Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlReview: CanEVER Audio ZeroUno DAC

Gepubliceerd op 13 januari 2018
Auteur: Ruud Jonker
zerouno-music-emotion.jpgIn de luisterruimte staat de uit Italië afkomstige ZeroUno DAC die wordt gebouwd door CanEVER Audio. Het is een buizen-DAC die komt in een traditionele vormgeving. Niets doet dan ook vermoeden dat er onder de fraaie behuizing zéér geavanceerde technologie aanwezig is. Benieuwd wat deze DAC presteert.
lees verder>>

Review: Mission LX1- en Mission LX5-speakers

Gepubliceerd op 2 januari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
mission-lx-familiefoto.jpg

Kan je ook een goede luidspreker krijgen voor een prikje? Verbazend genoeg is het antwoord steeds vaker: “Ja”. De LX-reeks van Mission bewijst dat je niet per se een maandloon moet opofferen om iets degelijks te krijgen.

lees verder>>

Plexamp is de nieuwe mediaspeler van Plex

Gepubliceerd op 19 december 2017
Auteur: Wesley Akkerman
plex-plexamp.jpgPlex is een populaire programma waarmee je media op allerlei apparaten kunt afspelen binnen hetzelfde wifi-netwerk. Nu heeft het bedrijf zijn eigen mediaspeler aangekondigd: Plexamp. Ook dit programma maakt stevig gebruik van de cloud.
lees verder>>

Meridian Audio en LG werken samen aan nieuwe producten

Gepubliceerd op 19 december 2017
Auteur: Wesley Akkerman
meridian-audio-logo.jpgMeridian Audio en LG hebben aangekondigd te gaan samenwerken aan producten die helaas nog niet zijn gepresenteerd. Maar in de toekomst kunnen we dus rekenen op nieuwe producten die voortvloeien uit deze samenwerking.
lees verder>>

Amazon Music Unlimited is nu ook beschikbaar in Nederland

Gepubliceerd op 12 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-12 Music-service-logo-amazon-prime (750x45Vandaag lanceert Amazon Music Unlimited in Nederland en 27 andere landen over de hele wereld. Hiermee krijg de luisteraar toegang tot de on-demand streamingservice van Amazon, met meer dan 40 miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en gepersonaliseerde zenders samengesteld door Amazon Music-experts. De Amazon Music-app is beschikbaar voor iOS, Android, PC, Fire TV en via elke webbrowser op www.amazonmusic.com.
lees verder>>

Actie: extra goedkope 3D-printer Anet A6

Gepubliceerd op 8 december 2017
Auteur: FWD Media
Anet A6 3D-printerEen eigen 3D-printer. Mocht je nu denken: dat zal voorlopig niets worden, dan kunnen we je wellicht blij maken. Mocht je nu denken: dat is vast heel duur en ingewikkeld, dan hebben we goed nieuws voor je. Samen met onze zustersite Elektor bieden we de Anet A6 3D-printer nog goedkoper aan dan deze al is.
lees verder>>

Indrukken van de MBL Noble Line bij PUUR in Oostzaan

Gepubliceerd op 7 december 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
MBL Noble Line bij PUURKen je ze nog, die kringgesprekken? 'Hoe was jouw weekend?' Bij ons werden de eerste pepernootjes van december afgewisseld met hele fijne muzieknoten, waar we graag nog even een paar foto's van delen. PUUR audio, video & domotica stond zondag namelijk volledig in het teken van de nieuwe Noble Line van MBL, die hun kunsten mochten vertonen op de vermaarde Radialstrahlers van het merk. Dat wilden we wel even aan het werk horen...
lees verder>>

Musical Fidelity komt met nieuwe phono-trap: welkom Nu-Vista Vinyl

Gepubliceerd op 5 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-05 Musical-Fidelity-Nu-Vista-Vinyl-PhonostHet Britse audiobedrijf Musical Fidelity zal begin volgend jaar een nieuw product toevoegen aan de Nu-Vista-productlijn. Het nieuwe apparaat is een phono-versterker met de naam Nu-Vista Vinyl en is naar eigen zeggen de eerste high-end phono-voorversterker van het bedrijf. Het apparaat heeft maar liefst vijf ingangen die ieder afzonderlijk kunnen worden geconfigureerd voor een mc-element of mm-element. Voor het overige heeft Musical Fidelity nog niet veel bijzonderheden losgelaten, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE