Artikelen van René SmitReview: Spendor A4 - hernieuwde kennismaking

Gepubliceerd op 5 december 2018
Auteur: René Smit
Review Spendor A4Met de Spendor A4 luidspreker die ik gedurende een aantal weken te logeren heb, keert een oude liefde terug in mijn woonkamer. Jarenlang luisterde ik met veel plezier naar muziek weergegeven door een set Spendor S3 monitorluidsprekers.
lees verder>>

Review: Audiovector SR3 Avantgarde Arreté RAW Surface LE

Gepubliceerd op 22 augustus 2018
Auteur: René Smit
Review Audio VectorVoor mij is Denemarken, net als Nederland, een land van 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Een filosofie die sterk aangehangen wordt door het luidsprekermerk Audiovector. Het unieke upgrade pad voor hun SR-serie luidsprekers is daar een goed voorbeeld van. Het is daarom des te opvallender dat juist zij met een Limited Edition luidspreker op de markt komen.
lees verder>>

Review: Totem Tribe Towers

Gepubliceerd op 8 augustus 2018
Auteur: René Smit
Totem Tribe TowerHet Canadese merk Totem Acoustic is al meer dan dertig jaar actief met het bouwen van luidsprekers. Drijvende kracht is de charismatische eigenaar en ontwerper Vince Bruzzese. Hij is altijd op zoek naar nieuwe wegen om tot een, in zijn ogen en oren, optimaal mogelijk resultaat te komen.
lees verder>>

Review: Atlas Cables - Stapsgewijs naar synergie

Gepubliceerd op 4 juli 2018
Auteur: René Smit
Atlas CablesAtlas Cables uit Schotland is in Nederland een relatief onbekende speler in Audioland, niet geheel terecht gezien de positieve internationale recensies en interessante technologie die ze toepassen in een deel van hun assortiment.
lees verder>>

Review: NuPrime IDA-8 geïntegreerde versterker

Gepubliceerd op 19 februari 2018
Auteur: René Smit
Recensie NuPrime 8Dat een ‘groot’ geluid niet per definitie een fysiek groot apparaat meer vereist was mij ondertussen wel duidelijk. Na de eerder beluisterde Marantz HD-AMP 1 en NAD D7050 heb ik mijn mening hierover flink moeten bijstellen. Nu kreeg ik van importeur Dimex een NuPrime IDA-8 geïntegreerde versterker ter recensie toegestuurd…
lees verder>>

Review: Audiovector QR3 & Yamaha R-N602

Gepubliceerd op 22 januari 2018
Auteur: René Smit
Audiovector QR3Hoofdrolspeler in deze recensie uit de pagina's van Music Emotion is de vloerstaande Audiovector QR3 met een dragende bijrol voor de Yamaha R-N602 receiver.
lees verder>>

Review: Advance Acoustic SmartLine Paris serie

Gepubliceerd op 8 januari 2018
Auteur: René Smit
Review Advance Acoustic SmartLine Paris serieImporteur Servi-Q heeft maar liefst vijf dozen bezorgd voor deze uitgebreide review van de Advance Acoustic Smartline Paris-serie. Naast de PX1 voorversterker en de BX1 stereo eindversterker zijn er ook twee BX2 mono eindversterkers en een DX1 DAC gebracht. Genoeg speelgoed voor de komende weken.
lees verder>>

Review: Devialet Expert Pro 220

Gepubliceerd op 8 december 2017
Auteur: René Smit
Review Devialet Expert 220 ProSoms heb je als recensent het geluk twee keer achter elkaar met je neus in de boter te vallen. Zo mocht ik een aantal weken geleden een privé luistersessie met de Audiovector SR6 Avantgarde Arreté luidsprekers ondergaan. Nu krijg ik de mogelijkheid in mijn eigen luisterruimte een aantal weken kennis te maken met de nieuwe Devialet Expert 220 Pro
lees verder>>

EDITORS' CHOICE