Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlDit weekend: Rhapsody viert 30-jarig jubileum in Wisseloord Studios

Gepubliceerd op 20 april 2018
Auteur: Rob Nijman
Rhapsody Hi-Visit December 2014 High-ResZaterdag en zondag is het zover: het verjaardagsfeestje van Rhapsody in de Wisseloord Studio's, bij gelegenheid van het dertigjarig bestaan van de Hilversumse speciaalzaak.
lees verder>>

dB Magix: kleine krachtige versterkers voor iPhone (en Android)

Gepubliceerd op 13 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-13 dB Magix G-Flute-AC3-5 (750x450)De Oostenrijkse fabrikant dB Magix heeft een serie digitale hifiaccessoires gemaakt voor Apple iOS apparaten. Het gaat onder andere om mooi voorgegeven versterkers die voor een voller en mooier geluid kunnen zorgen. De nieuwe accessoires hebben een lightning-aansluiting voor Apple.
lees verder>>

Verslag CanJam Singapore 2018 - De wereld van head-fi

Gepubliceerd op 7 april 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Verslag CanJam Singapore 2018In het weekend van 24 en 25 maart vond de Singaporese editie van CanJam 2018 plaats. Jasper Oldersom vloog er samen met zijn vader - Rick Oldersom van HiFi Solutions - en Michael Wongso - oprichter van DuneBlue - heen en deed voor HiFi.nl verslag van het imposerende event waarin de hoofdtelefoons centraal staat. "Wat wij ontdekten was een bijzonder groot scala aan producten, een enorme passie voor Head-Fi en een verrassend jong publiek…
lees verder>>

De nieuwe Vincent SP-332 is een hybride eindversterker

Gepubliceerd op 4 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-04 VincentSP332 Zilver Front (750x450)Het Duitse Vincent heeft een nieuwe eindversterker genaamd SP-332 aangekondigd. De nieuwe eindversterker heeft buizen in de ingangstrap. De uitgangstrap is voorzien van FET’s. Vincent combineert de warmte van buizen met de kracht van halfgeleiders.
lees verder>>

Home Cinema 2018: alle televisies op de markt

Gepubliceerd op 18 maart 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Home Cinema overzicht 2018Samsung, Philips, Sony, Panasonic, LG... Er komen jaarlijks aardig wat nieuwe toestellen op de markt. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende technieken en home cinema-termen als Ultra-HD en HDR 10+. Gelukkig is er op zustersite Homecinemamagazine.nl een zeer uitgebreid overzicht te vinden.
lees verder>>

High End München 2018

Gepubliceerd op 10 maart 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
High End Munchen Verslag Jamie 3 en 4Woensdag 10 tot en met zaterdag 13 mei staat in de internationale hifi-wereld en natuurlijk op HiFi.nl weer volledig in het teken van 's werelds grootste evenement in zijn soort: High End München.
lees verder>>

Spotify Connect werkt niet meer op alle speakers en receivers

Gepubliceerd op 7 februari 2018
Auteur: Wesley Akkerman
spotifyMuziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat de ingebouwde functie van de dienst niet meer werkt op enkele speakers en receivers, van onder meer Onkyo, Denon, Marantz, Bang & Olufsen en Pioneer.
lees verder>>

Lezersbezoek DJ The Fonz - streaming met Vivid en Hegel

Gepubliceerd op 1 februari 2018
Auteur: Rob Nijman
Lezersbezoek Hegel en Vivid AudioLezersbezoeken van HiFi.nl worden altijd veel gelezen, maar dat is niet de enige reden dat we er graag wat tijd insteken. De weg van eerste contact tot de gezamenlijke beleving van een met zorg samengesteld audio- of home cinema-systeem is één van de leukere dingen van onze hobby, en levert steevast een mooi verhaal op.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE