Artikelen van GastauteurDenon Ceol N10 User Review - Niek Luinge

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
2018-06-12 Denon-CEOL-N10-CD-Netwerkspeler 01 ZwarSamen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Niek Luinge en zijn vrouw konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Denon Ceol N10 User Review - Frank Homveld

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
Review Denon CEOL N10Samen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Frank Homveld en zijn partner Monique konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Denon Ceol N10 User Review - Egon Bulten

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
Denon Ceol N10 User Review - Egon BultenSamen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Egon Bulten en zijn gezin konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Steun de Nederlandse Brandwonden Stichting en word donateur

Gepubliceerd op 20 november 2018
Auteur: Gastauteur
Nederlandse Brandwonden StichtingEen ongelukje zit in een klein hoekje en dat geldt helemaal voor ons als elektronicafanaten. Niet alleen mogen we graag sleutelen aan elektronische apparatuur, ook hebben we veel elektrische apparaten in huis staan. Vrijwel alle elektrische apparaten produceren warmte. Normaal gesproken is een apparaat hierop gebouwd, maar door gebrek aan onderhoud, verkeerd gebruik of opgehoopt stof neemt de kans op brand sterk toe
lees verder>>

TubeSociety - De zelfbouwkant van High-End

Gepubliceerd op 3 oktober 2018
Auteur: Gastauteur
TubeSocietyOud-Music Emotion recensent Menno van der Veen vertelt over zijn TubeSociety opleiding. Hier worden buizen-versterkers ontworpen en gebouwd. Afgelopen studiejaar had als hoofdthemaís platenspelers en gitaarversterkers. Wat doen ze op deze opleiding en hoe verhouden hun bouwsels zich tot professionele apparatuur?
lees verder>>

Waar kun je terecht voor content van goede kwaliteit?

Gepubliceerd op 23 mei 2015
Auteur: Gastauteur
Streaming ContentVoor de gelukkigen onder ons die alles in huis hebben om video en audio van een zo hoog mogelijke kwaliteit te consumeren is er vaak eigenlijk maar ťťn vraagstuk: waar haal je goede content vandaan? In het verleden waren we vooral aangewezen de aanschaf van cdís, dvdís en blurays, maar tegenwoordig zijn er met streamingdiensten goedkopere en eenvoudigere alternatieven.
lees verder>>

Volledige systeem integratie: Een vak apart

Gepubliceerd op 14 februari 2015
Auteur: Gastauteur
MRDomotica_HE4-14_1.jpgEen aantal maal per jaar komt het op ons pad, een volledige systeem integratie waarbij we in een vroegtijdig stadium om tafel komen. Natuurlijk zien wij dat graag maar we weten ook dat als we dit traject succesvol willen afsluiten, er een enorme berg werk op ons afkomt en dat we vele uitdagingen te lijf moeten. Systeem integratie waarbij alles met elkaar 'praat' en ook nog eens op een hoog comfortniveau, is vakwerk maar zo leuk!
lees verder>>

Vakantiebezoek bij Pathos Acoustics

Gepubliceerd op 1 augustus 2013
Auteur: Gastauteur
Pathos Acoustics fabrieksbezoekIn de zomer van 2010 waren HiFi.nl-lezer Geert Trepels en zijn partner op vakantie in ItaliŽ, waarbij ze een fabrieksbezoek aan Sonus Faber in Arcugnano onderdeel maakten van de trip. Een verslag stuurde hij in, en kun je via deze link terugvinden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE