Artikelen van Rob NijmanAudiolab 6000-serie compleet met de 6000N netwerkspeler

Gepubliceerd op 15 april 2019
Auteur: Rob Nijman
Audiolab 6000N Play De Audiolab 6000-serie, waarin we ook de 6000A versterker/dac en 6000CDT cd-speler vinden, is met de komst van de 6000N streamer compleet gemaakt.
lees verder>>

Buizentechnologie van Ekco nu ook in pakket Quad-Raad

Gepubliceerd op 15 april 2019
Auteur: Rob Nijman
EKCO bij Quad-RaadDe fraaie buizenversterkers uit het productgamma van Ekco zijn vanaf heden ook in het assortiment van Quad-raad te vinden. Naast Audiolab, Castle en Mission is Ekco het vierde merk in het leveringsprogramma van de importeur uit de stal van IAG (International Audio Group).
lees verder>>

Nieuw: Marantz Melody X

Gepubliceerd op 9 april 2019
Auteur: Rob Nijman
Marantz Melody X 2019Marantz heeft vandaag de Marantz Melody X geïntroduceerd: een compact hifi-systeem in een elegant jasje, inclusief cd-speler, FM/DAB radio, moderne muziekstreaming, spraakbesturing en multi-room via ingebouwde HEOS-technologie. We hebben bij FWD reeds een Melody X in huis, de review zal deze week al verschijnen.
lees verder>>

Opnamestudio Dynaudio Unheard ook op High End München 2019

Gepubliceerd op 8 april 2019
Auteur: Rob Nijman
Dynaudio UNHEARDDynaudio Unheard, het project om artiesten de kans te geven om een professionale opname te maken, zal ook neerstrijken op High End München volgende maand. De 2019-editie van het bepalende high-end event zal plaatsvinden van 9 tot en met 12 mei.
lees verder>>

Royal Albert Hall onthult 's werelds grootste single-room speakersysteem

Gepubliceerd op 3 april 2019
Auteur: Rob Nijman
Royal Albert Hall audiosysteemDe beroemde Royal Albert Hall heeft de royaalste geluidsverbetering in haar concertzaal gerealiseerd sinds de installatie van de iconische akoestische 'paddestoelen' in 1969, een halve eeuw geleden. De Royal Albert Hall of Arts and Sciences in de Londense wijk South Kensington werd in 1871 door koningin Victoria geopend en beschikt een kleine 150 jaar later over het grootste luidsprekersysteem ter wereld.
lees verder>>

9 niet te missen reviews van Homecinema Magazine

Gepubliceerd op 23 maart 2019
Auteur: Rob Nijman
Hardware reviews Homecinema Magazine maart 2019We lichten regelmatig een aantal niet te missen hardware reviews van zustersite Homecinema Magazine uit. Nu het inmiddels officieel lente is, wordt het hoog tijd voor een eerste overzicht van reviews uit 2019.
lees verder>>

Cocktail Audio X50D vervangt X50; firmware upgrade voor alle modellen

Gepubliceerd op 19 maart 2019
Auteur: Rob Nijman
Cocktail Audio X50D en firmware upgradeCocktail Audio brengt met de X50D een opvolger van de X50 op de markt. Het verschil vind je louter aan de achterkant, want de X50D is wèl voorzien van een optische en een digitale ingang. De prijs blijft hetzelfde: 1.899 euro.
lees verder>>

Record Store Day komt met extra gimmick: mini platenspeler voor 3-inch vinyl

Gepubliceerd op 14 maart 2019
Auteur: Rob Nijman
Record Store Day 3De Amerikaanse draaitafelfabrikant Crosley, bekend van de draagbare 'kofferspeler', brengt in samenwerking met Record Store Day een opvallende - want hele kleine - platenpeler op de markt: De RSD3. Ook in Nederland zal de RSD3 op 13 april in de deelnemende platenzaken van het jaarlijkse vinylfeestje te verkrijgen zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE