Artikelen van fotograaf Werner EroReview: Russell K 50 monitorspeakers

Gepubliceerd op 28 februari 2018
Auteur: Werner Ero
Review Russell K 50"Dankzij de verhoudingen en compacte afmetingen in samenspel met een 2-weg configuratie, roept de Russell K. Red 50 monitor vanaf het allereerste moment herinneringen op aan de bekende Rogers LS3/5A BBC-monitor uit de zeventiger jaren." Een recensie uit Music Emotion, december 2017.
lees verder>>

Hi-Visit Poulissen Audio Video Center - premium belevenis

Gepubliceerd op 8 februari 2018
Auteur: Werner Ero
Hi-Visit Poulissen 2017 Hi-Visits zijn al sinds de begindagen in 1999 een vaste waarde op HiFi.nl en een uitgelezen manier om bijzondere speciaalzaken in de Benelux voor het voetlicht te krijgen. Vandaar dat een selectie ervan ook steevast onderdeel is van het FWD Jaarboek. De recentste Hi-Visit bij Poulissen Audio Video Center in Roermond is dan ook onderdeel van dat dikke jaaroverzicht, en nu ook online te lezen.
lees verder>>

Review: North Star Design Magnifico en Supremo

Gepubliceerd op 26 januari 2018
Auteur: Werner Ero
North Star Design Magnifico en SupremoDe komst van het gloednieuwe high-end North Star Design Magnifico cd-transport laat een audiodroom in vervulling gaan. Waarom? Omdat ik al sinds 2006 zijn voorganger 192 Mk 2 met de bijbehorende Extremo DAC nog steeds tot volle tevredenheid in gebruik heb en daardoor werkelijk ontzettend benieuwd ben of ontwerper Giuseppe Rampino en zijn team er (uit)eindelijk in geslaagd zijn om deze combo te overtreffen.
lees verder>>

Fabrieksbezoek Neat Acoustics - Thinking inside the box

Gepubliceerd op 24 november 2017
Auteur: Werner Ero
Neat fabrieksbezoek 2017Samen met Latham Audio verkoopleider Rowan Dernee bezocht ik onlangs het Engelse Neat Acoustics in het pittoreske Barnard Castle en viel ik van de ene verbazing in de andere.
lees verder>>

Review: Xanadu HRS80-luidsprekers

Gepubliceerd op 13 september 2017
Auteur: Werner Ero
xanadu-music-emotion.jpgIn een tijdspanne waarin de gemiddelde Nederlander alleen nog maar enthousiast lijkt te worden van ‘toverwoorden’ als streaming, multiroom, compact, bedieningsgemak en 'maximaal geïntegreerd', is het goed te weten dat er ook nog de heerlijke ongecompliceerde rust bestaat die vooral de ervaren Nederlandse audiomerken nog kunnen bieden.
lees verder>>

Bowers & Wilkins Architect Frame: het beste van twee werelden

Gepubliceerd op 13 juni 2017
Auteur: Werner Ero
bowers-wilkens-architect-frame-foto-1.jpgSinds de jaren tachtig is het er voor de audio/video minnende consument niet bepaald gemakkelijker op geworden. In eerste instantie doordat de relatief kleine beeldbuis TV’s met hun behoorlijk goede geluidsweergave, ineens plaats moesten maken voor veel grotere platte schermen met helaas ook een veel slechtere geluidskwaliteit.
lees verder>>

Hi-Visit AudioXperience - Feestelijk heropend

Gepubliceerd op 28 mei 2017
Auteur: Rob Nijman
AudioXperience heropening 2017Een uitgebreid winkelbezoek aan de vooravond van het tienjarig bestaan, dat leek ons wel een geslaagde manier om het aanstaande openingsfeest na maanden van verbouwingsvlijt aan te kondigen. Dus op naar Nuenen voor een sneak preview van een stevig uitgebreid AudioXperience!
lees verder>>

HiVisit: Rhapsody – Nature of Sound Show

Gepubliceerd op 13 april 2017
Auteur: Werner Ero
hivisit-rhapsody-foto-1.jpgTerwijl ik recent van de Hifi.nl redactie het verzoek kreeg of ik zin had om een nieuwe HiVisit van de Hilversumse high-end winkel Rhapsody af te nemen, leek het mij leuk en vooral spannender om het concept voor één keer eens helemaal om te gooien. Dit keer dus geen opsomming waar deze unieke winkel voor staat, maar een verhaal in twee delen waarbij het in dit eerste deel om een belevingsbezoek aan de Nature en Sound Show van 17 en 18 maart jongstleden en een diepte-interview met Soulution-topman Cyrill Hammer draait.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE