Artikelen van Rob NijmanAudio Wise maakt doorstart en introduceert nieuwe versterkers en bekabeling

Gepubliceerd op 14 februari 2019
Auteur: Rob Nijman
Audio Wise nieuwe producten 2019Het Nederlandse audiobedrijf Impulse Electronics, opgericht in 1987 en later veranderd in Audio Wise, heeft in 2012 de activiteiten moeten staken. Oprichter Keith Marshall laat aan HiFi.nl weten dat er het afgelopen jaar echter de nodige stappen gezet zijn om een doorstart te kunnen maken en introduceert nu met trots de Solo instap MM-phono voorversterker en Trio-P combi mm/mc phono- en passieve voorversterker.
lees verder>>

Exclusieve kaarten voor 25 jaar Pink Floyd-tribute band Pink Project

Gepubliceerd op 13 februari 2019
Auteur: Rob Nijman
Pink Project Nico Alsemgeest in Ahoy 2017Pink Project, de succesvolle Pink Floyd tributeband onder leiding van Peter Chattelin, maakt zich op voor een nieuw hoogtepunt: op zaterdag 11 mei viert Pink Project zijn 25-jarig bestaan met een best of-concert in Ahoy in Rotterdam. Chattelin Audio Systems stelt exclusief voor onze lezers een aantal vrijkaarten beschikbaar: 6 zit- en 6 staanplaatsen in setjes van 2 stuks.
lees verder>>

Introductie Grimm Audio MU1 Music Player in Van Abbemuseum Eindhoven

Gepubliceerd op 6 februari 2019
Auteur: Rob Nijman
Introductie Grimm Audio MU1 Music PlayerOp High End München 2018 voor het eerst aan de wereld getoond, op XFI 2018 aan de Benelux geïntroduceerd en sinds de presentatie afgelopen donderdag klaar voor de Nederlandse markt: de Grimm Audio MU1 Music Player. Het toneel van die presentatie? Het Eindhovense Van Abbemuseum.
lees verder>>

Bowers & Wilkins en Remkes beeld & geluid: 'Project Architect Frame'

Gepubliceerd op 2 februari 2019
Auteur: Rob Nijman
Bowers & Wilkins en Remkes Home EmotionLiefhebbers van betere audio kunnen bij Bowers & Wilkins ook terecht voor inbouwoplossingen, met een uitgebreid assortiment aan plafond- en wandinbouw-, outdoor, Marine en Theatre-luidsprekers van het merk. In Home Emotion 4 zijn we daarom een nieuwe serie gestart, waarin we periodiek bijzondere projecten uitlichten om te laten zien wat die mogelijkheden zijn.
lees verder>>

Draadloze hoofdtelefoons van Sonos?

Gepubliceerd op 24 januari 2019
Auteur: Rob Nijman
2018-04-18 SonosOne Hay WorkingOnColours (770x514)Is 2019 het jaar dat we van Sonos ook audio-oplossingen voor buiten de deur gaan zien? Volgens ingewijden zou de streaminggigant van plan zijn om het huidige aanbod met oplossingen voor binnenshuis uit te breiden met een lijn hoofdtelefoons om muziekliefhebbers ook op straat van dienst te kunnen zijn, zo weet de techredactie van Bloomberg te melden.
lees verder>>

Dynaudio Performance en Outdoor-series op ISE 2019

Gepubliceerd op 22 januari 2019
Auteur: Rob Nijman
Dynaudio Custom Install ISE 2019Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 februari staan de Amsterdamse RAI en het Okura Hotel in het teken van ISE 2019, 's werelds grootste beurs voor AV- en systeemintegratieprofessionals. Luidsprekerfabrikant Dynaudio is van de partij om de Studio-serie in-wall en in-ceiling luidsprekers te presenteren. Ook introduceren de Denen tijdens ISE een paar nieuwe Custom Install producten, waaronder de nieuwe Performance-serie en Outdoor speakers.
lees verder>>

CES 2019: de highlights

Gepubliceerd op 12 januari 2019
Auteur: Rob Nijman
2019-01-08 NAD M10Vandaag einde middag (lokale tijd) zal CES 2019 de deuren sluiten, al zijn de belangrijkste showdagen inmiddels achter de rug. Naar verwachting biedt 's werelds grootste elektronicabeurs evenwel nog meer dan genoeg nieuws voor de komende weken, want de circa 180.000 bezoekers konden terecht bij zo'n 4.500 bedrijven uit meer dan 150 landen. Uiteraard willen we zo snel mogelijk aan de slag met de interessantste producten die deze week geïntroduceerd werden, maar voor nu alvast een redactioneel overzicht van een aantal van de highlights uit Las Vegas.
lees verder>>

Nagra HD DAC X

Gepubliceerd op 10 januari 2019
Auteur: Rob Nijman
Nagra HD DAC XNagra heeft op CES 2019 de Nagra HD DAC X getoond, de evolutie van de wereldberoemde Nagra HD DAC. Strikt genomen geen CES-primeur omdat het apparaat in het najaar reeds op Rocky Mountain Audio Fest te bewonderen was, maar voor ons de eerste keer dat we het apparaat zien.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE