Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlFinal introduceert over-ear hoofdtelefoon D8000 Pro Edition

Gepubliceerd op 18 juli 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-07-18 Final D8000 Pro EditionDe Japanse hoofdtelefoonbouwer Final heeft een Pro-versie van zijn over-ear hoofdtelefoon D8000 aangekondigd. De nieuwe D8000 Pro Edition heeft ook Final’s Air Film Damping System, net als de D8000, maar de Pro Edition zou beter afgestemd zijn op de weergave van gecomprimeerde popmuziek of rockmuziek. De koper heeft de keuze uit een zilverkleurige of zwarte uitvoering.
lees verder>>

Music Emotion juli en augustus 2019

Gepubliceerd op 6 juli 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion juli augustus 2019Vanaf deze week ligt het zomernummer juli-augustus van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Home Emotion juni 2019

Gepubliceerd op 21 juni 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Home Emotion juni 2019Het nieuwe nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Spirit Connection gong-ligconcerten: The Manifest & the Unmanifest

Gepubliceerd op 7 juni 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Spirit Connection ligconcertenVeel lezers zullen weten dat Spirit Connection een zusterbedrijf is van Rhapsody, gehuisvest in hetzelfde pand aan de Borneolaan 25 in Hilversum. In de zomer organiseren zij weer twee ligconcerten in de prachtige Grote Kerk van Weesp. "Een anderhalf uur durende luistertrip, waarbij je lichaam helemaal mee-resoneert en ontspant."
lees verder>>

Distributie Ollo Audio vanaf heden door Audio Innovations

Gepubliceerd op 3 juni 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-06-03 Ollo Audio Play2MeHet Nederlandse Audio Innovations heeft laten weten met ingang van deze maand de distributie in de Benelux van de hoofdtelefoons van audiobedrijf Ollo Audio op zich te zullen nemen. Ollo Audio is een hoofdtelefoonfabrikant uit Slovenië en hun hoofdtelefoons worden al gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziekindustrie die o.a samenwerken met populaire artiesten zoals U2, Tiësto, Jessie J, jLo & Iggy Azalea, INXS, SIA, Muse, Rod Stewart, Timbaland, Bryan Adams, Beyonce en meer. Nu zijn deze unieke hoofdtelefoons ook beschikbaar in de Benelux.
lees verder>>

7 Niet te missen reviews van Homecinemamagazine

Gepubliceerd op 26 mei 2019
Auteur: Rob Nijman
HCM reviews april mei 2019We lichten regelmatig een aantal niet te missen hardware reviews van zustersite Homecinema Magazine uit. Dat doen we deze keer wat korter op de vorige editie dan gebruikelijk, want terwijl HiFi.nl de afgelopen maand(en) volop in het teken stond van High End München, zijn er op HCM in de categorie 'thuisbios' een flink aantal reviews verschenen - waaronder een dossier over projectoren en een drietal luidspreker surroundsets van Klipsch, Arendal en Revel.
lees verder>>

Verslag: Grand Opening Wifimedia Experience Center

Gepubliceerd op 22 mei 2019
Auteur: Rob Nijman
Verslag Grand Opening Wifimedia Experience CenterNieuwsgierige bezoekers waren er al sinds medio april van harte welkom, maar zaterdag 18 mei jongstleden was het middels een feestelijke opening dan echt zover: de officiële opening van Wifimedia. De speciaalzaak op het gebied van streaming audio vertrok in het centrum van Arnhem om aan de rand van de ring de vleugels te kunnen spreiden, want er veranderde nog iets: Wifimedia heet nu Wifimedia Experience Center.
lees verder>>

Marantz brand ambassador Ken Ishiwata neemt afscheid van Sound United

Gepubliceerd op 16 mei 2019
Auteur: Rob Nijman
Ken IshiwataEr zijn maar weinig hifi-merken die zo'n direct herkenbare 'voorman' hebben als Marantz en boegbeeld Ken Ishiwata, toch zeker als je bedenkt dat hij zelf niet de oprichter van het merk is. Het is daarom passend dat we de KI Ruby-combinatie onlangs nog bestempelden als de perfecte ode aan zijn werk. Na maar liefst 41 jaar als toonaangevend licht bij Marantz zal Ken Ishiwata (1947) deze maand het bedrijf namelijk verlaten.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE