Artikelen van fotograaf FabrikantRemkes en AudioXperience present: Bowers & Wilkins 700 meets 800!

Gepubliceerd op 19 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Bowers & Wilkins 700 meets 800Remkes beeld & geluid en AudioXperience werken inmiddels bijna een jaar intensief samen om klanten met hun gedeelde expertises beter van dienst te kunnen zijn. Sindsdien vind je de Bowers & Wilkins 800-Serie exclusief bij AudioXperience, terwijl de splinternieuwe 700-modellen bij Remkes beeld & geluid opgesteld staan.
lees verder>>

Hifi op budget: stereosystemen tot 20.000 en tot 50.000 euro (deel 2)

Gepubliceerd op 19 oktober 2017
Auteur: Werner Ero
Hifi op budget Werner Ero deel 2Na het heerlijk scherp combineren van stereosystemen in de prijsklassen tot 5.000 euro en tot 10.000 euro gaat in dit tweede deel het budget logischerwijs flink omhoog. Dat logische aspect heeft vooral te maken met de waarneembaarheid van de verbeteringen. Want wie muziek werkelijk op een substantieel hoger niveau wil beleven, moet doorgaans rekening houden met een exponentiŰle prijsstijging.
lees verder>>

Presentaties Melco muziekservers bij Lexicom

Gepubliceerd op 19 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Melco muziekserversOp vrijdagavond 27 en de gehele zaterdag 28 oktober ben je van harte welkom bij Lexicom Multimedia in Leidschendam voor een uitgebreide demonstratie van de muziekservers en -opslag van Melco. Presentatie is in handen van Alain Ainslie, general manager audiophile storage products van Melco.
lees verder>>

Heet van de naald: Rhapsody introduceert platenlabel RAR

Gepubliceerd op 18 oktober 2017
Auteur: Rob Nijman
Rhapsody Analog RecordingsRhapsody stapt in de wereld van analoge muziekopnames en introduceert Rhapsody Analog Recordings of kortweg RAR, een platenlabel dat enkel en alleen analoog opneemt. Het is een samenwerking van Michael van Polen, Frans de Rond en Harry van Dalen gebaseerd op hun gemeenschappelijke passie voor geluid, klank en muziek.
lees verder>>

Introductie KEF LS50 Wireless Nocturne

Gepubliceerd op 18 oktober 2017
Auteur: Rob Nijman
KEF LS50 NocturneHet Britse KEF heeft industrieel ontwerper Marcel Wanders bereid gevonden om aan de geluidsprestaties van de LS50 Wireless luidspreker nu ook een kunstzinnig design toe te voegen, met onder meer lichtgevende weergevers. Deze KEF LS50 Nocturne werd gisterenavond op een presentatie in hotel Andaz in Amsterdam feestelijk ge´ntroduceerd.
lees verder>>

Review: North Star Design Blue Diamond Integrated Amp

Gepubliceerd op 18 oktober 2017
Auteur: Werner Ero
north-star-music-emotion.jpgGe´ntegreerde versterkers hebben de laatste decennia een ware revolutie doorgemaakt. Van low budget oplossing in de jaren tachtig die je als serieuze muziekliefhebber eigenlijk maar het beste links kon laten liggen, tot het enorm ruime en inmiddels in werkelijk alle prijsklassen vertegenwoordigde aanbod van nu.
lees verder>>

Martin Logan-weekend bij Multifoon Hifi in Rotterdam

Gepubliceerd op 18 oktober 2017
Auteur: Redactie Hifi.nl
Martin Logan weekend MultifoonOp zaterdag 21 en zondag 22 oktober aanstaande staat bij Multifoon hifi in Rotterdam het Amerikaanse Martin Logan in de spotlights. Martin Logan staat sinds jaar en dag bekend om haar (hybride) elektrostatische luidsprekers. Niet de uitvinder van de elektrostatische weergever, maar het merk heeft deze technologie in de meer dan 30 jaar van haar bestaan wel geperfectioneerd en verfijnd. De Loganĺs bieden de luisteraar telkens weer een unieke luisterervaring.
lees verder>>

AURALiC Polaris in prijs verlaagd

Gepubliceerd op 17 oktober 2017
Auteur: Sinan K÷kbugur
2017-10-16 AURALiC Polaris Front Black. (750x450)Dynaudio Benelux, importeur voor Nederland van het Chinese Auralic, kondigt aan dat de Polaris van Auralic, een ge´ntegreerde versterker tevens streamer, per direct in prijs is verlaagd. De Polaris stond tot 1 oktober jl. voor bijna 4.000 in de prijslijst. De prijs is met 1.000 euro verlaagd. Dit is geen tijdelijke aanbieding maar een vaste verlaging.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE