Artikelen van Werner EroReview: Tidal Piano G2 luidsprekers - Ultra high-end als standaard

Gepubliceerd op 17 juli 2018
Auteur: Werner Ero
Review TidalIn een wereld waar inmiddels wel heel erg veel producten alleen nog in lagelonenlanden worden vervaardigd, is het een verademing om weer eens een werkelijk volledig Duits product in al haar glorie en kwaliteitsbeleving te kunnen ervaren.
lees verder>>

GP Acoustics event: geheime noviteiten KEF en Hegel

Gepubliceerd op 9 juli 2018
Auteur: Werner Ero
KEF en Hegel dealerdag 2018De naam GP Acoustics zal wellicht weinigen wat zeggen, maar dat is met de door hen gevoerde merken KEF en Hegel natuurlijk een heel ander verhaal. Het Engelse KEF volgt met zijn vooruitstrevende luidsprekerontwerpen al tientallen jaren een stabiel evaluerende koers. Iedere nieuwe generatie is substantieel beter dan zijn voorgangers, met de nog immer baanbrekende Blade modellen en LS50 monitor als trotse vaandeldragers. Bij het Noorse Hegel gaat het er bij hun elektronicaontwerpen ogenschijnlijk wat rustiger aan toe. Maar vergis u niet!
lees verder>>

Review: Russell K 50 monitorspeakers

Gepubliceerd op 20 juni 2018
Auteur: Werner Ero
Review Russell K 50"Dankzij de verhoudingen en compacte afmetingen in samenspel met een 2-weg configuratie, roept de Russell K. Red 50 monitor vanaf het allereerste moment herinneringen op aan de bekende Rogers LS3/5A BBC-monitor uit de zeventiger jaren." Een recensie uit Music Emotion, december 2017.
lees verder>>

Review: Goldmund Logos Satya actief draadloos luidsprekerssysteem

Gepubliceerd op 16 juni 2018
Auteur: Werner Ero
Review Goldmund SatyaVoor deze test begeef ik mij voor een zeldzame keer in de wereld van de superrijken. Alleen niet in de vorm van ‘supercars’, enorme landgoederen of een gestroomlijnd jacht. Maar wel gebruikmakend van een buitengewoon bijzonder en vooral zinnenprikkelend audiosysteem. Een configuratie die zelfs zo goed presteert, dat het nieuwe maatstaven in kwaliteitsbesef, gebruikte technieken, comfort en gehoormatige prestaties weet te realiseren. Ik heb het dan in dit geval over het bijzondere Logos Satya actieve draadloze luidsprekersysteem van het legendarische Zwitserse merk Goldmund.
lees verder>>

Review: Primare I35 Prisma en CD35 Prisma - veelzijdig de beste

Gepubliceerd op 13 juni 2018
Auteur: Werner Ero
Primare I35 Prisma en CD35 PrismaDe producten van het Zweedse Primare hebben al sinds jaar en dag een speciaal plekje in mijn muzikale hart. Vooral doordat ze net zoals sommige andere merken, op prachtige en indrukwekkende wijze zijn geïnspireerd door de sfeer en eigenschappen van hun land van herkomst. Zweden is een omgeving waarin rust, ruimte, evenwicht en prachtig ongerept natuurschoon zeer bepalend zijn en veel van deze eigenschappen herken je dan ook direct wanneer je met Primare producten aan de slag gaat.
lees verder>>

Fabrieksbezoek dCS - al 30 jaar digitale trendsetter

Gepubliceerd op 30 mei 2018
Auteur: Werner Ero
Fabrieksbezoek dCSHoewel je ieder willekeurig merk vanuit verschillende invalshoeken kunt bekijken, bezitten de producten van het Britse Data Conversion Systems (dCS) voor eigenlijk iedereen een aura van kostbare en onvolprezen perfectie. Gelegen nabij studentenstad Cambridge is deze trendsettende audiofabrikant inmiddels alweer 30 jaar een ware meester in het vervaardigen van bijzonder kostbare, maar vooral compromisloze innovatieve digitale audiobronnen.
lees verder>>

Review: Hegel H90 geïntegreerde versterker - Baby Rost

Gepubliceerd op 21 maart 2018
Auteur: Werner Ero
Review Hegel H90De gloednieuwe Hegel H90 geïntegreerde versterker vormt het nieuwe instapmodel van dit technologisch vooruitstrevende merk en lost daarmee zijn internationaal veel geprezen voorganger H80 af.
lees verder>>

Review: NordOst QKore aardingsunit

Gepubliceerd op 14 februari 2018
Auteur: Werner Ero
NordOst QKore music emotionHet Amerikaanse audiomerk NordOst heeft op High End München 2017 de QKore 6 aardingsunit op de markt gebracht, in het novembernummer van Music Emotion uitgebreid getest door Werner Ero.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE