Artikelen van fotograaf FabrikantHouse of Marley Exodus: duurzame draadloze over-ear hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 20 mei 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-05-20 HouseOfMarley ExodusHouse of Marley, bekend van de duurzame en sociaalverantwoorde audioproducten, introduceert de Exodus. Deze draadloze over-ear hoofdtelefoon levert naar eigen zeggen uitstekend geluid en is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, recyclebaar aluminium en natuurlijk leder. Later dit jaar worden meer producten uit de 2019-collectie geïntroduceerd, waaronder de volledig draadloze ‘Liberate Air’-oordopjes en de bluetoothversie van de ‘Stir it up’ platenspeler. Daarnaast zal later de Exodus in een Active Noise Cancelling variant worden geïntroduceerd.
lees verder>>

High End München 2019: stijgende lijn van deelnemers en bezoekers

Gepubliceerd op 20 mei 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-05-20 HighEnd2019 AtriumDe afgelopen High End audiobeurs die heeft plaatsgevonden van 9 mei t/m 12 mei is volgens de organisatie goed bezocht. Het aantal deelnemers en bezoekers is weer gestegen in vergelijking met de vorige editie in 2018. De organisatie heeft wat cijfers op een rijtje gezet en alvast aangekondigd dat de volgende editie zal plaatsvinden van 14 tot 17 mei 2020.
lees verder>>

HOBO Vinyl Tasting: Daft Punk op NAD M10 en Bowers & Wilkins

Gepubliceerd op 20 mei 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
HOBO Vinyl TastingOp donderdagavond 23 mei vindt de laatste voorzomerse editie van Vinyl Tasting bij HOBO hifi plaats, volledig in het teken van Random Access Memories van Daft Punk. Bezoekers kunnen genieten van de beroemde elektronische klanken van het in 2013 uitgebrachte comeback-album van het Franse duo, dat uiteraard afgespeeld zal worden op vinyl. NAD versterking en Bowers & Wilkins luidsprekers maken de muziek.
lees verder>>

Review: Bose QuietComfort 35 II

Gepubliceerd op 17 mei 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Bose QuietComfort 35 IIDat Bose een van de grootste namen in de audiowereld is heeft voor een groot deel te maken met hun noise-cancelling hoofdtelefoons. De nieuwste en de beste versie is deze QuietComfort 35 II, misschien de populairste NC-koptelefoon ter wereld.
lees verder>>

iEar' Hifi Weekend in vestigingen Tilburg en Amsterdam

Gepubliceerd op 17 mei 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar' Hifi Weekend mei 2019Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei organiseert iEar' een hifi-weekend, mooi halverwege het jaar als telt van de Audio Show iEar' 2018 tot de nieuwe editie in november 2019. Je bent welkom in beide filialen van de speciaalzaak, dus in de winkels in Tilburg en Amsterdam.
lees verder>>

Victrola VS-140: salontafel of bluetooth-luidspreker? Allebei!

Gepubliceerd op 17 mei 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-05-17 Victrola VS-140Het Amerikaanse audiomerk Victrola heeft de VS-140 gelanceerd, een salontafel die ook een bluetooth-luidspreker is. Levert de VS-140 een hoogwaardige geluidskwaliteit? Vermoedelijk niet, maar het primaire doel van bluetooth-luidsprekers is gemak en draagbaarheid. De VS-140 heeft een accu aan boord en lijkt makkelijk te gebruiken. Het is elk geval een apart product. En je kunt er koffiekopjes op zetten.
lees verder>>

Audioshow Martin Logan en Paradigm bij Audio-Time Breda

Gepubliceerd op 17 mei 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
PARADIGM MONITOR SE serie luidsprekersOp donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei aanstaande staan de producten van Look & Listen/Penhold bij Audio-Time extra in de aandacht. Dat wil zeggen dat een breed scala aan luidsprekers van Martin Logan en Paradigm luisterklaar opgesteld zullen staan, van de Paradigm Monitor SE tot en met de Inspiration ESL 11A uit de MasterPiece-serie van Martin Logan. De diverse modellen zullen worden aangestuurd met de STR-versterkers van Anthem, waarbij de streamers van Lumïn als bron zullen dienen.
lees verder>>

Better Budget-show bij Uw Hifi Choice op 18 mei

Gepubliceerd op 16 mei 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Uw Hifi ChoiceZaterdag 18 mei aanstaande ben je van harte welkom bij Uw Hifi Choice in Soest voor de Better Budget Show, waarbij complete systemen met een prijskaartje tussen de 1.000 en 1.500 euro in de aandacht staan.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE