Artikelen van fotograaf FabrikantExclusieve luistersessie The White Album – 50th anniversary edition bij Rhapsody

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
White Album bij RhapsodyOp 9 november verschijnt de 50th Anniversary-editie van The White Album. Speciaal voor klanten en fans mag het team van Rhapsody deze compleet geremasterde editie van het legendarisch dubbelalbum van The Beatles al op zaterdag 27 oktober, als eerste in Nederland, laten horen.
lees verder>>

Head-fi Show Beter Beeld & Geluid op 9 en 10 november

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Head-fi Show Beter Beeld & GeluidOp vrijdag 9 november en zaterdag 10 november is het in de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid weer feest voor hoofdtelefoonliefhebber. Dan organiseert het team van Beter Beeld & Geluid namelijk een nieuwe editie van de Head-fi Show met de crème de la crème op hoofdtelefoongebied.
lees verder>>

Wilson Audio introduceert Subsonic sub van 275 kilo

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Wilson Audio SubsonicWilson Audio heeft een nieuwe subwoofer met de naam Subsonic geïntroduceerd. De 1 meter 65 hoge en ruim 275 kilo zware sub van het Amerikaanse luidsprekermerk heeft een prijskaartje van 37.500 dollar.
lees verder>>

The Pearl by Cabasse: actieve alles-in-één-speaker

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Cabasse The Pearl by CabasseCabasse doet een nieuwe duit in het zakje streaming audio met een actieve high-end speaker en presenteert The Pearl by Cabasse, een alles-in-één weergever gebaseerd op de vermaarde La Sphère van het merk. Het prijskaartje van 2.790 euro maakt 'm wel wat interessanter dan laatstgenoemde, die bij de introductie in 2009 voor zo'n 180.000 euro op de markt verscheen.
lees verder>>

Review: Abyss AB-1266 PHI CC hoofdtelefoon - mikken op het ultieme

Gepubliceerd op 21 oktober 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Abyss AB-1266Als het gaat om ultieme high-end hoofdtelefoons zijn er verschillende merken die veel moeite doen om op te vallen. Abyss heeft daar geen zin in, terwijl ze wel producten bouwen die tot de absolute wereldtop behoren. Zoals de AB-1266 PHI CC die we hier bekijken.
lees verder>>

Dynaudio Benelux op Audio Show iEar'

Gepubliceerd op 20 oktober 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Dynaudio op Audio Show iEar' 2018Dynaudio Benelux is de Benelux-distributeur voor Dynaudio en Benelux-agent voor Auralic. Beide merken zijn vertegenwoordigd op de Audio Show iEar' 2018 op 17 en 18 november. In de Skybox zullen onder meer de Dynaudio Music serie en de Auralic G1 streamer, de (draadloze) Dynaudio Xeo en Focus XD actieve luidsprekers te vinden. Ook de volledige line-up van streaming specialist Auralic is van de partij. Dynaudio Benelux presenteert bij dezen alvast wat je in het showweekend mag verwachten.
lees verder>>

Home Emotion: Bowers & Wilkins en Elektropartners - Project Amsterdam

Gepubliceerd op 20 oktober 2018
Auteur: Rob Nijman
Home Emotion Project AmsterdamBowers & Wilkins is een belangrijke speler op het gebied van custom installation. De Britse luidsprekerfabrikant maakt al meer dan een halve eeuw naam in de high-end hifi en is bekend van de Nautilus speaker, de vermaarde 800-serie vloerstaanders en de rol die het merk speelt in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen.
lees verder>>

Moon 110LP V2: compacte phono-trap voor mm- en mc-elementen

Gepubliceerd op 19 oktober 2018
Auteur: Sinan Kökbugur
2018-10-19 Moon110LP-v2_Black (750x450)Het Canadese Simaudio, ook bekend als Moon, heeft een nieuwe compacte phono-versterker aangekondigd genaamd 110LP V2. De nieuwe phono-versterker is de opvolger van de 110LP, die met pensioen is gestuurd. Grotendeels heeft de nieuweling dezelfde naam en hetzelfde formaat als zijn voorganger. De 110LP V2 is de goedkoopste phono-versterker van Moon. Vanaf volgende maand ligt hij de winkel.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE