Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlZaterdag 7 december: Primare en System Audio bij Wifimedia

Gepubliceerd op 5 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-07 Primare-NP5-PrismaAanstaande zaterdag 7 december wordt bij Wifimedia in haar Experience Center een uitgebreide demo gegeven van de merken Primare en System Audio.
lees verder>>

SME stopt verkoop en levering OEM-toonarmen en losse toonarmen

Gepubliceerd op 5 december 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-12-05 SME arm V12Het Engelse bedrijf SME ontwikkelt en bouwt sinds 1959 toonarmen voor draaitafels. Het bedrijf monteert de toonarmen op zijn eigen draaitafels, maar levert de toonarmen ook aan andere draaitafelfabrikanten. De toonarmen van SME zijn ook los te koop, althans waren los te koop. SME heeft laten weten per direct de verkoop van losse toonarmen en de levering aan andere fabrikanten te staken. SME bouwt ook complete draaitafels en zegt zich te willen concentreren op de verdere ontwikkeling van zijn portfolio aan draaitafels.
lees verder>>

TAD Excalibur Platinum: het magische zwaard voor de vinylgroef

Gepubliceerd op 20 november 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-11-20 TAD Excalibur PlatinumDe Duitse audiodistributeur TAD heeft ook enkele eigen producten, waaronder de Excalibur-productlijn van mc-elementen. Het nieuwste mc-element is de Excalibur Platinum, het nieuwe vlaggenschip van TAD’s mc-elementen.
lees verder>>

Jadis audioshow bij Audio21

Gepubliceerd op 18 november 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Jadis JP30MC mk3 bij AUDIO21Zaterdag 23 november aanstaande is er weer een Jadis showdag bij Audio21 in Heerde (voorheen in Wapenveld, dus zet je navigatie op Dorpstraat 44 te Heerde!).
lees verder>>

Audio Show iEar' HiFi Awards 2019: alle winnaars!

Gepubliceerd op 17 november 2019
Auteur: Rob Nijman
Redactionele Awards Audio Show iEar' 2019Zojuist zijn op de showvloer alle 9 publieksprijzen van de Audio Show iEar' HiFi Awards 2019 uitgereikt. Daarnaast zijn gisterenavond tijdens het diner voor alle deelnemers ook de 3 redactionele prijzen (Best Stand, Best Sound, Best Experience) toebedeeld, dus hoog tijd om alle winnaars in één overzicht met jullie te delen!
lees verder>>

Dali Rubicon 2C en 6C: nieuwe actieve draadloze productlijn

Gepubliceerd op 16 november 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
DALI Rubicon iEar' 2019De Deense luidsprekerbouwer Dali heeft op de thans lopende iEar audioshow de Dali Rubicon 2C aan het publiek vertoond. Het is ook meteen de wereldprimeur voor het model. Het nieuwe monitormodel Rubicon 2C is actief en kan draadloos of bedraad signaal ontvangen. Binnenkort krijgt de Rubicon 2C gezelschap van vloerstaander Rubicon 6C. Prijzen en leveringsinformatie moeten nog bekend worden gemaakt, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.
lees verder>>

Definitive Technology Demand D15 op Audio Show iEar'

Gepubliceerd op 16 november 2019
Auteur: Rob Nijman
Definitive Technology Demand op iEar' 2019De Demand-serie van Definitive Technology kennen we toch vooral van de krachtige boekenplankluidsprekers; de Demand D7, D9 en D11. Eerstgenoemde kwam op HiFi.nl al in een uitgebreide review voorbij. Op de Audio Show iEar' maakten we kennis met enkele grotere familieleden, waaronder de stevige D15.
lees verder>>

Monitor Audio Gold-serie overtuigt ook bij iEar'

Gepubliceerd op 16 november 2019
Auteur: Rob Nijman
Monitor Audio iEar 2019We hebben vandaag al een aantal berichtjes vanuit de persruimte van de Audio Show iEar' gepubliceerd, en kunnen inmiddels één opmerking achterwege gaan laten: hoe druk het overal is. Als de eerste helft van de eerste dag enige indicatie is, kunnen organisatie en alle aanwezige deelnemers straks in ieder geval met veel tevredenheid op het showweekend terugkijken.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE