Artikelen van fotograaf FabrikantHifi kerstshow bij Van Deynen Smart Solutions

Gepubliceerd op 16 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Kerstshow bij Van DeynenOp 26, 27, 28 en 29 december 2018 opent Van Deynen, specialist in hifi en domotica, haar deuren voor de jaarlijkse kerstshow. Voor deze speciale editie, waarbij het bedrijf maar liefst vier dagen lang de deuren van haar showroom in Sint Nicolaasga opent, zijn luidsprekers en versterkers van twee zeer gerenommeerde merken in huis gehaald: het Zwitserse Piega en het Deense Gato audio.
lees verder>>

Review: Devialet Phantom Reactor

Gepubliceerd op 15 december 2018
Auteur: Jamie Biesemans
2018-10-09 DevialetPhantomReactor 01 (750x450)De gloednieuwe Phantom Reactor neemt al het goede van de bekende draadloze Devialet Phantom-speaker en stopt het in een compactere behuizing. Het eindresultaat? Een even sterk designstatement dat toch nog onwaarschijnlijk luid (en goed!) kan spelen
lees verder>>

Rhapsody Eindejaarsshow met primeur: TAD E1TX

Gepubliceerd op 14 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
TAD E1TXDe traditionele Eindejaarsshow van Rhapsody, ditmaal op vrijdag 28 en zaterdag 29 december, is in 2018 ook de afsluiting van het 30-jarig jubileum van de Hilversumse speciaalzaak. "Het was een superjaar met een aantal luisterrijke hoogtepunten; natuurlijk onze jubileumshow in de Wisseloord Studio’s, maar ook de lancering van een reeks uitzonderlijke producten, met onder meer de Nagra versterkers, de Magico M6 en Aida2 luidsprekers, en de smashing Alieno buizen­­ver­sterkers." Op de laatste dagen van het jaar gaat de aandacht naar TAD.
lees verder>>

Clearaudio Smart Matrix Silent: in stilte platen wassen

Gepubliceerd op 14 december 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-12-14 Clearaudio-smart-matrix-SILENTHet Duitse Clearaudio heeft de Smart Matrix Silent uitgebracht, een platenwasmachine die volgens zijn maker in stilte zijn werk doet. En dat werk is het grondig schoonmaken van vinylplaten. De Smart Matrix Silent kan vinylplaten van verschillende diameters schoonmaken maar hij is ook geschikt om 78-toeren platen schoon te maken.
lees verder>>

ATC-show bij RealFineAudio

Gepubliceerd op 14 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
ATC bij RealFineAudioRealFineAudio organiseert op zaterdag 22 december een show rond het Engelse speakermerk ATC. Er zal met actieve speakers gewerkt worden, en ook over de apparatuur valt het nodige te vertellen; dat zijn namelijk de Mutec MC-3 (een reclocker, een USB audio- interface en een wordclock generator in één), de Ref10 (een 10MHz wordclock) en de Benchmark DAC3 HGC.
lees verder>>

Pioneer lanceert firmware-update ter ondersteuning van MQA via Tidal Masters

Gepubliceerd op 13 december 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-12-13 Pioneer-SX-N30AE(SSHet Japanse Pioneer heeft een firmware-update aangekondigd waardoor een aantal apparaten voorzien kunnen worden van ondersteuning van MQA dat binnenkomt via Tidal Masters Streaming. De firmware-update volgens Pioneer op 18 december 2018 beschikbaar komen.
lees verder>>

Accuphase E-480: nieuwe geďntegreerde versterker

Gepubliceerd op 13 december 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-12-13 Accuphase E-480Het Japanse Accuphase heeft de E-480 aangekondigd, een geďntegreerde versterker die 180 Watt per kanaal aan acht Ohm kan leveren. De dempingfactor is in vergelijking met voorganger E-470 met twintig procent verhoogd tot 600. In gewoon Nederlands betekent dit dat de E-480 een ijzeren greep heeft op de aangesloten luidspreker, ook als de luidspreker tegenstribbelt. De E-480 zal vanaf januari 2019 leverbaar zijn.
lees verder>>

December Listening Sessions bij Reference Sounds

Gepubliceerd op 13 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Listening Sessions Reference SoundsHet is een goed idee om de resterende drie vrijdagen van december in de gaten te houden, want Reference Sounds in Amstelveen organiseert onder de noemer 'The Listening Sessions' diverse luistershows met merken zoals Wilson Audio, Dan D'Agostino en Mark Levinson.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE