Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlShownieuws: Hepta Design en Temporal Coherence presenteren Pasithea dipool

Gepubliceerd op 21 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Hepta en Temporal CoherenceOp zondag 19 mei geven Hepta Design Audio en Temporal Coherence een demonstratie van de door hen gezamenlijke ontwikkelde Pasithea dipool luidspreker. Je kunt je nu aanmelden voor een van de luistersessies.
lees verder>>

High End München 2019: 9-12 mei

Gepubliceerd op 20 april 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
High End Munchen 2018 sfeerbeeldDonderdag 9 tot en met zondag 12 mei staat in de internationale hifi-wereld en natuurlijk op HiFi.nl weer volledig in het teken van 's werelds grootste evenement in zijn soort: High End München.
lees verder>>

Pro-Ject T1: instapproductlijn van draaitafels

Gepubliceerd op 17 april 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-04-17 Pro-Ject T1Draaitafelbouwer Pro-Ject heeft de T1-productlijn van draaitafels aangekondigd. Het goedkoopste model kost 275 euro. De koper kan kiezen uit een drietal uitvoeringen, waaronder een model met draadloze mogelijkheden en een ander met een ingebouwde phonotrap. De modellen met bluetooth-connectiviteit of een ingebouwde phono-versterker zijn 50 euro duurder.
lees verder>>

Luxman D-N150 en SQ-N150: nieuwe leden van NeoClassico-productlijn

Gepubliceerd op 17 april 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-04-17 Luxman D-N150 en SQ-N150Het Japanse audiobedrijf Luxman heeft een tweetal nieuwe relatief compacte apparaten gelanceerd. De nieuwe D-N150, een cd-speler voorzien van digitale ingangen, en de SQ-N150, een geďntegreerde buizenversterker, zijn beiden lid van de NeoClassico-productlijn en zijn volgens Luxman bedoeld voor gebruikers die goed geluid willen maar ook een compacte behuizing. De D-N150 en SQ-N150 zouden deze maand op de markt moeten komen.
lees verder>>

De CD Box RS2 T is het ultieme cd-loopwerk volgens Pro-Ject

Gepubliceerd op 15 april 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-04-15 Pro-Ject-CD-BOX-RS2-TPro-Ject Audio Systems is naar eigen zeggen een eigenwijze fabrikant want toen iedereen overstapte op de cd ging het bedrijf draaitafels maken. Nu een groot deel van de muziekliefhebbers van het draaien van cd’s is overgestapt op een vorm van streaming, komt Pro-Ject met het volgens hen ultieme cd-loopwerk. Veel luisteraars willen immers een tastbaar medium in handen hebben en dat hoeft volgens Pro-Ject geen analoge drager te zijn. De CD Box RS2 T trekt alles uit de kast om het aflezen van cd’s naar het hoogste niveau te trekken.
lees verder>>

Mastersound Duetrenta: single-ended klasse A buizenversterker

Gepubliceerd op 10 april 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-04-10 MastersoundDuetrentaDe Italiaanse fabrikant van buizenversterkers Mastersound heeft de Duetrenta uitgebracht, een buizenversterker die omschakelbaar als tetrode of als triode gebruikt kan worden. De Duetrenta werkt in klasse A zonder negatieve feedback. De bias van de buizen wordt automatisch geregeld zodat de gebruiker er geen omkijken naar heeft.
lees verder>>

Verslag Goldmund Suite bij Puur Audio, Video & Domotica

Gepubliceerd op 28 maart 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Verslag Goldmund Suite bij Puur AVDZondagmiddag 24 maart organiseerde het team van Puur Audio, Video & Domotica in de eigen showroom in Oostzaan opnieuw een editie van de Goldmund Suite. Bezoekers mogen daarbij rekenen op een 'concert', een audiofiele weergave van een bijzondere muzikale productie. Luidsprekers van dienst zijn zoals de naam al doet vermoeden een set van het Zwitserse Goldmund, waar Puur zelf de importeur van is.
lees verder>>

Chattelin Music 3.0-event voor jongeren

Gepubliceerd op 24 maart 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Chattelin 3.0'Chattelin goes Music 3.0' op vrijdag 29 maart. Wat dat betekent? Een audio-event voor en door jongeren (van 18 tot midden 30) om jongeren te laten kennismaken met de betere, betaalbare head-fi en hifi.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE