Artikelen van Werner EroReview: Hegel Mohican cd-speler

Gepubliceerd op 20 januari 2018
Auteur: Werner Ero
Hegel Mohican reviewMinimale complexiteit, maximaal muziekplezier: dat is de korte versie van deze uitgebreide review van de Hegel Mohican dedicated cd-speler uit de pagina's van Music Emotion.
lees verder>>

Review: Mark Levinson 519 mediaspeler, 526 voorversterker 534 eindversterker

Gepubliceerd op 3 januari 2018
Auteur: Werner Ero
Review Mark Levinson Music EmotionIn het Music Emotion-nummer van september 2017 is een uitgebreide Mark Levinson-review verschenen van Werner Ero: hij ging aan de slag met de No.519 mediaspeler, No.526 voorversterker én de No.534 stereo eindversterker.
lees verder>>

Review: Audio Research REF 6 en REF 150 met Sonus Faber Serafino Tradition

Gepubliceerd op 11 december 2017
Auteur: Werner Ero
Audio Research en Sonus FaberNet zoals iedere muziekliefhebber hebben ook recensenten zo hun eigen pakket aan muzikale voorkeuren en producten en merken die een bepaalde favorietenrol bezitten. Maar alsof het lot er mee speelt komt het vaak genoeg voor dat we juist net dit soort producten maar mondjesmaat of zelfs helemaal niet in huis krijgen...
lees verder>>

Fabrieksbezoek Neat Acoustics - Thinking inside the box

Gepubliceerd op 24 november 2017
Auteur: Werner Ero
Neat fabrieksbezoek 2017Samen met Latham Audio verkoopleider Rowan Dernee bezocht ik onlangs het Engelse Neat Acoustics in het pittoreske Barnard Castle en viel ik van de ene verbazing in de andere.
lees verder>>

Verslag: Wilson Audio Alexia 2

Gepubliceerd op 9 november 2017
Auteur: Werner Ero
Wilson Audio Alexia 2 bij Reference SoundsEind oktober vond bij importeur Reference Sounds met medewerking van Wilson Audio’s legendarische internationale verkoopleider Peter McGrath de Nederlandse introductie plaats van de Alexia Series 2. Een bestseller die op ingenieuze wijze en veel liefde voor zelfs het kleinste detail nog verder is verbeterd.
lees verder>>

Hifi op budget: stereosystemen tot 20.000 en tot 50.000 euro (deel 2)

Gepubliceerd op 19 oktober 2017
Auteur: Werner Ero
Hifi op budget Werner Ero deel 2Na het heerlijk scherp combineren van stereosystemen in de prijsklassen tot 5.000 euro en tot 10.000 euro gaat in dit tweede deel het budget logischerwijs flink omhoog. Dat logische aspect heeft vooral te maken met de waarneembaarheid van de verbeteringen. Want wie muziek werkelijk op een substantieel hoger niveau wil beleven, moet doorgaans rekening houden met een exponentiële prijsstijging.
lees verder>>

Review: North Star Design Blue Diamond Integrated Amp

Gepubliceerd op 18 oktober 2017
Auteur: Werner Ero
north-star-music-emotion.jpgGeïntegreerde versterkers hebben de laatste decennia een ware revolutie doorgemaakt. Van low budget oplossing in de jaren tachtig die je als serieuze muziekliefhebber eigenlijk maar het beste links kon laten liggen, tot het enorm ruime en inmiddels in werkelijk alle prijsklassen vertegenwoordigde aanbod van nu.
lees verder>>

Hifi op budget: stereosystemen tot 5.000 en tot 10.000 euro (deel 1)

Gepubliceerd op 30 september 2017
Auteur: Werner Ero
hifi-op-budget-1.jpgEr zijn weinig dingen mooier dan het liefdevol combineren van de mooiste stereocomponenten. Maar daar kleeft ook een nadeel aan, want echte high-end producten zijn doorgaans, naast erg kritisch qua set samenstelling en opstelling, dermate kostbaar dat ze bijna onbereikbaar zijn (geworden). Daarom hebben we een aantal mooie stereosets samengesteld binnen een bepaald budget. Totaalcombinaties die zoveel mogelijk prikkelende ‘magische’ muzikale eigenschappen bevatten die dure topsystemen zo aantrekkelijk kunnen maken, maar dan zonder het torenhoge prijskaartje.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE