Artikelen van fotograaf FWD MediaFWD Weekly update: Zwevende draaitafel en lichtgevende led-tegels

Gepubliceerd op 21 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 16 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de zwevende draaitafel Mag Lev ML1 en brengen we meer sfeer in huis met de Lifx Tile led-tegels.
lees verder>>

FWD Weekly update: Samsung QLED topmodel en indrukwekkende camerasmartphone

Gepubliceerd op 14 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 15 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar het nieuwe Samsung QLED topmodel en kijken we naar het nieuwe vlaggenschip van Huawei, de Huawei P30 Pro.
lees verder>>

Home Emotion april 2019

Gepubliceerd op 12 april 2019
Auteur: FWD Media
Home Emotion april 2019Het jongste nummer van Home Emotion is verschenen, en valt één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

FWD Weekly update: Dolby Atmos op je tv en een slimme speaker van LG

Gepubliceerd op 7 april 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 14 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar Dolby Atmos op je tv en een nieuwe slimme speaker met Nederlandssprekende Google Assistent van LG.
lees verder>>

Music Emotion april 2019

Gepubliceerd op 5 april 2019
Auteur: FWD Media
Music Emotion april 2019Deze week ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen uiteraard ook bij de abonnees op de mat. De coverstory van het aprilnummer is een review van de Q Acoustics Concept 300.
lees verder>>

FWD Weekly update: Hands-on met de Huawei P30 Pro in Parijs en goedkoop je huis slim maken

Gepubliceerd op 31 maart 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 13 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe Huawei P30 Pro. Wij waren aanwezig bij de presentatie in Parijs en hebben daar uitgebreid de camera's van het toestel kunnen checken. Ook kijken we naar manieren om goedkoop je huis slim te maken.
lees verder>>

FWD Weekly update: Boekenplankluidsprekers van Teufel en de Nest Thermostat E

Gepubliceerd op 24 maart 2019
Auteur: FWD Media
FWD weekly 12 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de nieuwe boekenplankluidsprekers Teufel Stereo M en bespreken we een goedkopere slimme thermostaat van Nest, de Nest Thermostat E.
lees verder>>

FWD Weekly update: Sonos Amp en een opvallende lederen convertible

Gepubliceerd op 17 maart 2019
Auteur: FWD Media
FWD Weekly 11 2019Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Sonos Amp en bespreken we een opvallende convertible met een omhulsel van echt leer.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE