Artikelen van fotograaf Werner EroFabrieksbezoek Neat Acoustics - Thinking inside the box

Gepubliceerd op 24 november 2017
Auteur: Werner Ero
Neat fabrieksbezoek 2017Samen met Latham Audio verkoopleider Rowan Dernee bezocht ik onlangs het Engelse Neat Acoustics in het pittoreske Barnard Castle en viel ik van de ene verbazing in de andere.
lees verder>>

Review: Xanadu HRS80-luidsprekers

Gepubliceerd op 13 september 2017
Auteur: Werner Ero
xanadu-music-emotion.jpgIn een tijdspanne waarin de gemiddelde Nederlander alleen nog maar enthousiast lijkt te worden van ‘toverwoorden’ als streaming, multiroom, compact, bedieningsgemak en 'maximaal geïntegreerd', is het goed te weten dat er ook nog de heerlijke ongecompliceerde rust bestaat die vooral de ervaren Nederlandse audiomerken nog kunnen bieden.
lees verder>>

Bowers & Wilkins Architect Frame: het beste van twee werelden

Gepubliceerd op 13 juni 2017
Auteur: Werner Ero
bowers-wilkens-architect-frame-foto-1.jpgSinds de jaren tachtig is het er voor de audio/video minnende consument niet bepaald gemakkelijker op geworden. In eerste instantie doordat de relatief kleine beeldbuis TV’s met hun behoorlijk goede geluidsweergave, ineens plaats moesten maken voor veel grotere platte schermen met helaas ook een veel slechtere geluidskwaliteit.
lees verder>>

Hi-Visit AudioXperience - Feestelijk heropend

Gepubliceerd op 28 mei 2017
Auteur: Rob Nijman
AudioXperience heropening 2017Een uitgebreid winkelbezoek aan de vooravond van het tienjarig bestaan, dat leek ons wel een geslaagde manier om het aanstaande openingsfeest na maanden van verbouwingsvlijt aan te kondigen. Dus op naar Nuenen voor een sneak preview van een stevig uitgebreid AudioXperience!
lees verder>>

HiVisit: Rhapsody – Nature of Sound Show

Gepubliceerd op 13 april 2017
Auteur: Werner Ero
hivisit-rhapsody-foto-1.jpgTerwijl ik recent van de Hifi.nl redactie het verzoek kreeg of ik zin had om een nieuwe HiVisit van de Hilversumse high-end winkel Rhapsody af te nemen, leek het mij leuk en vooral spannender om het concept voor één keer eens helemaal om te gooien. Dit keer dus geen opsomming waar deze unieke winkel voor staat, maar een verhaal in twee delen waarbij het in dit eerste deel om een belevingsbezoek aan de Nature en Sound Show van 17 en 18 maart jongstleden en een diepte-interview met Soulution-topman Cyrill Hammer draait.
lees verder>>

HiVisit: iEar' | Ultimate sound and vision

Gepubliceerd op 6 maart 2017
Auteur: Werner Ero
ieariEar' maakt al bijna 15 jaar een opvallende groei door. Hoe? Door een geheel andere kijk op de materie en een klantbenadering die daar naadloos op aansluit. Voeg daarbij een opvallend breed en diep assortiment, wat door vakbekwaam personeel met veel oog voor het overkoepelende (thuis-)integratieverhaal wordt gedemonstreerd en je hebt een winnende formule in handen.
lees verder>>

Naim, maar dan anders: de nieuwe Uniti serie

Gepubliceerd op 2 maart 2017
Auteur: Werner Ero
unitiBij Hifi Studio Wilbert mochten wij kennis maken met Naim's volledig nieuwe Uniti serie. Duidelijk Naim, maar toch net even anders.
lees verder>>

HiVisit: Music2 Audio Import

Gepubliceerd op 4 januari 2017
Auteur: Werner Ero
hivisit music2Ondanks, of misschien wel mede door de onophoudelijke stroom aan alsmaar 'betere' nieuwe audioproducten (waarbij maar al te vaak een daadwerkelijke muzikale visie ontbreekt) krijg ik steeds vaker heimwee naar vroegere tijden. De periode dat alles nog veel meer een kunst was en de producten vooral klankmatig en minder meettechnisch werden afgestemd. Hoewel de tijd van weleer natuurlijk niet meer terug kan komen, is het wel heerlijk om weer eens kennis te maken met een importeur die letterlijk een brug weet te slaan tussen de deugden van toen en de inmiddels verbeterde kennis en technische innovaties van nu.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE