Artikelen van Rob Nijman10 jaar D&D Audio: jubileum en assortimentsuitbreiding

Gepubliceerd op 4 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Hennie DollemanD&D Audio beleeft in 2018 de tiende verjaardag en viert dat onder meer met een uitbreiding van het merkenpakket. Het bedrijf van Hennie Dolleman, importeur van high-end audio, heeft onder meer Astell & Kern, Devialet, Crystal Cable en Siltech in het assortiment. Daar is nu een mooie nieuwe naam bijgekomen: SME, al zo'n 60 jaar fabrikant van draaitafels.
lees verder>>

Ilumnia Vocalis monitorluidspreker gepresenteerd op XFI

Gepubliceerd op 2 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Ilumnia Vocalis luidsprekerIlumnia koos de schijnwerpers van XFI 2017 om de Magister te presenteren en in het najaar onderwierpen we de luidspreker direct aan een review. Op XFI 2018 waren de Belgen opnieuw aanwezig, en opnieuw met een primeur: de Ilumnia Vocalis.
lees verder>>

Feestelijke opening DALI Benelux: introductie Bluesound 2i

Gepubliceerd op 1 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Bluesound 2iBluesound, de Canadese fabrikant van multiroom streamingapparaten, introduceert ‘Generation 2i’ van haar succesvolle muzikale ecosysteem. Medio september maakten we voor het eerst kennis tijdens de feestelijke opening van het nieuwe hoofdkwartier van DALI Benelux in Waalwijk, vandaag mogen we er daadwerkelijk over schrijven.
lees verder>>

Video afspelen vanaf vinyl? Supersense blaast de technologie nieuw leven in

Gepubliceerd op 30 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Supersense VinylVideoAnaloge video op lp's encoderen en afspelen alsof het 1973 is? Ook dat is binnen het grotere plaatje van de vinyl revival niet langer beperkt tot de geschiedenisboeken. Het Oostenrijkse Supersense is volop bezig om ook de techniek om video aan vinyl toe te vertrouwen een tweede leven te geven.
lees verder>>

Denon DHT-S316 slanke soundbar met Bluetooth

Gepubliceerd op 21 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Denon DHT-S316 slanke soundbar met BluetoothDenon heeft een nieuwe, slanke soundbar gepresenteerd: de DHT-S316. De Denon DHT-S316 is minder dan 5cm hoog, heeft een uit het zicht te plaatsen draadloze subwoofer en kan overweg met surround van Dolby Digital en DTS-geluidssporen. Bluetooth maakt het bovendien mogelijk om muziek van telefoons, tablets en computers te streamen.
lees verder>>

Introductie Sonus faber Sonetto tijdens presentaties Savor Audio en Look&Listen

Gepubliceerd op 14 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Presentaties PenholdWie volgend weekend voor XFI 2018 afreist naar Veldhoven, moet zeker de ruimte van Savor Audio eens binnenwandelen. De aangenaam muzikale combinatie van de gloednieuwe Sonus faber Sonetto I op een platenspeler en versterker van McIntosh die je daar mag verwachten, stond deze week in het pand van Penhold BV in Geldermalsen alvast warm te draaien.
lees verder>>

Mogen we nog eens voorstellen: Marantz KI Ruby

Gepubliceerd op 13 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Marantz KI RubyMarantz viert het veertigste jubileum van Brand Ambassador Ken Ishiwata met twee zeer speciale KI-Ruby componenten in gelimiteerde oplage: de SA-KI Ruby sacd-speler en PM-KI Ruby versterker verschijnen in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks per product.
lees verder>>

Dr. Véronique Adam van Goldmund International spreker tijdens XFI 2018

Gepubliceerd op 11 september 2018
Auteur: Rob Nijman
Review Goldmund SatyaDr. Véronique Adam, hoofd van de research & development afdeling van Goldmund International, komt op uitnodiging van Goldmund Benelux naar Nederland tijdens de XFI Premium Audio Show. Ze zal op beide dagen een lezing verzorgen getiteld 'Analoge vs Digitale Actieve speakers' en in de ruimte van Goldmund Benelux aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over producten van het merk.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE