19september

ReadScapeS: fijn leesvoer over akoestiek...

Voor wie al wat langer op HiFi.nl komt, is de naam Toine Dingemans vast geen onbekende. Jarenlang schreef hij vanuit SoundScapeS uitgebreide artikelreeksen over akoestiek en zelfbouw. Of, zoals hij het zelf zegt: ,,In een grijs verleden wás ik SoundScapeS."
10augustus

De perfecte opname bestaat niet: op bezo...

In februari 2015 waren de winnaars van een door Rhapsody Hilversum en Hifi.nl uitgeschreven prijsvraag te gast in het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) aan de Heuvellaan. De bedoeling was om een aantal bezoekers van Hifi.nl kennis te laten maken met de andere kant van high-end audio.
28november

Product van het Jaar Verkiezing 2015

In maar liefst twaalf categorieën audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies, hebben we – de redacties van FWD, HiFi.nl en Music Emotion – een shortlist van steeds zes producten samengesteld. Het is aan onze Community-leden om middels hun stemrecht te bepalen welke prod...
15maart

Probleem van de lezer: droge knal uit lu...

Middels onze "advies op maat" rubriek helpen wij lezers graag op weg, maar maar daarnaast komen er af en toe ook wat specifiekere vragen over vreemde storingen en andere voorvallen binnen bij de redactie. En als blijkt dat we die zelf niet kunnen beantwoorden, schakelen we daarvoor graag de hulp in ...
  
28november

Green Membership: alle voordelen

Voor een Green Membership betaal je twintig euro per jaar. Daarbij ligt de focus puur op het digitale gedeelte; je krijgt geen jaarboek en geen FWD-magazines thuisgestuurd (wat wel het geval is bij een gold abonnement), maar kunt nog wel gebruik maken van bijna alle online voordelen.
01februari

Gold Membership: alle voordelen

Voor een Gold abonnement betaal je 35 euro per jaar (ongeveer 3 euro per maand) en ontvang je sowieso het bijna een kilo zware jaarboek. Naast het jaarboek ter waarde van 15 euro krijg je ook vier keer het home entertainment magazine FWD (ter waarde van 35 euro) thuisgestuurd.
  
22december

Laatste dag december-actie: de grote Son...

De december-kalender is bijna ten einde, maar we gaan eruit met onze grootste actie van de maand. In samenwerking met Sony mogen we namelijk twee geweldige pakketten weggeven met elk een waarde van maar liefst 1600 euro! Elk pakket bestaat uit drie hele mooie high-end producten van het merk: een NWZ...
20december

December-actie: 300 euro korting op Azur...

In het kader van onze december-actie vandaag weer een kortingsactie waar iedereen gebruik van kan maken. In samenwerking met iEar halen we maar liefst 300 euro van de prijs van de Azur 351R A/V-receiver van Cambridge Audio af.