Artikelen van Jamie BiesemansReview: Naim Uniti Star met ingebouwde cd-ripper

Gepubliceerd op 20 mei 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Naim Uniti StarDe Uniti-versterkerlijn van Naim is sowieso heel veelzijdig, maar de Star gaat nog een heel stap verder door een cd-speler aan het recept toe te voegen. Versterker, ripper en mediaserver in één machine – en dat op waar hifi-niveau. Wat kan een mens meer wensen?
lees verder>>

Verslag: High End 2018

Gepubliceerd op 15 mei 2018
Auteur: Jamie Biesemans
KEF en Hegel High End Munchen 2018Nu dat CES hifi steeds onbelangrijker vindt en IFA al helemaal geen interesse heeft in beter geluid, staat niets in de weg van High End München om de belangrijkste audiobeurs ter wereld te worden. De laatste editie bewees dat die ambitie zeker niet te hoog gegrepen is, want er was in alle segmenten veel nieuws te rapen.
lees verder>>

Review: Dali Callisto 6 C - Een nieuwe richting

Gepubliceerd op 6 mei 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review: Dali Callisto 6Met de Callisto 6 betreedt Dali (min of meer) een nieuw segment: die van de actieve, draadloze speakers. Maar wel met de hifi-kwaliteit die we van de Denen gewoon zijn.
lees verder>>

Review: Mytek Brooklyn DAC+ alleskunner

Gepubliceerd op 5 mei 2018
Auteur: Jamie Biesemans
review Mytek Brooklyn DAC+Puristen die graag zo weinig mogelijk onderdelen in hun DAC’s en versterkers willen, begin maar weg te rennen. De Mytek Brooklyn DAC+ zit propvol functies en mogelijkheden, tot op een phono-preamp toe. In feite is er maar weinig dat dit toestel niet kan.
lees verder>>

Review: TEAC NT-505 DAC/netwerkspeler en CG-10M klokgenerator

Gepubliceerd op 29 april 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review TEAC NT505 en GM-10MDe Reference 500-reeks van TEAC blijft een bijzondere verschijning in het hifi-landschap. Dat klopt nog meer voor de nieuwste toestellen, de NT-505 DAC/netwerkspeler en de CG10M-klok. Een compacte vorm combineren met de ambitie om high-end te klinken, dat doet TEAC als geen ander.
lees verder>>

Review: Dynaudio Music 1 en 7 - Multiroom zoals je het nooit zag

Gepubliceerd op 28 april 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Dynaudio Music reviewDynaudio heeft dankzij de Xeo-reeks al jaren ervaring met draadloze speakers. De Music-familie bouwt daarop verder, met multiroom via een app en interieurvriendelijk design op zijn Deens. In primeur bekijken we het hoogste én laagste model uit de nieuwe familie.
lees verder>>

Q Acoustics vernieuwt met 3000i-luidsprekers

Gepubliceerd op 19 april 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Q-Acoustics bezoek 2018Zoals gebruikelijk bij Q Acoustics wordt ook de succesvolle 3000-familie van betaalbare luidsprekers na enkele jaren in een verbeterde versie uitgebracht. De speakers uit de 3000i-lijn hebben een verfijnder design en grootser geluid. We waren aanwezig op de presentatie van de nieuwe luidsprekerfamilie in Lünen, Duitsland.
lees verder>>

Review: AKG N5005 en Sennheiser IE 800 S - 1000 euro in je oor

Gepubliceerd op 14 april 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Sennheiser IE 800 SKunnen in-ears audiofiel zijn? Er zijn heel wat head-fi-liefhebbers die volmondig ‘ja’ zullen knikken. Het is voor dat publiek dat AKG en Sennheiser recent nieuwe, dure high-end oortjes lanceerden. Tijd om ze te vergelijken!
lees verder>>

EDITORS' CHOICE