Artikelen van Redactie Hifi.nlDonderdag: Luxman-show bij Chattelin

Gepubliceerd op 20 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Luxman bij ChattelinChattelin Audio Systems zal aanstaande donderdag een hele luisteravond wijden aan het legendarische merk Luxman. "Al sinds 1925 ontwikkelt en bouwt Luxman audio apparatuur. Zo muzikaal en fraai. Betrouwbaar en gebouwd volgens de hoogste standaards."
lees verder>>

Connaisseur-AV verwerft distributie AudioSolutions

Gepubliceerd op 16 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
AudioSolutions"We zijn erg trots en verheugd om aan te kondigen dat we per 1 augustus werden aangesteld als de exclusieve distributeur van het Litouwse merk AudioSolutions voor de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Finland," zo laat Connaisseur-AV in een persbericht weten.
lees verder>>

Linn Lounge met Massive Attack

Gepubliceerd op 15 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Linn Lounge Massive AttackWe schrijven al eerder over de Indian Summer-events van Beter Beeld & Geluid, de nazomerse muziekshows die van eind augustus tot begin oktober in de agenda staan. Inmiddels zijn er details over de eerste editie, op zaterdag 25 augustus aanstaande: een Linn Lounge met Massive Attack.
lees verder>>

Show rond PMC en Audio Analogue bij Stassen Hifi

Gepubliceerd op 13 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
PMC twenty.26Zaterdag 25 augustus aanstaande staat Stassen Hifi volledig in het teken van de merken Audio Analogue en PMC. Je bent van harte welkom op het luisterkasteel in het Limburgse Tegelen om met deze merken (verder) kennis te maken.
lees verder>>

Donderdag: Hegel en Vivid bij Chattelin

Gepubliceerd op 13 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vivid en Hegel bij ChattelinSets die ver boven hun prijskaartje presteren worden bij Chattelin 'supersets' genoemd, dankzij "de muzikale magie van een hele goede match." Dat geldt volgens het team in Den Haag ook voor de combinatie van de Hegel H190 geïntegreerde versterker & streamer en de fraaie Vivid Oval 1.5se, die "op high-end niveau de pannen van het dak speelt."
lees verder>>

Analoogshow bij Da Capo High End op 15 september

Gepubliceerd op 10 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
TransrotorDa Capo High End heeft een showdag in de agenda gezet volledig in het teken van analoog. Op zaterdag 15 september ben je van harte welkom bij de speciaalzaak in Tiel voor demo's met draaitafels en elementen. Ook zal er een cd- en platenmarkt zijn.
lees verder>>

Indian Summer Shows bij Beter Beeld & Geluid

Gepubliceerd op 8 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Indian Summer Shows Beter Beeld & GeluidVoor een 'indian summer' is het nog wat vroeg, want we hebben net weer een zoveelste hittegolf van deze zomer achter de rug, maar dat houdt het team van Beter Beeld & Geluid niet tegen om alvast het nodige te plannen voor de NAzomer - met muziek als stralend uitgangspunt.
lees verder>>

Summer Vibes bij Rhapsody: Vulcano en Sonitus

Gepubliceerd op 3 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Sonus Faber Olympica IIDe zomermaanden staan bij Rhapsody weer in het teken van de Summer Vibes, met diverse shows en workshops. Na de drie events in juli staat er nog één op de agenda: een akoestiekworkshop op 4 augustus.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE