Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlFeestelijke opening iEar' Amsterdam op 24 januari

Gepubliceerd op 16 januari 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar' AmsterdamOp 2 november 2018, mooi twee weken voor de Audio Show iEar', opende de speciaalzaak uit Tilburg een tweede vestiging in Amsterdam. Op het officiŽle openingsfeestje was het echter nog even wachten, maar die mag nu in de agenda: donderdagmiddag 24 januari aanstaan
lees verder>>

Future-Fi - trends in audioland voor 2019 en verder

Gepubliceerd op 26 december 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review: Dali Callisto 6Dat hifi niet meer is wat het vroeger was, zal bij geen enkele lezer als een verrassing binnenkomen. Niet dat het tijdperk van de versterker en luidspreker voorbij is, maar er ontstaan duidelijk nieuwe trends. Wat kunnen we zo verwachten in 2019 Ė en de jaren daarna?
lees verder>>

8 niet te missen 2018-reviews van Homecinema Magazine

Gepubliceerd op 24 december 2018
Auteur: Rob Nijman
HCM overzicht 2018Nu we onze dagelijkse Kerstacties gespeeld hebben en de laatste grote puzzel is gedeeld, is het weer tijd voor een aantal jaaroverzichten. In deze lijst 8 niet te missen reviews van zustersite Homecinema Magazine dit jaar.
lees verder>>

Wilson Audio-demo bij Hifi Solutions: TuneTot

Gepubliceerd op 17 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-05-16 WilsonAudio TuneTot Red (750x450)Donderdagavond 20 december ben je vanaf 18.30 uur welkom bij Hifi Solutions in Amsterdam voor een avondje rond de Wilson Audio TuneTot, in samenwerking met importeur Reference Sounds.
lees verder>>

Stassen Surround, Stereo en Streaming Show - Update: Europese primeur NAD C 658

Gepubliceerd op 12 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Stassen show december 2018Bij de Surround, Stereo & Streaming show van Stassen Hifi op 14 en 15 december kun je kennis gaan maken met de laatste innovaties op het gebied van hifi-audio, want er zullen in verschillende budgetklassen demonstraties worden georganiseerd.
lees verder>>

Tune Inn Alkmaar viert Harbeth-dealerschap met eerste luistershow

Gepubliceerd op 6 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Harbeth bij Tune InnAudiospeciaalzaak Tune Inn in Alkmaar is dealer geworden van de luidsprekers van Harbeth en organiseert daarom op 7, 8 en 9 december aanstaande een aantal luisterdagen.
lees verder>>

Video: highlights en interviews Audio Show iEar' 2018

Gepubliceerd op 6 december 2018
Auteur: Rob Nijman
Highlights Audio Show iEar' 2018Nagenieten doen we graag, toch zeker in de laatste maand van het jaar. Voordat we losbarsten met lijstjes en overzichten, blikken we eerst nog eens terug op de Audio Show iEar' 2018. Het uitgebreide verslag met de korte, samenvattende video verscheen in de week na het tweedaagse event, maar er is nog meer...
lees verder>>

Demoweekend Hifihome in Brugge

Gepubliceerd op 30 november 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bluesound 2iHifihome in het Vlaamse Brugge organiseert op vrijdag 7, zaterdag 8 en maandag(na)middag 10 december aanstaande een hifishow 'voor de fijnproever'. De volgende merken zullen dan in het zonnetje worden gezet: McIntosh, Atoll, Lumin, Bluesound en Bowers & Wilkins.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE