Artikelen van Rob NijmanDevialet Phantom Reactor in matzwart met matching Legs

Gepubliceerd op 10 oktober 2019
Auteur: Rob Nijman
Devialet Phantom BlackEen nieuwtje van Devialet, het merk dat op het gebied van productontwikkeling nooit stilstaat; ook niet qua bestaand assortiment. Per vandaag, na een streng embargo vanuit Parijs, mogen we namelijk vermelden dat er een stoere nieuwe uitvoering van de Devialet Phantom Reactor op de markt is; Phantom Reactor Black.
lees verder>>

Grote opruiming Studio Alkmaar: Ben Hoedjes met pensioen

Gepubliceerd op 3 oktober 2019
Auteur: Rob Nijman
Opruiming Studio AlkmaarHet was bij initimi al wat langer bekend, maar inmiddels is het ook officieel op de website van Studio Alkmaar te vinden: Ben Hoedjes gaat met pensioen en sluit daarom per 1 juli 2020 de deuren van zijn speciaalzaak in Oterleek. De gehele inboedel wordt verkocht vanuit een lange uitverkoop van de winkelvoorraad. Op de website zul je de komende tijd dan ook de nodige aanbiedingen zien langskomen. De traditionele audioshow van Studio Alkmaar in het AZ-stadion blijft vooralsnog wel op de jaarlijkse kalender staan.
lees verder>>

Gauder Darc 200: Primeur in Nederland - een introductie met Dr. Roland Gauder bij hifi studio Wilbert

Gepubliceerd op 18 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Gauder Akustik Arcona IIOp een interessant tweedaags evenement van Hifi Studio Wilbert in Utrecht zal Dr. Roland Gauder dit weekend in de winkel aanwezig zijn voor de primeur van de Darc 200, de introductie van het merk Gauder Akustik in Nederland én de lancering van zijn nieuwe Arcona-MK II serie.
lees verder>>

Amazon Music HD: dienst met 50 miljoen lossless liedjes

Gepubliceerd op 17 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Amazon Music HDAmazon heeft een nieuwe versie van streamingdienst Amazon Music gelanceerd, waarin de volledige muziekbibliotheek beschikbaar is in High Definition (HD) en een deel bovendien ook in Ultra HD. High Definition definieert de techgigant als lossless audio tot 850 kbps in 16-bit/44.1kHz beschikbaar voor de volledige catalogus van 50 miljoen nummers, Ultra HD gaat tot 3730 kbps en 24-bit/192kHz en telt enkele miljoenen liedjes.
lees verder>>

Vifa City 360-graden bluetoothspeaker

Gepubliceerd op 17 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Vifa CityHet hippe designmerk Vifa heeft weer een nieuw model in de markt voor draadloze bluetoothspeakers: de Vifa City. Een uitdagend design in zes onderscheidende kleurencombinaties, een ijzersterke behuizing en een rijk, authentiek 360⁰ geluid - zo luidt de introductie van de aparte verschijning, die slechts 300 gram weegt.
lees verder>>

Jubileumshow: 25 jaar Poulissen Audio Video Center (update programma)

Gepubliceerd op 11 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Hi-Visit Poulissen 2017 Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar en wil dat graag met ons vieren. Je bent daarom van harte welkom op de Poulissen Jubileum Audio Show die gehouden zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober.
lees verder>>

De nieuwe technieken van Chord tijdens demo-avonden Tune Inn

Gepubliceerd op 9 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Chord bij TuneInnWie meer wil weten over de laatste producten en technieken van The Chord Company doet er goed aan om woensdag 18 september in de agenda te noteren. Op de Chord demonstratieavond van Tune Inn zal namelijk aandacht besteed worden aan de Ohmic plug vs de normale pluggen en worden diverse kabels uit de hele range van Chord gedemonstreerd.
lees verder>>

Goldmund Prana op XFI 2019

Gepubliceerd op 9 september 2019
Auteur: Rob Nijman
Goldmund PranaNa de succesvolle herintroductie van het Zwitserse high-end merk in de Benelux en de reacties op de XFI vorig jaar waar de Goldmund Satya aan het publiek werd gedemonstreerd, is het op de XFI Premium Audio Show 2019 tijd om de nieuwste 'kleine' telg van de Goldmund familie te presenteren; de Prana. Ondanks zijn bescheiden formaat moet dit speakersysteem qua prestaties nauwelijks onder doen voor zijn grotere broers. "Dezelfde iconische designtaal, volledig actief, draadloos en DSP gestuurd, maakt de nieuwe Prana een lust voor oog en oor!"
lees verder>>

EDITORS' CHOICE