Artikelen van fotograaf Quintijn BultermanMultitest: 7 in-ears tussen 100 en 300 euro vergeleken

Gepubliceerd op 8 augustus 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Multitest in-ears zomer 2019“Zijn ze helemaal gek geworden bij HiFi.nl?” Eigenlijk wel ja. Toen we de multitest voor de in-ears bedachten, hadden we niet verwacht dat die klus zo veel werk zou zijn. Maar we zien ook dat er een verschuiving in de markt is, waarbij Personal Audio steeds groter begint te worden. Inherent daaraan is de vraag naar kwalitatieve goede koptelefoons en in-ears. Want om eerlijk te zijn, die standaard Apple Earpods kunnen echt niet meer. In deze multitest kijken we daarom naar betaalbare in-ear modellen van Denon, FiiO, Final, Ikko, Sennheiser, Shanling en Teufel.
lees verder>>

Review: AudioQuest DragonFly Cobalt

Gepubliceerd op 17 juli 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
2019-07-02 AudioQuest DragonFly CobaltIn de zomer van 2016 presenteerde AudioQuest de lang verwachte opvolger van de originele DragonFly. De verbazing was groot toen er niet één, maar twee modellen op de markt kwamen. De DragonFly Red & Black. In de review van de AudioQuest DragonFly Red was er een duidelijke conclusie: Een onbetwiste winnaar!
lees verder>>

Review: Remton Audio Phono stage 8382

Gepubliceerd op 20 januari 2017
Auteur: Quintijn Bulterman
remtonHet komt niet vaak voor dat ik onder de indruk ben van audioapparatuur en zeker niet als ik de doos (of in dit geval de koffer) in handen krijg. Keurig aan de deur bezorgd. Een enorme flightcase. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toen wel kriebels in mijn buik had. Een licht nerveus gevoel. Ik had namelijk geen idee wat mij te wachten stond.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE