Artikelen van fotograaf FabrikantBowers & Wilkins Formation bij Praalder Audio Video Center

Gepubliceerd op 14 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins FormationBowers & Wilkins heeft in het voorjaar de Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Praalder Audio/Video Center in Den Haag staat zaterdag 26 oktober aanstaande volledig in het teken van die nieuwe serie.
lees verder>>

Demo- en luistershow MSB: The Discrete DAC

Gepubliceerd op 14 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
MSB bij RhapsodyZaterdag 19 oktober aanstaande ben je van harte welkom bij Rhapsody in Hilversum voor een showdag rond MSB, specifiek The Discrete DAC van het merk.
lees verder>>

Prijsvraag: Win een Bowers & Wilkins Formation Wedge

Gepubliceerd op 14 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins FormationDe dagen worden korter en we gaan langzaam weer richting de feestdagen. Ok vooruit, het is pas begin oktober - maar we hebben deze maand alvast twee prijsvragen voor je, en volgende maand nog heel wat meer. In november vieren we namelijk het 20-jarig bestaan van HiFi.nl. Wordt vervolgd, nu eerst een actie met Bowers & Wilkins (en over twee weken een stevig prijzenpakket van iEar' voor de aanstaande show).
lees verder>>

Linn Series 3 is een luxueuze draadloze streamingluidspreker

Gepubliceerd op 12 oktober 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-10-12 Linn Series 3Het in Schotland gevestigde Linn was één van de eerste audiobedrijven die in 2007 de weg effende voor muziekstreamers, hoewel er naar eigen zeggen geen prioriteit is om altijd de eerste zijn. Het in Glasgow gevestigde bedrijf heeft zijn allereerste draadloze luidspreker, de Linn Series 3, onthuld. Ja, hij is prachtig, en duur: 2.950 Britse ponden. Prijsinformatie voor Nederland is nog niet beschikbaar.
lees verder>>

Ga zelf vinylplaten snijden met de Phonocut, voor slechts 1.100 dollar

Gepubliceerd op 12 oktober 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-10-11 PhonocutIedereen kan zelf cd’s branden of eventueel in een kleine oplage laten persen, maar zelf een vinylplaat snijden is niet mogelijk. Dat zou wel eens kunnen gaan veranderen. Het in Wenen gevestigde bedrijf Phonocut Maschinen GmbH heeft de Phonocut aangekondigd, een machine waarmee de gebruiker zelf platen kan snijden. Het gaat om een Kickstarter-project. Als er genoeg inschrijvingen zijn genoteerd en voldoende geld is ingezameld, zal de productie van de Phonocut van start gaan, zo belooft Phonocut.
lees verder>>

“Cost is No Object”-show op 2 en 3 nov. bij Alpha Brasschaat

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-11 AlphaCostIsNoObjectShowDealer Alpha High End in Brasschaat houdt op 2 en 3 november a.s. een show waarbij superlatieve audioset zijn kunsten ten gehore mag brengen. Superlatief in klank maar ook in prijs, de show heeft niet voor niets de naam “The Cost is No Object”.
lees verder>>

Shows bij Overgaauw: 17 okt. Samsung 8K en 19 okt. Sonus Faber Olympica Nova

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-09-04 SonusFaber Olympica NovaDealer Overgaauw in Leiden organiseert volgende week twee shows. Tijdens de eerste show, die plaatsvindt op 17 oktober zal de QLED 8K televisietechniek van Samsung centraal staan. De luidsprekers uit de Olympica Nova productlijn van Sonus faber staan centraal op 19 oktober.
lees verder>>

Vinyl Tasting dond. 24 okt. 2019: The Beatles meet Armin van Buuren

Gepubliceerd op 11 oktober 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-11 HoboVinylTastingAbbeyRoadEnArminVanBuurKomende donderdagavond 24 oktober speelt er weer muziek vanaf vinyl in de winkels van Hobo hifi. En wat voor een muziek! Het verleden en het heden komen samen op deze analoge avond, want het meest iconische album van The Beatles; Abbey Road wordt gepresenteerd samen met het album Intense van Armin van Buuren. Twee enorme successen, die precies een halve eeuw na elkaar op vinyl zijn uitgebracht, zullen op deze avond samenkomen in een wonderschone mix van toegankelijke rock en moderne EDM. “En neem ook gerust je eigen vinyl mee, zodat je die kan vergelijken of kunt beluisteren op een andere hifiset dan je misschien gewend bent,” aldus Hobo hifi.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE