laatste dag december-actie: de grote Son...

De december-kalender is bijna ten einde, maar we gaan eruit met onze grootste actie van de maand. In samenwerking met Sony mogen we namelijk twee geweldige pakketten weggeven met elk een waarde van maar liefst 1600 euro! Elk pakket bestaat uit drie hele mooie high-end producten van het merk: een NWZ...