Artikelen van fotograaf Redactie HiFi.nlAudio Show iEar' HiFi Awards 2019: stem nu en bepaal de winnaars

Gepubliceerd op 12 november 2019
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Show iEar' 2019 vooraankondigingOp zaterdag 16 en zondag 17 november staat het Willem II-stadion in Tilburg weer volledig in het teken van de Audio Show iEar'. Net als op voorgaande edities is HiFi.nl mediapartner en zijn we met een stand aanwezig. Ook worden er opnieuw een aantal prijzen uitgereikt, maar liefst 12 om precies te zijn. Dat zijn 3 redactionele Awards (Beste Stand, Beste Innovatie en Beste Demonstratie) en in totaal 9 Awards waar u via deze pagina zelf op kunt stemmen.
lees verder>>

Bowers & Wilkins introduceert nieuwe draadloze hoofdtelefoons

Gepubliceerd op 20 september 2019
Auteur: Redactie HiFi.nl
2019-09-20 BenW Headphones And FlexBowers & Wilkins heeft vandaag een nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons geïntroduceerd. De serie bestaat uit vier verschillende versies, elk met eigen draagstijl en op maat ontworpen technologie: de PI3 en PI4 in-ears, PX5 on-ear en als vlaggenschip de PX7 over-ear. Dit biedt een hoogwaardige optie voor elke luistervoorkeur. Innovatieve functies zoals aptX Adaptive-technologie garanderen een streamingkwaliteit in hoge resolutie voor de beste audioprestaties. De PX7, PX5 en PI3 zijn beschikbaar vanaf medio oktober. De PI4 zal vanaf januari 2020 beschikbaar zijn.
lees verder>>

Primeur voor DALI: hoofdtelefoons op IFA 2019

Gepubliceerd op 5 september 2019
Auteur: Rob Nijman
DALI iO hoofdtelefoonDALI heeft vandaag dankbaar van de schijnwerpers van de IFA in Berlijn gebruikgemaakt om de eerste stappen te zetten in de wereld van de hoofdtelefoon, met twee gloednieuwe, actieve Bluetooth-modellen - een mét, en een zonder noise-cancelling. Even voorstellen: DALI iO.
lees verder>>

Video: Bowers & Wilkins Formation line-up premium multiroom-speakers

Gepubliceerd op 22 april 2019
Auteur: Rob Nijman
Bowers & Wilkins FormationBowers & Wilkins heeft vandaag de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers aangekondigd. De Britten hebben zich namelijk als doel gesteld om True Sound nu ook draadloos mogelijk te maken. Een combinatie van de beste audiokwaliteit en de beste streamingkwaliteit, aldus het merk; de draadloze prestaties evenaren de audioprestaties. Het resultaat? De Bowers & Wilkins Formation-serie, momenteel bestaande uit de Formation Duo, Formation Wedge, Formation Audio, Formation Bar én Formation Bass.
lees verder>>

Hifi-tips voor de donkere avonden: shows bij Praalder

Gepubliceerd op 18 december 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Arcam bij PraalderDecember is de feestmaand, maar ook de periode van de lange, donkere avonden. Praalder in Den Haag nodigt je op een aantal van die avonden uit om gezellig aan te schuiven voor een aantal audiodemo's rond KEF, Arcam en Primare.
lees verder>>

Verslag: Audio Show iEar' 2018 - UPDATE: video

Gepubliceerd op 23 november 2018
Auteur: Jamie Biesemans
FWD Showawards iEar' 2018De Audio Show iEar’ in Tilburg, georganiseerd door de gelijknamige winkels (meervoud tegenwoordig!), is uitgegroeid tot de grootste beurs voor audio en video in de Benelux. Ook dit jaar was het een levendige bedoening, met meer dan 5.000 bezoekers die in het Willem II-stadion kwamen kijken en luisteren naar het nieuws op vlak van het betere beeld en geluid. Daarbij waren ook een aantal primeurs.
lees verder>>

Het licht uit in alle HiFi Klubben winkels (op 14 november)

Gepubliceerd op 12 november 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Hi-Fi Klubben UtrechtNee, het is geen faillissement, of een onderdeel van Earth Hour. Alle 104 winkels van HiFi Klubben doven op 14 november aanstaande het licht als onderdeel van hun Listen in the Dark-campagne. Luistersessies in het donker, deels om beter van de muziek te kunnen genieten, en deels als kritiek op het feit dat we het tegenwoordig te druk hebben om nog echt naar elkaar te luisteren.
lees verder>>

Review: KEF LSX draadloos alles-in-een systeem

Gepubliceerd op 1 november 2018
Auteur: Martijn Chel
KEF LSX ReviewSteeds meer audiofabrikanten richten zich op actieve speakers, modellen met een eigen versterker en vaak ook eigen streamingmogelijkheden. KEF is één van deze fabrikanten en heeft onlangs de KEF LSX gepresenteerd. Dit actieve stereopaar wordt omschreven als een echt alles-in-één-systeem met een premium audioweergave en eenvoud in het gebruik.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE