Artikelen van Jamie BiesemansReview: Bowers & Wilkins DB2D

Gepubliceerd op 17 september 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Bowers & Wilkins DB2DDenk aan ‘vlaggenschip’ en Bowers & Wilkins, en je gedachten gaan wellicht meteen naar de imposante 800 Series. Maar ook de gloednieuwe premium DB-subwoofers verdienen je aandacht.
lees verder>>

Dirac: wat is het en wat maakt deze software zo goed?

Gepubliceerd op 16 september 2017
Auteur: Jamie Biesemans
dirac-feature-2.jpgBentley, Volvo, BMW en Rolls Royce. Vier mooie referenties voor de Zweedse Dirac, een lijstje waar nu ook Arcam en NAD aan worden toegevoegd. Maar wat maakt deze baanbrekende software zo gegeerd én hoe werkt het?
lees verder>>

Review: Dali Phantom S-280 high-end in de muur

Gepubliceerd op 9 september 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Dali Phantom S-280Inbouwspeakers zijn geen echte hifi. Althans, dat vinden veel mensen. Maar met de Phantom S-280 wil Dali hun ongelijk bewijzen. Het zijn meteen van de grootste inbouwspeakers dat we ooit zagen.
lees verder>>

Bowers & Wilkins vervangt CM-reeks door 700 Series

Gepubliceerd op 6 september 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Bowers & Wilkins 700Met de introductie van de 700 Series vernieuwt Bowers & Wilkins zijn belangrijkste luidsprekerfamilie. Van ver lijken de verschillen met de voorgaande CM-familie misschien minder groot, technisch is er heel wat veranderd. Met dank aan een ‘trickle-down’ van technologie vanuit de spectaculaire high-end 800 D3-luidsprekers.
lees verder>>

Review: Denon DCD-50 en PMA-30

Gepubliceerd op 3 september 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Denon DCD-50 en PMA-30De PMA-30 en DCD-50 zijn nieuwere leden van Denons Design-familie. Met hun fraaie duotone-behuizingen uit aluminium geven ze een fris en modern uiterlijk aan hifi-kwaliteit. En dat lekker compact.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins P9 Signature

Gepubliceerd op 26 augustus 2017
Auteur: Jamie Biesemans
bowers p9Bowers & Wilkins is in de eerste plaats een gerespecteerde luidsprekerfabrikant, maar bewees met de P5 en P7 ook sterk te zijn in koptelefoons. Maar zijn de Britten klaar voor een echte high-end hoofdtelefoon?
lees verder>>

Review: Arcam Solo Music & Solo Movie

Gepubliceerd op 4 augustus 2017
Auteur: Jamie Biesemans
arcamArcams Solo-reeks werd recent grondig vernieuwd. Het blijft een bijzonder concept waarbij high fidelity-geluid wordt gekoppeld aan een veelzijdige, alles-in-een-aanpak. De Solo Music heeft een ingebouwde SACD-speler, de Solo Movie 5.1 een Blu-rayspeler.
lees verder>>

Review: NAD C338

Gepubliceerd op 25 juli 2017
Auteur: Jamie Biesemans
NAD C338Bij de vernieuwing van NAD’s Classic-versterker ging er automatisch veel aandacht naar het uitbreidbare topmodel, de C388. Maar eigenlijk is de goedkope C338 even interessant, met dank aan Google.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE