Artikelen van fotograaf FabrikantMagico introduceert vloerstaander A5

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-12-09 Magico A5De Amerikaanse luidsprekerbouwer Magico heeft de A5 gelanceerd, een vloerstaande luidspreker met maar liefst drie woofers met een diameter van negen inch aan boord. De nieuwe middentoner met een diameter van vijf inch heeft een eigen compartiment in de uit aluminium opgetrokken gesloten kast. De A5 is het grootse lid van de A-productlijn en zou in de loop van het eerste kwartaal van 2020 op de markt moeten komen.
lees verder>>

5 Vragen aan... Sbooster

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-09-14 Sbooster MKII and Lumin D2 connected (7In onze serie '5 Vragen aan...' stellen we vanuit de redactie onze 5 vragen deze keer aan Sbooster, de Nederlandse specialist in hoogwaardige voedingen uit het pakket van importeur Look & Listen.
lees verder>>

Mutrox neemt specialist Beter Beeld & Geluid over

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Mutrox Bowers and WilkinsOpmerkelijk marktnieuws: Mutrox heeft Beter Beeld & Geluid, de bij HiFi.nl welbekende specialist in home audio en home cinema’s, overgenomen. Beter Beeld & Geluid is een toonaangevende speler op het gebied van home audio en home cinema’s. Door deze acquisitie haalt Mutrox meer dan 15 jaar specialistische kennis in huis.
lees verder>>

Bowers & Wilkins Formation luistersessies: agenda 2019

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins FormationBowers & Wilkins heeft in april de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Je leest er alles over in ons nieuwsbericht, en de reviews van de diverse modellen lees je hier. Ook de komende periode nog kun je bij hifi-dealers in de Benelux terecht om kennis te maken met de nieuwe serie. Je vindt de volledige agenda met data en locaties in dit artikel. En lees ook ons achtergrondstuk over de techniek.
lees verder>>

Audio-Life show: topsystemen met Airtight, Avantgarde, Harmonix, Chord Electronics en meer

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Airtight bij Audio-LifeOp 14 december aanstaande heeft Audio-Life in Buren een bijzonder evenement in de winkel. In drie verschillende luisterruimtes staan drie state-of-the-art topsets opgesteld waarvan de gastheren overtuigd zijn dat je ze in ieder geval een keer gehoord móet hebben.
lees verder>>

Workshop Liam Davison dCS Clock & (Ring)DAC bij Versnel Hifi

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2018-08-14 dCS Bartok 01 front (750x450)Onlangs heeft Versnel Hifi in Apeldoorn haar leveringsprogramma uitgebreid met de streaming audio-oplossingen van dCS (Data Conversion Systems) uit Engeland. Dat vraagt om een kijkje in de keuken, dus je bent op vrijdagavond 13 december en zaterdag 14 december van harte welkom voor workshop rond de dCS Clock & (Ring)DAC, verzorgd door uw Engelse gastheer Liam Anderson.
lees verder>>

Kerstshow bij Da Capo High End Audio op zat. 14 dec. 2019

Gepubliceerd op 9 december 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-10-16 NuPrime DAC-10HWegens de vele positieve reacties tijdens de vorige show met de Diptyque Audio magnetostatische luidsprekers, zal audiodealer Da Capo, in samenwerking met Dimex Reference Audio Equipment, een kerstshow organiseren. Opnieuw zullen de opmerkelijk vormgegeven en prachtig klinkende luidsprekers van Diptyque Audio centraal staan.
lees verder>>

Review Scansonic M10 en M20: snelle, luchtige maar betaalbare weergave

Gepubliceerd op 8 december 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
2019-10-15  ScansonicHD M10Scansonic is een Deens luidsprekermerk en is onderdeel van Dantax A/S dat ook eigenaar is van het eveneens Deense Raidho Acoustics. De beide luidsprekermerken hebben wel gezamenlijke kenmerken, zoals het gebruik van een lint-tweeter, maar er zijn ook de nodige verschillen. Scansonic heeft als doelstelling om waar mogelijk de sterke punten van Raidho over te nemen maar met inachtneming van de nodige budgettaire restricties. Een Scansonic kan dus als een “poor man’s Raidho” gekenschetst worden. In de testruimte staat het monitormodel M10 en vloerstaander M20. Hoeveel geluidskwaliteit krijgt een koper van de relatief vriendelijke geprijsde M10 en M20 van Scansonic?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE