Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlReview: Bowers & Wilkins 703 S2

Gepubliceerd op 15 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Bowers & Wilkins 700De sterren van de nieuwe Bowers & Wilkins 700 Serie zijn ongetwijfeld de 702 S2 en 705 S2 met hun aparte tweeterbehuizingen. Maar wie wat meer op zijn budget let, vindt in de 703 S2 een luxevloerstaander met heel wat nieuwe innovaties.
lees verder>>

Interview met Harro Dik van Europort (importeur Foscam)

Gepubliceerd op 14 oktober 2017
Auteur: Ruud Jonker
interview-harro-he.jpgFoscam levert IP-bewakingscamera’s, videorecorders, IR lichtbronnen, netwerkcomponenten en andere accessoires. De producten zijn beschikbaar bij een groot aantal retailers. Enkele winkels hebben daarbij de rol van Foscam Experience Center. Het gaat dan vaak om een apart ingericht deel van de winkel, waar producten gedemonstreerd kunnen worden en waar technisch advies wordt gegeven. De producten kunnen bij zo’n center meteen aangeschaft worden en de mogelijkheid om advies te vragen geldt ook na de aankoop.
lees verder>>

Naimshow Hifi Limburg

Gepubliceerd op 12 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
naim-uniti-atom-foto-klein.jpgOp zaterdag 28 oktober houdt Hifi Limburg weer een audioshow. Rowan Dernee van importeur Latham Audio zal de nieuwe lijn Uniti-modellen van Naim demonstreren en technische uitleg geven. Aanvang: 12.00 uur.
lees verder>>

Grimm LS1a in surround bij Beter Beeld & Geluid

Gepubliceerd op 10 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
grimm-event.jpgOnlangs is Beter Beeld & Geluid dealer geworden van het merk Grimm Audio. De audiowinkel gaat op 28 oktober vanaf 13:00 uur in samenwerking met NativeDSD dit systeem introduceren in een show met vijf Grimm LS1a’s in surround.
lees verder>>

Audio Show iEar’ 2017 weer in Willem II-stadion

Gepubliceerd op 8 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
audioshowiear.jpgOp 11 en 12 november is het zover, de jaarlijkse Audio Show iEar’ 2017 in het Willem II-stadion te Tilburg. Er zullen ruim vijftig merken in dertig luisterruimtes aanwezig zijn.
lees verder>>

Review: Randy California - Kapt. Kopter and the (Fabulous) Twirly Birds (lp)

Gepubliceerd op 3 oktober 2017
Auteur: Eric de Boer
kapt-kopter.jpgEen nog steeds erg jonge Randy California stapte in 1971 uit zijn band Spirit. Een jaar later bracht de gitarist/ vocalist een solo-album uit, waarop hij met de nadruk op covers een eigen sound bracht die duidelijk geïnspireerd was op het werk van Jimi Hendrix. Music On Vinyl bracht het debuut Kapt. Kopter and the (Fabulous) Twirly Birds onlangs opnieuw uit op vinyl.
lees verder>>

Video: Introductie Rotel 15-serie stereoversterkers

Gepubliceerd op 2 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Rotel RC-1572 In de zomer maakten we melding van drie nieuwe stereoproducten van Rotel, per direct op de markt te vinden. Deze Rotel RA-1572, RC-1572 en RCD-1572 zijn de komende tijd onder meer op de Audio Show iEar' te bewonderen. Wij gingen in gesprek met Bas van Oosten van Bowers & Wilkins Benelux.
lees verder>>

Review: ELAC EA101EQ-G

Gepubliceerd op 1 oktober 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Elec Elements reviewJe zou de Elac EA101EQ-G heel snel kunnen omschrijven als ‘een betaalbare geïntegreerde versterker’. Maar daarmee zou je dit toestel met heel wat ongewone eigenschappen toch wel tekort doen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE