Artikelen van fotograaf FabrikantStreamingdienst MeloMe trekt op 31 jan. 2020 de stekker eruit

Gepubliceerd op 18 januari 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-01-18 MeloMeEindeStreamingdienst MeloMe is een digitaal platform voor klassieke muziek. “Jammer genoeg moeten we per 31 januari 2020 stoppen met MeloMe. De reden hiervoor is, dat de streamingmarkt voor klassieke muziek niet genoeg groeit om ons platform in deze vorm draaiend te houden,” aldus een bericht van MeloMe. Primephonic, een Engelstalige streamingdienst voor klassieke muziek, biedt een gratis proefperiode aan van drie maanden aan de liefhebber van klassieke muziek.
lees verder>>

Review: Aequo Audio Ensis čn Stilla luidsprekers

Gepubliceerd op 17 januari 2020
Auteur: Werner Ero
Review Aequo AudioAequo Audio is opgericht in 2012 door een team van muziekliefhebbers en hifi-enthousiastelingen. Het merk heeft als doel 'om met innovatieve producten een betere muzikale beleving wereldwijd te verspreiden'. Dat doet deze fabrikant met een nadruk op hightech R&D en ontwikkeling volgens de eigen Octagon-filosofie. Wij gingen op onderzoek uit wat dat betekent voor de weergavekwaliteiten van de Aequo Audio Ensis en Stilla luidsprekers.
lees verder>>

New Horizon 203: draaitafel inclusief arm en element

Gepubliceerd op 17 januari 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-01-17 New Horizon 203De in Italië gevestigde draaitafelbouwer New Horizon heeft een nieuwe draaitafel aangekondigd genaamd 203. De nieuwe 203 heeft een chassis dat bestaat uit drie lagen ter optimale ontkoppeling van de verschillende onderdelen. De arm bevindt zich bijvoorbeeld op een andere laag dan de motor. De 203 wordt geleverd met een arm van het Oostenrijkse Pro-Ject en een element van het Japanse Audio-Technica.
lees verder>>

MastersounD show bij Audio21

Gepubliceerd op 17 januari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
MastersounD bij Audio21Je bent op zaterdag 25 januari van harte welkom bij Audio21 in Heerde (tussen Apeldoorn en Zwolle) voor een luistershow rond het Italiaanse buizenversterkermerk MastersounD.
lees verder>>

Review: Definitive Technology Demand D15 - eigenwijs en toch universeel

Gepubliceerd op 17 januari 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Definitive Technology Demand D15Definitive Technology, een stalgenoot van Denon en Marantz, is een grote naam in de V.S., maar nog danig onbekend in Europa. Met twee nieuwe premium Demand-vloerstaanders die gekenmerkt zijn door heel eigenzinnige designkeuzes moet daar verandering in komen.
lees verder>>

iEar’ invites: Focal & Naim op 30 jan en 1 feb, iEar' Amsterdam

Gepubliceerd op 16 januari 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
Focal Chora 826De iEar’ Invites op 30 januari en 1 februari zullen in het teken staan van het Britse elektronicamerk Naim en het Franse luidsprekermerk Focal. Bezoekers kunnen deze dagen onder het genot van een hapje en een drankje bij iEar' in Amsterdam komen luisteren naar de verschillende producten uit het uitgebreide assortiment van beide merken.
lees verder>>

Amate Audio toont X212AF en andere producten op ISE 2020

Gepubliceerd op 16 januari 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-01-16 Amate Audio X212AFHet in Spanje gevestigde Amate Audio zal de komende ISE beurs die van 11 tot 14 februari a.s. zal plaatsvinden in Amsterdam de X212AF en een aantal andere producten aan het publiek tonen. De X212AF is een grote actieve lijnarray luidspreker die voorzien is van meerkanaals DSP-systeembeheer. Hij is niet echt geschikt voor gebruik in de huiskamer, maar lijkt vooral bedoeld voor gebruik op een podium als een bovengemiddelde geluidskwaliteit gewenst is.
lees verder>>

Naim ondersteunt binnenkort streamingdienst Qobuz

Gepubliceerd op 16 januari 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-01-16 NaimOndersteuntQobuzHet Britse audiobedrijf Naim heeft aangekondigde vanaf volgende week een firmware-update uit te zullen gaan rollen ter ondersteuning van streamingdienst Qobuz. De Qobuz-update is gepland voor volgende week voor eigenaren van Uniti Atom, Star en Nova alles-in-één systemen, plus ND5 XS2, NDX 2 en ND 555 netwerkspelers. Een update voor de draadloze muzieksystemen Naim Mu-so 2e generatie en Naim Mu-so Qb 2e generatie volgt in het voorjaar van 2020. Ondertussen kunnen eigenaren van het Mu-so-assortiment genieten van Qobuz in een kwaliteit tot 24-bit/96 kHz via Chromecast.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE