Artikelen van fotograaf Erik PaulusZaterdag 20 oktober: Ayre Acoustics-demo's bij AudioXperience

Gepubliceerd op 17 oktober 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Ayre Acoustics EX-8Zaterdag 20 oktober aanstaande staat bij AudioXperience in Nuenen in het teken van Ayre Acoustics, met een hoofdrol voor de gloednieuwe Ayre EX-8. Daarnaast wordt er op een nog hoger niveau met Aye gedemonstreerd in de vorm van de Ayre KX-5Twenty/Vx-5 Twenty voor-eindversterker en de Ayre QX-5 DAC/streamingaudio-speler.
lees verder>>

Laurence Dickie introduceert de nieuwe Vivid Kaya persoonlijk bij AudioXperience

Gepubliceerd op 21 augustus 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vivid Kaya AudioXperienceZaterdag 1 september aanstaande ben je van harte welkom bij AudioXperience in Nuenen voor de introductie van de Vivid Audio Kaya-serie luidsprekers, die Laurence Dickie persoonlijk aan je voor zal stellen.
lees verder>>

AudioXperience-show met Spectral en Magico

Gepubliceerd op 30 november 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Magico en Spectral bij AudioXperienceOp vrijdag 8 en zaterdag 9 december ben je van harte welkom bij AudioXperience in Nuenen voor een stevige demo op combinaties van Magico en Spectral
lees verder>>

Vivid Audio Giya G1 bij AudioXperience

Gepubliceerd op 20 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Vivid Audio Giya G1Zaterdag 21 oktober, AudioXperience Nuenen: de Vivid Audio Giya G1 Spirit in levende lijve! Onder de noemer That's the Spirit zal de middag volop in het teken staan van de manshoge luidspreker, aangestuurd met flink wat audiogeweld van Spectral en dCS.
lees verder>>

Ayre Acoustics-show bij AudioXperience

Gepubliceerd op 8 juni 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Ayre Acoustics TwentyDe deuren van het stevige vernieuwde AudioXperience zijn nog maar net open, of de volgende showdag mag al weer in de agenda. Op zaterdag 17 juni aanstaande kun je er terecht voor demonstraties met nieuwe modellen van Ayre Acoustics.
lees verder>>

Magico S3 MkII-demonstraties bij AudioXperience Nuenen

Gepubliceerd op 13 april 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Magico S3 MKII Erik PaulusWie komend weekend kennis wil maken met de gloednieuwe MKII-uitvoering van de Magico S3, zit gebakken. Vrijdagmiddag 14 en zaterdagmiddag 15 april vinden er doorlopende demo's plaats bij AudioXperience in Nuenen.
lees verder>>

Review Vivid Audio GIYA 4

Gepubliceerd op 7 november 2014
Auteur: Max Delissen
Vivid Audio GIYA4 FrontToen ik ongeveer een jaar geleden Vivid Audio ontwerper Laurence Dickie mocht interviewen bespraken we ook de actuele productrange, waarin de toen net geïntroduceerde GIYA G3 het kleinste model met de karakteristieke ‘krul’ was. Mochten mensen met een wat smaller budget eigenlijk een stapje lager willen, dan kwamen ze bij de Oval serie uit. Op de vraag hoe klein een Vivid Audio luidspreker überhaupt zou kunnen worden antwoordde hij vol overtuiging: “Niet veel kleiner dan wat we nu maken, anders zouden we te veel concessies aan het Vivid geluid moeten doen”. Maar het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan. Laurence luistert kennelijk niet alleen heel goed naar zijn eigen luidsprekers, maar ook naar zijn klanten. En zo kon het dus gebeuren dat ik iets minder dan een jaar later al naar AudioXperience in Nuenen reed, met een uitnodiging op zak om de nieuwe Vivid Audio GIYA G4 te recenseren.
lees verder>>

Interview Laurence Dickie Vivid Audio

Gepubliceerd op 18 oktober 2013
Auteur: Max Delissen
Laurence Dickie (c) Erik PaulusEerder dit jaar werd AudioXperience in Nuenen dealer van het Zuid-Afrikaanse luidsprekermerk Vivid Audio. Ter ere van de introductie van hun nieuwe Giya G3 luidspreker was Vivid Audio eigenaar en hoofdontwerper Laurence Dickie overgekomen om aan een select gezelschap belangstellenden over deze nieuwe luidspreker te vertellen. HiFi.nl sprak voor de show met hem.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE