Artikelen van Jamie BiesemansReview: Denon AVR-X8500H av-receiver

Gepubliceerd op 25 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Denon AVR-X8500HHet vlaggenschip van Denon is de AVR-X8500H av-receiver. Het apparaat is de eerste echte 13.2-kanaals A/V-versterker op de markt en ondersteunt de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D.
lees verder>>

Achtergrond: Wat is een DAC?

Gepubliceerd op 24 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
oppo sonicaWat is een DAC en hoe werkt het? Een DAC is wellicht het meest miskende onderdeel van een audiosysteem. En dat terwijl het een cruciale rol kan spelen, vooral als je streeft naar een betere geluidskwaliteit. Als HiFi-liefhebber weet je dat al, maar weet je ook hoe een DAC precies in zijn werk gaat?
lees verder>>

Review: Auralic Polaris versterker - meer heb je niet nodig

Gepubliceerd op 22 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Auralic PolarisHet Chinese Auralic heeft al bewezen een meester van streaming te zijn. Lees bijvoorbeeld de recente review van de Auralic Altair. Met de Polaris toont het ook een heel moderne kijk op de versterker te hebben.
lees verder>>

Review: Mytek Brooklyn DAC+ alleskunner

Gepubliceerd op 11 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
review Mytek Brooklyn DAC+Puristen die graag zo weinig mogelijk onderdelen in hun DAC’s en versterkers willen, begin maar weg te rennen. De Mytek Brooklyn DAC+ zit propvol functies en mogelijkheden, tot op een phono-preamp toe. In feite is er maar weinig dat dit toestel niet kan.
lees verder>>

Verslag ISE 2018 - professioneel maar ook boeiend

Gepubliceerd op 8 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Verslag ISE 2018In het rijtje CES-MWC-High End München-IFA is ISE in Amsterdam eigenlijk de vreemde eend in de bijt. Deze beurs is heel sterk gericht op de professionele markt, zowel voor geluid, beeld als smart home. ‘Integratie’ is het sleutelwoord, want heel veel stands draaien rond producten die de zaken samenbinden of passen in het grotere geheel van je woning. Een verslag van ISE 2018.
lees verder>>

Review: Sonoma Model One - zuiver als water

Gepubliceerd op 5 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sonoma Model OneDe Model One van Sonoma is een ophefmakende koptelefoon op basis van een verfijnde elektrostatische technologie. En dat maakt hem zo bijzonder dat we los van ons hoofdtelefoondossier publiceren, want hij verdient echt een eigen moment in de schijnwerpers.
lees verder>>

Hi-Fi-hoofdtelefoons: het betere werk

Gepubliceerd op 4 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Hoofdtelefoondossier februari 2018In een vorig artikel ontdekten we een reeks hoofdtelefoons die hifi-kwaliteit bieden zonder je bankrekening te plunderen. Maar wat als je toch iets meer investeert?
lees verder>>

Achtergrond: inbouwspeakers versus vrijstaande luidsprekers

Gepubliceerd op 28 januari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Achtergrond: inbouwspeakers vs losse luidsprekersLosse luidsprekers met prachtige laklagen en houtfineren figureren in de dromen van vele muziekliefhebbers. Maar zijn inbouwspeakers dan echt altijd de mindere keuze? We zetten de voor- en nadelen eens op een rijtje.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE