Artikelen van Jamie BiesemansReview: iFi nano iOne, een ander soort DAC

Gepubliceerd op 19 november 2017
Auteur: Jamie Biesemans
iFi nano iOne dacDe nano iOne is een DAC die als missie heeft geluid afkomstig van een varia aan apparaten te verbeteren. De tv of spelconsole bijvoorbeeld. Dat maakt het vrij uniek.
lees verder>>

Achtergrond: Akoestiek Deel I

Gepubliceerd op 18 november 2017
Auteur: Jamie Biesemans
AkoestiekHoe goed je muzieksysteem en luidsprekers zijn, met een slechte akoestiek kan het toch slecht klinken. Dat akoestiek een belangrijk iets is, snapt bijna iedereen. Wat wél onderschat wordt, is hoe belangrijk het is.
lees verder>>

Hoofdtelefoondossier: 4 hifi headsets getest

Gepubliceerd op 12 november 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Hoofdtelefoondossier november 2017Er zijn veel hoofdtelefoons beschikbaar, maar slechts een aantal mag je echt de stempel ‘hi-fi’ toekennen. Maar wat wil dat zeggen? In dit dossier leggen we het uit én bekijken we een aantal nieuwe en betaalbare hifi-hoofdtelefoons voor de serieuze luisteraar.
lees verder>>

Review: Polk Signature S20, S60 en T50

Gepubliceerd op 5 november 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Polk Audio SignaturePolk Audio tekent al een tijdje afwezig in Europa, maar daar komt binnenkort verandering in. Met twee nieuwe betaalbare luidsprekerfamilies keren de Amerikanen terug, als onderdeel van de nieuwe eigenaars van Denon en Marantz.
lees verder>>

Review: Panasonic Ottova f SC-C70 - een doosje Technics

Gepubliceerd op 29 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Review Technics SC-C70De comeback van Technics draait niet enkel om heruitgaven van de iconische SL-1200-draaitafel. Ook voor liefhebbers van digitaal muziek wil het Japanse merk de referentie zijn. Met de nieuwe SC-C70 biedt Technics nu een alles-in-één-toestel met een premium afwerking. En het prijskaartje valt reuze mee.
lees verder>>

Achtergrond: Versterkerklassen

Gepubliceerd op 28 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Arcam Solo en de Klasse G-technologieAls je op zoek gaat naar een nieuwe versterker, krijg je vaak een heel letterspel naar je hoofd geslingerd. A, B, AB, D, G, H… Elk heeft zijn voor- en tegenstanders. Maar waar staan ze precies voor?
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 703 S2

Gepubliceerd op 15 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Bowers & Wilkins 700De sterren van de nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie zijn ongetwijfeld de 702 S2 en 705 S2 met hun aparte tweeterbehuizingen. Maar wie wat meer op zijn budget let, vindt in de 703 S2 een luxevloerstaander met heel wat nieuwe innovaties.
lees verder>>

Review: Pro-ject Pre Box S2 Digital compacte klasse

Gepubliceerd op 10 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Pro-Ject headboxPro-ject staat bekend voor zijn draaitafels, maar promoot al jaren ook hifi in een miniformaat. De Pre Box S2 Digital bewijst dat kwaliteit daarbij zeker niet op de tweede plaats komt.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE