Artikelen van Jamie BiesemansReview: Abyss AB-1266 PHI CC hoofdtelefoon - mikken op het ultieme

Gepubliceerd op 21 oktober 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Abyss AB-1266Als het gaat om ultieme high-end hoofdtelefoons zijn er verschillende merken die veel moeite doen om op te vallen. Abyss heeft daar geen zin in, terwijl ze wel producten bouwen die tot de absolute wereldtop behoren. Zoals de AB-1266 PHI CC die we hier bekijken.
lees verder>>

Review: Marantz KI Ruby - perfecte ode aan het werk van Ishiwata

Gepubliceerd op 14 oktober 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Marantz KI RubyAf en toe vieren ze bij Marantz feest. En hoe doe je dat het best? Door Ken Ishiwata iets speciaal te laten bouwen. In dit geval de exclusieve KI Ruby versterker en SACD-speler/DAC. Wij mochten aan de slag met nummers 000 van de 500 die van elke model en kleur wordt gemaakt.
lees verder>>

Review: Anthem STR Integrated - stereo met kamercorrectie

Gepubliceerd op 7 oktober 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Anthem STR IntegratedAnthem uit Canada heeft met zijn AV-receivers een stevige reputatie opgebouwd, mede dankzij de eigen ontwikkelde ARC-kamercorrectie. Dat systeem vindt nu zijn weg naar de STR, een stereoversterker die niet enkel ARC maar ook een hoge graad van instelbaarheid biedt. Voer voor mensen die graag hun luisterkamer helemaal tot in de puntjes afregelen.
lees verder>>

Review: iFi Audio xDSD - mooier en beter

Gepubliceerd op 6 oktober 2018
Auteur: Jamie Biesemans
review iFI Audio xDSDDe xDSD is de nieuwste worp van iFi Audio, een nieuwe mobiele DAC die hoger mikt dan voorgaande kleinoden. Ook voor aan je pc is het een interessante keuze, onder meer dankzij een fijne 3D-functie.
lees verder>>

Review: Marantz 6006-serie - vaste waarden vernieuwd

Gepubliceerd op 30 september 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Marantz 6006-serieDe 6006-reeks van Marantz werd vorig jaar al aangekondigd, maar is met de NA6006 nu helemaal in het nieuw gestopt. Een interessante optie voor budgetbewuste hifi-kopers.
lees verder>>

Review: Q Acoustics 3050i

Gepubliceerd op 29 september 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Q Acoustics 3050iDe vernieuwde 3050i van Q Acoustics heeft een moeilijk opdracht: beter waar voor geld bieden dan zijn bijna gelijknamige voorganger, de 3050. Raar, maar waar... het is gelukt.
lees verder>>

Verslag XFI Audioshow 2018 in tekst en beeld

Gepubliceerd op 27 september 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Verslag XFI 2018 coverAfgelopen weekend was het weer tijd voor de XFI, de grootste hifi-show in de Lage Landen die gericht is op het hoger en premiumsegment. Veel mooie versterkers, luidsprekers, bronnen en draaitafels bij de vleet dus maar dit jaar waren er ook opvallend veel hoofdtelefoons present. Onze indruk was dat de XFI dit jaar succesvoller was dan voorheen, met dat wel - veel bezoekers uit het traditionele hifi-publiek. Tijd voor een (subjectieve) terugblik.
lees verder>>

Review: Arcam SA20 en CDS50 stereocombinatie

Gepubliceerd op 23 september 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Arcam HDA Arcam SA20 en CDS50We waren benieuwd naar de HDA-stereoreeks van Arcam. Het is de eerste grote lancering van het Britse merk sinds het werd gekocht door Samsung en bij de Harman-groep werd gevoegd. Maar hun magic touch zijn ze niet kwijtgeraakt.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE