Artikelen van fotograaf Jamie BiesemansReview: Sonos Move bluetoothspeaker - Sonos wordt mobiel

Gepubliceerd op 18 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sonos MoveDe Move kun je zien als de missing link in het Sonos-universum. Dankzij de ingebouwde accu en Bluetooth kun je voor het eerst een Sonos-speaker mee de tuin innemen, ver weg van het WiFi-netwerk. Maar het kan even goed binnen een plek vinden, als beter alternatief voor de oude Play:3.
lees verder>>

Review: Hegel H390 geďntegreerde versterker - de vice-president

Gepubliceerd op 14 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Hegel H390 reviewDe H390 is niet het ultieme geďntegreerde vlaggenschip van Hegel, want die rol is weggelegd voor de H590-überversterker. Maar dit knappe toestel brengt wel héél veel van de prestaties van het topmodel naar een bereikbaarder prijspunt.
lees verder>>

Review: DALI iO-6 hoofdtelefoon - noise-cancelling volgens hifi-kenners

Gepubliceerd op 13 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
DALI iO-6 reviewDALI kennen we al jaren voor hun uitstekende luidsprekers. De laatste tijd waagt het Deense merk zich ook meer en meer aan nieuwe vormen van hifi, zoals designsoundbars en actieve luidsprekers. Is het dan echt verrassend dat ze bij DALI ook droomden van een hoofdtelefoon? Niet echt, maar wél onverwacht is dat de eerste DALI-koptelefoon een premium draadloos model is met noise-cancelling.
lees verder>>

Braun’s LE-luidsprekers zijn terug, te zien op IFA 2019

Gepubliceerd op 6 september 2019
Auteur: Sinan Kökbugur
BraunZoals wij al eerder hebben geschreven komen er binnenkort weer producten op de markt met daarop de merknaam Braun. Na bijna dertig jaar afwezigheid op de audiomarkt gaat het Britse Pure Audio onder de merknaam Braun audioproducten uitbrengen. De legendarische LE-luidsprekers, althans een reďncarnatie daarvan, waren deze week te zien zijn op de IFA audiobeurs in Berlijn.
lees verder>>

Review: Sennheiser Momentum Wireless 3 premium noise-cancelling

Gepubliceerd op 5 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sennheiser Momentum WirelessDe Momentum-hoofdtelefoons zijn populaire modellen bij Sennheiser. Ze combineren zeer degelijke bouwkwaliteit met een betere klank die je van de Duitsers verwacht. Nu krijgt de Wireless-versie voor de tweede keer een make-over. Vanmorgen in Berlijn gepresenteerd, vanmiddag reeds als uitgebreide review op HiFi.nl - want we konden er onder embargo al een tijdje over beschikken.
lees verder>>

Review: Denon DRA-800H AV-receiver voor stereofanaten

Gepubliceerd op 21 augustus 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Denon DRA-800HEen typische AV-receiver is overkill als je slechts twee luidsprekers in je woonkamer wil plaatsen. Maar meerdere HDMI-bronnen aansluiten is dan wel weer handig. De DRA-800H van Denon is in dit geval een interessante optie: het biedt alle HDMI- en streamingopties van een AV-receiver, maar zonder de complexiteit van surround. Je ontdekt dan ook dat echte stereo films heel meeslepend maakt.
lees verder>>

Review: Focal Stellia - Een gesloten Utopie

Gepubliceerd op 10 augustus 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Focal StelliaNa een reeks bejubelde open hoofdtelefoons gericht op audiofielen, met de Utopia als absoluut topmodel, bracht Focal zijn luidsprekermagie naar de gesloten Elegia. Wie echter een high-end Utopia-ervaring zocht in een gesloten vorm, moest wachten op de Stellia. Het is meteen de riantste en meest luxueuze koptelefoon die Focal ooit bouwde.
lees verder>>

Review: Yamaha C-5000 en M-5000 versterkercombinatie - een echt vlaggenschip

Gepubliceerd op 27 juli 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Yamaha C-5000 en M-5000Yamaha bestaat al 130 jaar, waarvan de laatste 65 jaar ook als hifi-merk. Niet verwonderlijk dat het bedrijf graag opnieuw wil meespelen in het allerhoogste segment. Met die ambitie komt het volgens ons wel in orde, want hun nieuwe C-5000/M-5000 versterkercombinatie speelt op het hoge niveau dat het Japanse merk belooft.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE