Artikelen van fotograaf FabrikantMagico A3: eindelijk een betaalbare luidspreker van Magico

Gepubliceerd op 11 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-11 MagicoA3 front (750x450)De Amerikaanse luidsprekerbouwer Magico heeft de vloerstaande A3 getoond, een nieuwe luidspreker die de onderkant van het portfolio van Magico moet aanvullen. De nieuwe A3 is de goedkoopste luidspreker van Magico, maar desondanks zouden geen concessies zijn gedaan aan de bouwkwaliteit en de geluidskwaliteit. De A3 is volledig opgetrokken uit aluminium en weegt 50 kilogram. In het eerste kwartaal van 2018 zal hij op de markt komen.
lees verder>>

Ultimate Home Cinema Show bij Beter Beeld & Geluid

Gepubliceerd op 11 december 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
JBL Synthesis Beter Beeld & GeludIn het weekend vóór Kerst kun je je bij Beter Beeld & Geluid onder laten sneeuwen door het betere beeld en geluid. Op zaterdag 23 december wordt er in het filiaal in Hilversum een Ultimate Home Cinema Show georganiseerd rond de Sony VPL-VW760ES, JBL Synthesis en D-Box.
lees verder>>

Review: Audio Research REF 6 en REF 150 met Sonus Faber Serafino Tradition

Gepubliceerd op 11 december 2017
Auteur: Werner Ero
Audio Research en Sonus FaberNet zoals iedere muziekliefhebber hebben ook recensenten zo hun eigen pakket aan muzikale voorkeuren en producten en merken die een bepaalde favorietenrol bezitten. Maar alsof het lot er mee speelt komt het vaak genoeg voor dat we juist net dit soort producten maar mondjesmaat of zelfs helemaal niet in huis krijgen...
lees verder>>

Review: Focal Kanta - streling voor oog én oor

Gepubliceerd op 10 december 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Focal KantaAl jaren kom je bij de topmodellen van Focal terecht als je een eigentijdse design wil én geluidskwaliteit op het hoogste niveau. Met de Kanta krijg je al dat moois voor een bereikbaarder prijspunt.
lees verder>>

XTZ Edge A2-300: eindversterker geschikt voor rekmontage

Gepubliceerd op 9 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-09 XTZ-EDGE-A2-300 FrontAngleAndInside(750De Zweedse luidsprekerbouwer XTZ heeft zijn eerste klasse D-eindversterker gepresenteerd. De nieuwe versterker heeft de naam Edge A2-300 gekregen en kan twee keer 150 Watt aan acht Ohm leveren. Vanwege de klasse D-techniek is de versterker compact en licht. Ook is de versterker geschikt voor rekmontage.
lees verder>>

Review: Sennheiser HD 660 S - Een klassieker herboren

Gepubliceerd op 9 december 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sennheiser HD 660 SDe Sennheiser HD 650 is één van de referenties in de hoofdtelefoonwereld, en dat al meer dan een decennium. Toch waagt de Duitse firma het om een opvolger uit te brengen. Maar is hij beter?
lees verder>>

Naim gaat apparatuur inbouwen in luxejachten van Princess

Gepubliceerd op 8 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-08 NieuwsberichtNaimAudioEnPrincessYachts Het Britse Naim Audio gaat de jachten van botenbouwer Princess Yachts voorzien van audioapparatuur. De muziekliefhebber die een boot van Princess kan betalen, hoeft geen genoegen geen meer te nemen met autoradiokwaliteit. Naim zorgt ervoor dat het net zo goed klinkt als thuis.
lees verder>>

Muarah komt met toerentalregeling voor (sommige) draaitafels

Gepubliceerd op 8 december 2017
Auteur: Sinan Kökbugur
2017-12-08 Muarah PSC Front Angle (750x450)Het Poolse bedrijf Muarah heeft een bijzonder draaitafelaccessoire op de markt gebracht ter bewaking van het toerental van een (daarvoor geschikte) draaitafel. De Precision Speed Controller is bedoeld om schommelingen in de frequentie van de netspanning te compenseren en werkt samen met de InteliClamp, een intelligente platenpuck die draadloos het toerental van de draaitafel aan de Precision Speed Controller doorgeeft. Het koppeltje van Muarah zou voor een zeer constant toerental van de draaitafel moeten zorgen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE