Artikelen van Jamie BiesemansReview: iFi Audio xDSD - mooier en beter

Gepubliceerd op 12 augustus 2018
Auteur: Jamie Biesemans
review iFI Audio xDSDDe xDSD is de nieuwste worp van iFi Audio, een nieuwe mobiele DAC die hoger mikt dan voorgaande kleinoden. Ook voor aan je pc is het een interessante keuze, onder meer dankzij een fijne 3D-functie.
lees verder>>

Review: Dali Callisto 6 C - Een nieuwe richting

Gepubliceerd op 11 augustus 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review: Dali Callisto 6Met de Callisto 6 betreedt Dali (min of meer) een nieuw segment: die van de actieve, draadloze speakers. Maar wel met de hifi-kwaliteit die we van de Denen gewoon zijn.
lees verder>>

Review: Mytek Brooklyn AMP - veel power uit compacte set

Gepubliceerd op 5 augustus 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Mytek Brooklyn AMPToen we de Brooklyn DAC+ begin dit jaar testten, beloofden we een follow-up review met de bijhorende Brooklyn Amp. Samen vormt dit duo een pre/power-combinatie die even krachtig is als compact.
lees verder>>

Review: Monitor Audio Studio - audiofiele klank voor de massa

Gepubliceerd op 4 augustus 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Monitor Audio StudioMonitor Audio brengt meestal volledige luidsprekerfamilies uit, zoals de Bronze- of Silver-reeks. Van de Studio is er echter maar één model, een compacte speaker die zich het best voelt op een staander. Opmerkelijk: ondanks de toegankelijke prijs komt de nieuweling toch met heel wat technologie van het Platinum II-topmodel.
lees verder>>

Review: Focal Clear hoofdtelefoon - heldere weergave

Gepubliceerd op 28 juli 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Focal Clear hoofdtelefoonFocal gooit de laatste jaren hoge ogen met zijn hoofdtelefoons. De Utopia geldt inmiddels als één van de beste ter wereld, de Elear vonden we zelf een topper met een veel bereikbaardere prijs. De Clear houdt het midden tussen de twee: de looks van de Elear maar met een sound die bij de Utopia aanleunt. Een winnende combinatie?
lees verder>>

Achtergrond: inbouwspeakers versus vrijstaande luidsprekers

Gepubliceerd op 20 juli 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Achtergrond: inbouwspeakers vs losse luidsprekersLosse luidsprekers met prachtige laklagen en houtfineren figureren in de dromen van vele muziekliefhebbers. Maar zijn inbouwspeakers dan echt altijd de mindere keuze? We zetten de voor- en nadelen eens op een rijtje.
lees verder>>

Review: Dynaudio Xeo 20 - stijlvol actief

Gepubliceerd op 14 juli 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Dynaudio Xeo 20De Xeo-familie van Dynaudio krijgt een update – en dat levert nieuwe actieve speakers op die hun kwaliteiten uit het verleden behouden én er veel beter uitzien. Maar inmiddels lopen er wel meer concurrenten rond op het speelveld.
lees verder>>

Sound United: ieder merk zijn plek (Update met video)

Gepubliceerd op 10 juli 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Sound United 2018Op zijn jaarlijkse dealerconferentie liet Sound United – de groep achter Denon en Marantz – in zijn kaarten kijken. De nabije toekomst brengt heel wat nieuwe apparaten én aanzienlijke koersveranderingen, met name voor Marantz. Voor het eerst werden ook nieuwe toestellen getoond van Classé, de nieuwste acquisitie van de audiogroep. Maar zeker niet de laatste, durven we wedden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE