Artikelen van Redactie Hifi.nlHOBO Vinyl Tasting: Diana Krall op Yamaha en Sonus faber

Gepubliceerd op 19 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
HOBO Vinyl TastingOok na Record Store Day gaan de filialen van HOBO hifi verder met hun maandelijkse vinylfeestje. Iedere laatste donderdag van de maand kun je bij de speciaalzaken terecht voor een Vinyl Tasting. De editie op donderdag 25 april aanstaande zal in het teken staan van Diana Krall en haar prachtige album Live in Paris. Natuurlijk zijn bezoekers ook weer welkom om hun favoriete (jazz- en vocale-) muziekalbums op vinyl mee te brengen om deze via de geselecteerde set - onder meer Yamaha versterking en Sonus faber luidsprekers - te delen.
lees verder>>

Headphone Auditions in Amsterdam nu Sennheiser Experience Center voor HE-1

Gepubliceerd op 18 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Sennheiser HE-1 bij Headphone AuditionsHeadphone Auditions in Amsterdam mag zich per direct een Sennheiser Experience Center noemen. Dat betekent onder meer dat de hoofdtelefoonspecialist nu standaard de exclusieve HE-1 Orpheus van het merk in demo heeft. 'Het enige model vind je nu bij ons', vertelt Stefan Gürtler.
lees verder>>

Auralic in de schijnwerpers bij Chattelin

Gepubliceerd op 16 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Auralic event ChattelinZaterdag 25 mei organiseert Chattelin Audio Systems in Den Haag in samenwerking met Auralic-distributeur Dynaudio Benelux een show rond de streamers van het merk - want Chattelin is per direct dealer geworden.
lees verder>>

Nieuwe streamer Pink Faun op High End München

Gepubliceerd op 16 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Pink Faun streamer 2.16xPink Faun zal op High End München vertegenwoordigd zijn komende maand om samen met Aries Cerat audiodemonstraties te verzorgen. Bezoekers mogen er rekenen op de Pink Faun streamer 2.16x.
lees verder>>

Showtime bij Van Duppen: AVM, Lumin en Martin Logan

Gepubliceerd op 15 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Lumin T2 streamer en dacOp donderdag 18 tot en met zaterdag 20 april aanstaande staan AVM versterkers, Lumin streamers en Martin Logan elektrostatische luidsprekers in de schijnwerpers bij audiospecialist van Duppen Audio in Venlo.
lees verder>>

Dirac Live komende week beschikbaar op NAD M10 via BluOS-update

Gepubliceerd op 12 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-01-08 NAD M10We waren onlangs bij DALI Benelux in Waalwijk voor een uitgebreide presentatie van Jakob Ċgren, Head of Product Management bij Dirac Research, rond de mogelijkheden van de nieuwe Dirac Live software. Vandaag maakt NAD bekend wanneer de firmware upgrade om die mogelijkheden aan de M10 netwerkspeler toe te voegen gereed is: woensdag 16 april aanstaande. En dat is mooi, want zondag aanstaande lees je de allereerste review van de M10.
lees verder>>

Show met Airtight, Devore, X-Odos én Furutech bij Audio-Life

Gepubliceerd op 12 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
AirTight 3211Audio-Life in het Gelderse Buren is een speciaalzaak met een aantal bijzondere merken. Het team van de alternatieve winkel waar high-end audio voorop staat gelooft heilig in de muzikaliteit van livemuziek en kiezen uitsluitend apparatuur die precies die ervaring kan weergeven. Om je daar meer over te vertellen en vooral te laten horen, staan vrijdag 12 en zaterdag 13 april volledig in het teken van een fraaie combinatie met onder meer AirTight, Devore Fidelity en X-Odos.
lees verder>>

Analoge demo's en je platen reinigen bij Auditorium Mimesis

Gepubliceerd op 10 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Auditorium Mimesis Record Store DayZaterdag 13 april aanstaande staat wereldwijd weer in het teken van Record Store Day. Ook Auditorium Mimemis in het Vlaamse Lievegem haakt in op het vinylfeestje, met aandacht voor diverse topmerken in analoge weergave en een aantal workshops over onderhoud, schoonmaken en bewaren van platen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE