Artikelen van Michael HamersReview: Marantz PM7000N

Gepubliceerd op 4 november 2019
Auteur: Michael Hamers
Marantz PM7000N reviewMarantz introduceerde onlangs de Marantz PM7000N. Deze geďntegreerde stereoversterker is vanaf 15 november verkrijgbaar op de Nederlandse markt en was al eerder te zien en te horen op de XFI en zal ook op aanstaande iEar’ beurs in Tilburg op 16 en 17 november acte de présence geven. Ik mocht al eerder aan de slag met de nieuwste telg uit de Marantz familie. Lucky me!
lees verder>>

Review: Waterfall Audio Home Cinema Pack 5 – Surrounded by Glass

Gepubliceerd op 20 oktober 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Waterfall AudioHet is een bijzonder gezicht; volledig doorzichtige speakerkasten. Het Franse Waterfall Audio heeft er een aardige naam mee opgebouwd. Ik ben aan de slag gegaan met een review van de Home Cinema Pack 5. Een volledige 5.1 speakerset van Waterfall bestaande uit de Victoria Evo vloerstaander, de Elora Evo centerspeaker, twee stuks Hurricane Evo voor de surroundkanalen en een HF2-250 subwoofer.
lees verder>>

Review: Argon Audio SA1

Gepubliceerd op 23 september 2019
Auteur: Michael Hamers
Argon Audio SA1Eerder deze maand reviewde ik de Argon Audio Forte A5. Ik kreeg ook de SA1 ter beschikking van Argon Audio. Een kleine versterker met indrukwekkende specificaties, die ik een aantal weken uitgebreid kon beluister in combinatie met een set DALI Oberon 7 vloerstaanders. Zijn deze Deense ‘buurtjes’ een goede combinatie of moet de Rijdende Rechter een ruzie sussen?
lees verder>>

Review: Argon Audio Forte A5

Gepubliceerd op 9 september 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Argon Audio Forte A5Kortgeleden introduceerde Argon Audio de Forte A4 en A5. Ik mocht aan de slag met de Forte A5 actieve bluetooth speakers. Ze zijn echter net wat meer dan alleen bluetooth speakers. Met een aantal analoge en digitale ingangen zijn het bijzonder leuke speakers voor hen die een wat minder diepe portemonnee hebben, maar toch graag een alleraardigst geluid in hun huiskamer, slaapkamer of werkkamer willen.
lees verder>>

Review: Zappiti Pro 4K HDR

Gepubliceerd op 3 september 2019
Auteur: Michael Hamers
Zappiti Pro 4KDe Zappiti Pro 4K ligt voor ons op de testbank. De Pro 4K is sinds afgelopen voorjaar op de markt en biedt een high end-mediaspeler in een knappe behuizing met hoogwaardige onderdelen en dito afwerking. Presteert de Zappiti Pro 4K ook zoals hij eruitziet? Je leest het in deze review.
lees verder>>

Review: Ziggo Mediabox Next

Gepubliceerd op 28 augustus 2019
Auteur: Michael Hamers
Ziggo Next Box ReviewAls grootste televisieaanbieder van Nederland heeft Ziggo nogal wat abonnees. Maar liefst 4 miljoen klanten kijken al dan niet regelmatig naar de zenders die de oranje kabelaar doorgeeft. Al deze abonnees willen een vlekkeloze ervaring bij het kijken van zowel lineaire als on demand televisie en tot nog niet zo heel lang geleden was er het debacle wat Mediabox XL (of daarvoor Horizon) heette. Gelukkig kunnen we nu die ellende achter ons laten. Weg met die ingewikkelde en langdurige installatieprocedure. Weg met die kachel op je tv-meubel die ook nog eens actief werd gekoeld. Weg met die stroomslurper. Welkom Mediabox Next. Wat een verademing!
lees verder>>

Review: Yamaha MusicCast BAR 400 en MusicCast 20

Gepubliceerd op 7 juli 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Yamaha MusicCast BAR 400 Soundbars. Overal waar je kijkt zie je fabrikanten soundbars op de markt brengen. Grote gevestigde namen en onbekende spelers. Sommige fabrikanten brengen zo enorm veel typen uit dat het gewoonweg een jungle wordt waar de consument zich, gewapend met een kapmes, doorheen moet zien te banen. Wij krijgen soms de krenten uit de pap, want deze door ons geteste Yamaha MusicCast BAR 400 gecombineerd met een duo MusicCast 20 speakers speelt lekker weg.
lees verder>>

Review: MartinLogan Motion 40 – American Beauty

Gepubliceerd op 20 juni 2019
Auteur: Michael Hamers
MartinLogan Motion 40‘If breathtaking, lifelike audio accuracy is important to you, you owe it to yourself to hear MartinLogan.’ Dat is nogal een uitspraak en we namen de proef op de som door een paartje MartinLogan Motion 40 vloerstaanders aan de tand te voelen. Dit zijn niet de befaamde elektrostaten van het Amerikaanse merk, maar wat meer traditionele speakers.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE