Artikelen van Rob NijmanExclusief vinylmeubel in Frank Zappa-stijl

Gepubliceerd op 10 augustus 2018
Auteur: Rob Nijman
LUNO Frank Zappa meubelFrank Zappa-fans opgelet: er is een fraaie nieuwe toevoeging op de markt voor exclusieve, limited edition audiomeubels. De SSKL Soundwave, FZ Limited Edition van LUNO, waar er slechts tien van zullen verschijnen, is een luxe vinylmeubel geďnspireerd door Zappa's Sofa No. 1.
lees verder>>

Reference Sounds op XFI 2018 met Dan D'Agostino, Wilson en Transparent

Gepubliceerd op 8 augustus 2018
Auteur: Rob Nijman
Reference Sounds op XFI 2018In het vierde weekend van september staat de XFI Premium Audio Show 2018 weer op de agenda. En dat is mooi, want dat betekent dat we inmiddels langzaam vooruit kunnen gaan blikken, met vandaag de aankondiging vanuit Reference Sounds en de aanwezigheid van onder meer de Dan D'Agostino Momentum voor- en eindversterkers.
lees verder>>

Denon CEOL N10 nieuwe generatie netwerkmuzieksystemen

Gepubliceerd op 2 augustus 2018
Auteur: Rob Nijman
Denon CEOLDenon heeft het eerder aangekondigde eerste model in een nieuwe generatie lifestyle netwerkmuzieksysteem nu officieel uitgebracht de Denon CEOL N10 Hi-Fi-ontvanger met cd-speler. Deze nieuwe CEOL N10 bouwt voort op de vorige vier CEOL- systemen, met toegevoegde spraakcompatibiliteit voor Amazon Alexa (nog niet in alle landen beschikbaar) en HEOS-technologie voor multiroom streaming in het hele huis.
lees verder>>

Pioneer- en Onkyo-update voegt Deezer Hifi toe

Gepubliceerd op 1 augustus 2018
Auteur: Rob Nijman
Pioneer en DeezerPioneer en Onkyo hebben vandaag een firmware-update aangekondigd voor ruim 50 huidige modellen met ondersteuning voor Deezer HiFi. De merken volgen daarmee in het spoor van Samsung.
lees verder>>

Teufel Cinebar Pro soundbar met draadloze sub

Gepubliceerd op 31 juli 2018
Auteur: Rob Nijman
Teufel Cinebar ProTeufel lanceert met de Cinebar Pro de krachtigste soundbar van het Berlijnse merk. De stevige broer van onder meer de Soundbar en de Cinebar One is voorzien van HDMI-ingangen met 4K-ondersteuning, ingebouwde mogelijkheden voor audio streaming via Bluetooth, wifi, Google Chromecast en Spotify Connect en wordt geleverd met een draadloze XL-subwoofer, optioneel inzetbaar in downfire- of frontfire-modus.
lees verder>>

Horen zonder oren: hoe kan dat?

Gepubliceerd op 31 juli 2018
Auteur: Rob Nijman
AftershokzBij de term botgeleiding zullen de meesten in eerste instantie aan een medische behandeling denken, maar in plaats van een experimentele nieuwe kraakmethode van de chiropractor hebben we het hier over een techniek die minstens driehonderd jaar oud is. Hoe werkt botgeleiding?
lees verder>>

Dirac Live stapt in streaming markt met miniDSP SHD-Series

Gepubliceerd op 26 juli 2018
Auteur: Rob Nijman
Dirac Live miniDSP streamingDirac heeft zijn intrede in de wereld van streaming audio aangekondigd. Het Zweedse merk dat bekend is van digitale geluidscorrectie introduceert de Streaming HD (SHD)-series stereo processor met signaalverwerking, netwerk streaming en digitale roomcorrectie in één apparaat.
lees verder>>

Futuristische Kozmophone platenspeler bereikt Kickstarter-doel binnen 1 dag

Gepubliceerd op 25 juli 2018
Auteur: Rob Nijman
Kozmophone KickstarterBij de initiatiefnemers van de Kozmophone, het deze week op Kickstarter verschenen futuristische concept voor een draaitafel, mag de vlag al na de eerste dag uit. Voor de innovatieve platenspeler met los te koppelen Bluetoothspeaker is het beoogde bedrag van zo'n 25.000 euro inmiddels al vier keer binnen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE