Artikelen van Rob NijmanVideo: highlights en interviews Audio Show iEar' 2018

Gepubliceerd op 6 december 2018
Auteur: Rob Nijman
Highlights Audio Show iEar' 2018Nagenieten doen we graag, toch zeker in de laatste maand van het jaar. Voordat we losbarsten met lijstjes en overzichten, blikken we eerst nog eens terug op de Audio Show iEar' 2018. Het uitgebreide verslag met de korte, samenvattende video verscheen in de week na het tweedaagse event, maar er is nog meer...
lees verder>>

Dynaudio Evoke officieel gelanceerd

Gepubliceerd op 3 december 2018
Auteur: Rob Nijman
Dynaudio EvokeWie op de Audio Show iEar' 2018 goed opgelet heeft, heeft al kennis kunnen maken met de allernieuwste serie van Dynaudio, de Dynaudio Evoko. De (wereld!)primeur van het Deense merk werd er zelfs onderscheiden met een FWD Award voor beste demo. Ondertussen vinden de vijf passieve luidsprekermodellen met technologie afkomstig uit de meest geavanceerde Dynaudio-creaties ook hun weg naar de dealers, waar ze vanaf januari 2019 verkrijgbaar zijn.
lees verder>>

Hi-Visit: KEF & Hegel op Audio Show iEar' 2018 - een jaar vol introducties

Gepubliceerd op 21 november 2018
Auteur: Rob Nijman
Hi-Visit KEF en Hegel op Audio Show iEar' 2018GP Acoustics is de importeur van het Noorse elektronicamerk Hegel en eigenaar van het Britse speakermerk KEF. Naast de diverse demo’s van de iconische Blade en de nieuwelingen in de wereld van KEF LS, werd op de Audio Show iEar’ in Tilburg ook de compleet nieuwe R Serie gepresenteerd. Van Hegel stond bovendien topmodel H590 in de spotlights. Reden genoeg voor een Hi-Visit!
lees verder>>

FWD Showawards iEar' 2018: De Winnaars

Gepubliceerd op 18 november 2018
Auteur: Rob Nijman
FWD Showawards iEar' 2018Zojuist zijn op de Audio Show iEar' 2018, de vierde editie van het jaarlijkse event in Tilburg, de FWD Showawards uitgereikt. FWD is officieel mediapartner en ‘vierde’ dat onder meer met de uitreiking van eigen awards.
lees verder>>

Masterclassje Bowers & Wilkins 600 Series op Rotel

Gepubliceerd op 18 november 2018
Auteur: Rob Nijman
Bowers & Wilkins iEar' 2018De niet te missen FWD-stand op de Audio Show iEar' is dermate goed bemand dat we links en rechts in de gelegenheid zijn om op audiovlak zelf ook het nodige te ontdekken, zodat we vanmorgen om 11.00 uur mooi bij de eerste 'zondagdienst' van Bowers & Wilkins aan konden schuiven.
lees verder>>

Q Acoustics demo's op iEar' 2018

Gepubliceerd op 18 november 2018
Auteur: Rob Nijman
Q Acoustics iEar'De tweede dag van de Audio Show iEar' in het Koning Willem II Stadion is al in volle schwung als we vanuit onze FWD redactiestand eens bij de overburen binnenlopen: Armour Home Nederland.
lees verder>>

Muziek bij DALI: akoestisch gitaar of glanzend speakerpaar

Gepubliceerd op 17 november 2018
Auteur: Rob Nijman
DALI op iEar' 2018Muzikant en componist John van der Veer, in de hifi wellicht net zo bekend van zijn journalistieke werkzaamheden voor HVT als om zijn muzikale gave, is vandaag en morgen in de luisterruimte van DALI Benelux te vinden voor muziek met tekst en uitleg.
lees verder>>

ELAC Vela en Navis op iEar' 2018

Gepubliceerd op 17 november 2018
Auteur: Rob Nijman
ELAC Navis en ELAC VelaElac, dat in Tilburg onder meer vertegenwoordigd is met de Miracord draaitafels en de prijswinnende Adante luidsprekers, heeft ook enkele primeurs voor de beurs voorzien: de Vela en Navis luidsprekerlijnen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE