Artikelen van fotograaf FWD MediaFWD Weekly update: CES 2019 round-up en winnaars FWD Show Awards

Gepubliceerd op 13 januari 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 2 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we naar de CES 2019. We vertellen je alles over de nieuw aangekondigde producten en onthullen de winnaars van de FWD Show Awards CES 2019.
lees verder>>

FWD Show Awards CES 2019: dit zijn de winnaars

Gepubliceerd op 11 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
FWD Show Awards CES 2019CES 2019, de grootste show op het gebied van consumentenelektronica, zit er alweer bijna op. Wij waren dit jaar weer van de partij in Las Vegas en hebben een groot aantal mooie en interessante producten voorbij zien komen. De beste producten uit elke productcategorie onderscheiden we met een award.
lees verder>>

FWD Weekly update: Slimme mok en de beste av-receivers

Gepubliceerd op 6 januari 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly week 1 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme mok met de naam Ember en vertellen we je alles over de beste av-receivers van 2018 en 2019.
lees verder>>

Music Emotion Januari 2019

Gepubliceerd op 4 januari 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Music Emotion januari 2019Een nieuw jaar, een nieuwe Music Emotion! Een dezer dagen ligt het januari-nummer van het blad in de winkels en natuurlijk bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

FWD Weekly update: Grote speaker en de beste tablets van dit moment

Gepubliceerd op 30 december 2018
Auteur: FWD Media
2018-12-28 FWD Weekly UpdateElke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Paradigm Monitor SE 6000F en geven we je een overzicht van de beste smartphones en tablets van dit moment.
lees verder>>

FWD Kerstmysterie: Winnaar en uitslag kerstpuzzel

Gepubliceerd op 28 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
FWD Kerstactie puzzelEen kleine week geleden hebben we onze FWD kerstactie afgesloten met de kerstpuzzel. Heb jij deze puzzel in de afgelopen dagen weten op te lossen en de juiste oplossing ingestuurd? Kijk dan snel of je gewonnen hebt.
lees verder>>

FWD Weekly update: AV-receiver van Yamaha en slimme kerstverlichting

Gepubliceerd op 23 december 2018
Auteur: FWD Media
FWD weekly 51 Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een AV-receiver van Yamaha en vertellen we je alles over slimme kerstverlichting.
lees verder>>

FWD Kerstmysterie puzzel: Win het ultieme FWD kerstpakket

Gepubliceerd op 22 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
FWD Kerstactie puzzelDe afgelopen 11 dagen heb je elke dag kans kunnen maken op unieke prijzen, die door onze partners beschikbaar gesteld zijn. Daar houdt onze kerstactie echter niet bij op. Wanneer je namelijk onze kerstpuzzel weet op te lossen maak je kans op het ultieme FWD tech-kerstpakket, bestaande uit alle producten die de afgelopen 11 dagen weggegeven zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE