Artikelen van fotograaf FabrikantEsoteric lanceert N-03T Network Audio Transport

Gepubliceerd op 19 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-18 Esoteric N-03T (750x450)Het Japanse Esoteric heeft een nieuwe streamer gelanceerd genaamd N-03T Network Audio Transport. De nieuwe N-03T concentreert zich volledig op de streamer-functies en heeft geen ingebouwde DA-converter aan boord. Het apparaat is Roon-ready en verder helemaal bij de tijd.
lees verder>>

BETONart-audio presenteert nieuwe versie vloerstaander Diverso

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-18 BETONart-DIVERSO-Cover (750x450)Al vijf jaar lang bouwt de Duitse luidsprekerfabrikant BETONart-audio zeer speciale luidsprekersystemen. In overeenstemming met de naam van het bedrijf gebruikt het bedrijf een zeer speciaal materiaal, namelijk beton. Vloerstaander en tevens vlaggenschip Diverso heeft een update gekregen en is de nieuwe referentie. Zelf verplaatsen? Beter van niet met een gewicht van 140 kilogram en een hoogte van 155 centimeter.
lees verder>>

iFi xDSD: nieuwe draagbare dac en hoofdtelefoonversterker

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-18 iFi-xDSD-02 FrontAndTop (750x450)Het van het Britse merk AMR afgeleide iFi heeft een nieuwe draagbare DA-converter tevens hoofdtelefoonversterker uitgebracht genaamd iFi xDSD. Eerst en vooral is een nieuw ontworpen eindtrap, het zogenaamde Cyberdrive-versterkerontwerp de focus van de iFi xDSD. Dit ontwerp moet aan de ene kant voldoende stroom leveren voor elke hoofdtelefoon, maar ook beschikt over een uitzonderlijk nauwkeurige signaalverwerking zonder interferentie.
lees verder>>

Höffner H1: nieuwe luidspreker van een nieuwe fabrikant

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-18 Hoffner H1 front (750x450)Höffner Audio Systems is een nieuwe Duitse luidsprekersfabrikant en het eerste product van Höffner is een vloerstaande luidspreker genaamd H1. De H1 is een gesloten driewegsysteem met een vorm die lijkt op een cello of gitaar. De H1 zal zijn officiële debuut beleven op de komende High End audiobeurs volgende maand in München.
lees verder>>

Naim reference op Jubileumshow Rhapsody

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Naim bij RhapsodyGisteren kopten we nog een berichtje met 'laatste nieuws' over de jubileumshow van Rhapsody komend weekend. Daar zaten we even missen, want de promotiekaravaan richting het niet te missen hifi-evenement in de Wisseloord Studio's op zaterdag 21 en zondag 22 april aanstaande blijft meters maken. Vandaag: nieuws over Naim Audio en de reference systemen die je in Hilversum mag verwachten.
lees verder>>

Sonos One straks verkrijgbaar in de kleuren van Hay

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-04-18 SonosOne Hay (750x450)Sonos heeft een nieuwe samenwerking geïntroduceerd met het Deense merk Hay, één van de meest toonaangevende namen in home design. Sonos en Hay merken delen een passie voor gebruiksvriendelijke en moderne producten, die duidelijk terugkomt in de gedurfde nieuwe uitvoering van de Sonos One-luidspreker. De speakers zijn ontworpen met het oog op een moderne lifestyle en geavanceerde industriële productie, gecombineerd met een interesse in het verder verkennen van de dimensie kleur. De exclusieve collectie is vanaf september 2018 beschikbaar in een nieuwe reeks kleuren – rood, groen en geel – die perfect passen bij het palet van Hay.
lees verder>>

Review Driade Premium Model 2

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: René van Es
Review Driade Music EmotionDriade. Het is een naam die verdween uit de Nederlandse audiowinkels, her en der opdook op Marktplaats, maar eigenlijk nooit in de vergetelheid is geraakt. Geestelijk vader en oprichter van het eerste uur, Arnold Heres, kon het niet laten om de naam nieuw leven in te blazen en een reeks luidsprekers te ontwerpen die voldoen aan de huidige standaard. Voorop stond kwaliteit, bouwen in Nederland met zoveel mogelijk Europese en lokale componenten, en de oude vorm van een Driade moet weer op gaan vallen in de winkel.
lees verder>>

Workshop hifi-tuning van Max Townshend bij Alpha High-End

Gepubliceerd op 18 april 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Max Townshend Zaterdag 21 en zondag 22 april aanstaande verwelkomt Alpha High End in Brasschaat de Engelsman Max Townshend voor een workshop hifi-tuning. "Dit is echt de Max!"
lees verder>>

EDITORS' CHOICE