Artikelen van Michael HamersReview: Zappiti Pro 4K HDR

Gepubliceerd op 5 augustus 2019
Auteur: Michael Hamers
Zappiti Pro 4KDe Zappiti Pro 4K ligt voor ons op de testbank. De Pro 4K is sinds afgelopen voorjaar op de markt en biedt een high end-mediaspeler in een knappe behuizing met hoogwaardige onderdelen en dito afwerking. Presteert de Zappiti Pro 4K ook zoals hij eruitziet? Je leest het in deze review.
lees verder>>

Review: Yamaha MusicCast BAR 400 en MusicCast 20

Gepubliceerd op 7 juli 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Yamaha MusicCast BAR 400 Soundbars. Overal waar je kijkt zie je fabrikanten soundbars op de markt brengen. Grote gevestigde namen en onbekende spelers. Sommige fabrikanten brengen zo enorm veel typen uit dat het gewoonweg een jungle wordt waar de consument zich, gewapend met een kapmes, doorheen moet zien te banen. Wij krijgen soms de krenten uit de pap, want deze door ons geteste Yamaha MusicCast BAR 400 gecombineerd met een duo MusicCast 20 speakers speelt lekker weg.
lees verder>>

Review: MartinLogan Motion 40 – American Beauty

Gepubliceerd op 20 juni 2019
Auteur: Michael Hamers
MartinLogan Motion 40‘If breathtaking, lifelike audio accuracy is important to you, you owe it to yourself to hear MartinLogan.’ Dat is nogal een uitspraak en we namen de proef op de som door een paartje MartinLogan Motion 40 vloerstaanders aan de tand te voelen. Dit zijn niet de befaamde elektrostaten van het Amerikaanse merk, maar wat meer traditionele speakers.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE