Artikelen van Rob NijmanH&C Hifi wordt Harbeth dealer

Gepubliceerd op 19 juni 2018
Auteur: Rob Nijman
H&C Hifi wordt Harbeth dealerDe ‘Home & Car Hifi’ zaak H&C Hifi uit Oostrum (gemeente Venray) heeft besloten Harbeth dealer te worden. Se speciaalzaak heeft besloten direct de gehele Harbeth-lijn op te nemen
lees verder>>

Magico M6 en Naim Statement bij Rhapsody

Gepubliceerd op 18 juni 2018
Auteur: Rob Nijman
Magico M6Geïnspireerd door alle enthousiaste reacties rond het geslaagde jubileumweekend van Rhapsody pakt het team de draad weer op met een nieuwe show rond een nieuwe superset: de Magico M6 vloerstaanders in combinatie met de kolossale Naim Statement versterker.
lees verder>>

Achtergrond: 8 van 's werelds meest exclusieve luidsprekersystemen

Gepubliceerd op 2 juni 2018
Auteur: Rob Nijman
Bijzondere luidsprekersLuidsprekers komen behalve in diverse soorten en maten ook in hele uiteenlopende prijsklassen – zoveel bewees ook het aanbod in München afgelopen maand weer. We zagen de fraaie tweede generatie Debut-speakers van ELAC, vanaf een paar honderd euro al in je huiskamer te krijgen, maar ook de stevige aanwinsten in de Focal Utopia III Evo-serie: speakers van 100.000 en zelfs 180.000 euro per paar.
lees verder>>

Teufel voorziet orgel Berlijnse Gedächtniskirche van subwoofers

Gepubliceerd op 31 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Teufel in de kerkMedewerkers van Teufel kijken dagelijks uit op de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche: het hoofdkantoor staat diagonaal tegenover de kerk die in de volksmond ook wel ’Hohler Zahn’ wordt genoemd. Er vinden diensten en verschillende muzikale evenementen plaats in het iconische achthoekige gebouw dat meer dan twintigduizend blauwe glazen ramen telt. Er staat bovendien een imposant orgel met meer dan vijfduizend pijpen, en dat bracht het team van de Berlijnse luidsprekerfabrikant op een idee.
lees verder>>

Nieuws van Quad-raad: Audiolab, Castle en Mission

Gepubliceerd op 31 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Quad-raad Castle, Audiolab en MissionAltijd handig, een aantal gebundelde nieuwsberichten. Vandaag een paar introducties vanuit importeur Quad-raad, waar je onder meer Audiolab en de eveneens Engelse merken Castle en Mission vindt.
lees verder>>

Paradigm introduceert de Monitor SE-serie luidsprekers

Gepubliceerd op 30 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
PARADIGM MONITOR SE serie luidsprekersParadigm introduceert de opvolgers van de inmiddels zevende generatie Monitor-modellen, de Monitor SE-serie. SE staat voor Special Edition en dat is volgens de fabrikant niet zonder reden.
lees verder>>

Even voorstellen: Fyne Audio

Gepubliceerd op 25 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Fyne AudioDe oplettende lezer heeft in de voorbije periode al een aantal berichten van Fyne Audio voorbij zien komen. Inmiddels heeft het nieuwe luidsprekermerk uit Schotland ook in de Benelux een importeur gevonden: HNNY Benelux, waar je onder meer ook Tannoy, REL en Ortofon vindt.
lees verder>>

Dan D'Agostino versterkers bij Chattelin

Gepubliceerd op 25 mei 2018
Auteur: Rob Nijman
Dan D'Agostino Mono M400Eerder lieten we weten dat de fraaie versterkers van Dan D'Agostino bij importeur Reference Sounds in Amstelveen geland zijn, en in april liet Chattelin weten dealer te zijn geworden van het merk. De eerste show staat inmiddels in de agenda: zaterdag 26 mei aanstaande.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE