Artikelen van fotograaf GastauteurBouw een top geluidssysteem in je auto

Gepubliceerd op 22 november 2019
Auteur: Gastauteur
Carfi advertorialHet bedenken van een audiosysteem voor je auto is waarschijnlijk minder moeilijk dan je zult denken. Echter kan het wel uitdagend zijn om de juiste componenten voor je auto te vinden. De componenten zijn vaak voor specifieke auto’s gemaakt. Waardoor je soms even goed moet zoeken.
lees verder>>

Denon Ceol N10 User Review - Niek Luinge

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
2018-06-12 Denon-CEOL-N10-CD-Netwerkspeler 01 ZwarSamen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Niek Luinge en zijn vrouw konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Denon Ceol N10 User Review - Frank Homveld

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
Review Denon CEOL N10Samen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Frank Homveld en zijn partner Monique konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Denon Ceol N10 User Review - Egon Bulten

Gepubliceerd op 25 maart 2019
Auteur: Gastauteur
Denon Ceol N10 User Review - Egon BultenSamen met Sound United zijn we op zoek gegaan naar lezers van HiFi.nl die als thuistesters aan de slag wilden om de capaciteiten en kwaliteiten van een Denon minisysteem aan de tand te voelen. Egon Bulten en zijn gezin konden daarom een paar weken over een Ceol N10-set beschikken en daar een eigen review van maken, die we bij dezen graag delen.
lees verder>>

Borgman (Blu-ray)

Gepubliceerd op 18 februari 2014
Auteur: Jan Luijsterburg
BorgmanHet uitgangspunt van Alex van Warmerdam voor zijn nieuwe film was dat het een enge film moest worden. Zijn werk heeft altijd wel een duister aspect, maar nu zou dat centraal komen staan. Het werd een film die het bij pers en jury’s beter deed dan bij het publiek. Vertoond in Cannes, Gouden kalveren gewonnen, Nederlandse inzending voor de Oscars, maar de 'gewone' kijker wist niet wat hij er mee aan moest.
lees verder>>

Jimmy P. (dvd)

Gepubliceerd op 9 februari 2014
Auteur: Jan Luijsterburg
Jimmy P.Psychotherapy of a Plains Indian, luidt de ondertitel van zowel de film als van het boek van psychoanalyticus en cultureel anthropoloog Georges Devereux, getiteld Reality and Dream. Omdat de medici die Jimmy Picard behandelden in een militair ziekenhuis in Kansas geen lichamelijke verklaring konden vinden voor zijn hevige migraineaanvallen wordt een excentrieke specialist ingevlogen.
lees verder>>

Sonny Rollins - The Bridge (LP)

Gepubliceerd op 5 februari 2014
Auteur: Eric de Boer
Sonny RollinsIn 1959 verraste tenorsaxofonist Sonny Rollins vriend en vijand door onverwacht te stoppen met musiceren voor het publiek. De verrassing was in 1961 des te groter, toen de man op het podium terugkeerde. Het eerstvolgende album bracht niet de door vele critici en fans verwachte vernieuwende hard-bop, maar een geperfectioneerde versie van datgene wat de artiest eerder ten gehore bracht. Het album - The Bridge - werd desalniettemin een succes.
lees verder>>

The Pineapple Thief - Tightly Unwound (2LP)

Gepubliceerd op 24 januari 2014
Auteur: Eric de Boer
The Pineapple ThiefIn 2008 was the Pineapple Thief nog niet zo heel erg bekend bij het grote publiek. De band had inmiddels zes studioalbums uitgebracht en kon rekenen op een kleine, maar zeer trouwe achterban. Totdat een bekende artiest uit de progressieve wereld ervoor zorgde dat een groter platenlabel met een betere marketingafdeling interesse kreeg in de band uit Yeovil, Somerset. Tightly Unwound zag het levenslicht onder de vlag van KScope Records. Het bewuste album is nu opnieuw uitgebracht op vinyl.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE