Artikelen van Werner EroReview: Hegel H90 geďntegreerde versterker - Baby Rost

Gepubliceerd op 21 maart 2018
Auteur: Werner Ero
Review Hegel H90De gloednieuwe Hegel H90 geďntegreerde versterker vormt het nieuwe instapmodel van dit technologisch vooruitstrevende merk en lost daarmee zijn internationaal veel geprezen voorganger H80 af.
lees verder>>

Review: Russell K 50 monitorspeakers

Gepubliceerd op 28 februari 2018
Auteur: Werner Ero
Review Russell K 50"Dankzij de verhoudingen en compacte afmetingen in samenspel met een 2-weg configuratie, roept de Russell K. Red 50 monitor vanaf het allereerste moment herinneringen op aan de bekende Rogers LS3/5A BBC-monitor uit de zeventiger jaren." Een recensie uit Music Emotion, december 2017.
lees verder>>

Review: NordOst QKore aardingsunit

Gepubliceerd op 14 februari 2018
Auteur: Werner Ero
NordOst QKore music emotionHet Amerikaanse audiomerk NordOst heeft op High End München 2017 de QKore 6 aardingsunit op de markt gebracht, in het novembernummer van Music Emotion uitgebreid getest door Werner Ero.
lees verder>>

Hi-Visit Poulissen Audio Video Center - premium belevenis

Gepubliceerd op 8 februari 2018
Auteur: Werner Ero
Hi-Visit Poulissen 2017 Hi-Visits zijn al sinds de begindagen in 1999 een vaste waarde op HiFi.nl en een uitgelezen manier om bijzondere speciaalzaken in de Benelux voor het voetlicht te krijgen. Vandaar dat een selectie ervan ook steevast onderdeel is van het FWD Jaarboek. De recentste Hi-Visit bij Poulissen Audio Video Center in Roermond is dan ook onderdeel van dat dikke jaaroverzicht, en nu ook online te lezen.
lees verder>>

Review: Spectral DMC-30 SC voor- met DMA-240 stereo eindversterker

Gepubliceerd op 31 januari 2018
Auteur: Werner Ero
Recensie SpectralEen uitgebreide test van de Spectral DMC-30 SC voor- met DMA-240 stereo eindversterker uit de pagina's van Music Emotion, het novembernummer van 2017.
lees verder>>

Review: North Star Design Magnifico en Supremo

Gepubliceerd op 26 januari 2018
Auteur: Werner Ero
North Star Design Magnifico en SupremoDe komst van het gloednieuwe high-end North Star Design Magnifico cd-transport laat een audiodroom in vervulling gaan. Waarom? Omdat ik al sinds 2006 zijn voorganger 192 Mk 2 met de bijbehorende Extremo DAC nog steeds tot volle tevredenheid in gebruik heb en daardoor werkelijk ontzettend benieuwd ben of ontwerper Giuseppe Rampino en zijn team er (uit)eindelijk in geslaagd zijn om deze combo te overtreffen.
lees verder>>

Review: Hegel Mohican cd-speler

Gepubliceerd op 20 januari 2018
Auteur: Werner Ero
Hegel Mohican reviewMinimale complexiteit, maximaal muziekplezier: dat is de korte versie van deze uitgebreide review van de Hegel Mohican dedicated cd-speler uit de pagina's van Music Emotion.
lees verder>>

Review: Mark Levinson 519 mediaspeler, 526 voorversterker 534 eindversterker

Gepubliceerd op 3 januari 2018
Auteur: Werner Ero
Review Mark Levinson Music EmotionIn het Music Emotion-nummer van september 2017 is een uitgebreide Mark Levinson-review verschenen van Werner Ero: hij ging aan de slag met de No.519 mediaspeler, No.526 voorversterker én de No.534 stereo eindversterker.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE