Artikelen met de tag Beeld



Review: Zappiti Pro 4K HDR

Gepubliceerd op 5 augustus 2019
Auteur: Michael Hamers
Zappiti Pro 4KDe Zappiti Pro 4K ligt voor ons op de testbank. De Pro 4K is sinds afgelopen voorjaar op de markt en biedt een high end-mediaspeler in een knappe behuizing met hoogwaardige onderdelen en dito afwerking. Presteert de Zappiti Pro 4K ook zoals hij eruitziet? Je leest het in deze review.
lees verder>>

Recensie: Loewe Connect UHD 55

Gepubliceerd op 5 juli 2015
Auteur: Eric Beeckmans
Loewe Connect UHD 55Loewe profileert zich nog steeds met Duitse kwaliteit en personaliseerbare toestellen, zo ook voor de nieuwe Connect UHD. Een rijke uitrusting maakt het toestel nog aantrekkelijker.
lees verder>>

Review Philips 49PUS7809 – UHD wordt betaalbaar

Gepubliceerd op 24 oktober 2014
Auteur: Eric Beeckmans
Philips 49PUS7809Philips heeft net als heel wat concurrenten een betaalbaar Ultra HD model. Wat offer je op om meer pixels in huis te halen? Dit Ultra HD-scherm levert mooie beelden, maar hinderen het gebrek aan HDMI 2.0 en HEVC het gebruik voor echte 4K-content sterk?
lees verder>>

Budgetcamera Multi-test Sony, JVC, Panasonic en Samsung

Gepubliceerd op 12 augustus 2014
Auteur: Ulco Schuurmans
Music Emotion budgetcamera's multi-testKan een camcorder van tussen de € 180, en € 300,- eigenlijk wel wat zijn? Of omgekeerd, waarom een dure camcorder aanschaffen als een goedkoper model het ook best aardig doet? Op deze beide vragen probeert Video Emotion in vier korte vergelijkende testen een antwoord te geven.
lees verder>>

World War Z 3D

Gepubliceerd op 4 juli 2013
Auteur: Sander van der Heide
World War ZDe ‘Hollywood pitch’ van producer Brad Pitt moet iets geweest zijn als 'Outbreak meets I Am Legend'. Als dit gegeven je aanspreekt, zal je zeker niet worden teleurgesteld. De film die vandaag in de Nederlandse bioscopen in première gaat, is in de VS al een grote hit. Ik vraag me toch een beetje af waarom...
lees verder>>

Samsung HT-E6750W - 7.1-kanaals AV-systeem met Blu-ray

Gepubliceerd op 13 juli 2012
Auteur: Marnix Bosman
SamsungEen eigen thuisbioscoop spreekt nog steeds vele mensen aan en dat is niet zo vreemd. Want ondanks dat een bezoek aan een echte bioscoop nog steeds een geweldige belevenis is, is het kijken naar een film op je eigen bank met je eigen favoriete versnaperingen onder handbereik natuurlijk niet te versmaden. Voor een thuisbioscoop is een goed beeldscherm een vereiste maar een meerkanaals audiosysteem is minstens zo belangrijk. Het Koreaanse Samsung is al vele jaren een toonaangevende naam op het gebied van hoogwaardige beeldschermen. Ook voor een meerkanaals audiosysteem kan je echter bij Samsung terecht. Het HT-E6750W home theater systeem is daarvan een voorbeeld.
lees verder>>

Arcam AVR-360

Gepubliceerd op 11 juni 2012
Auteur: Eric de Boer
Arcam 360Het is de laatste tijd een komen en gaan van versterkers en receivers in huize De Boer. De meeste voorjaarsshows zitten er weer op en de meeste merken hebben hun nieuwe producten officieel geïntroduceerd aan het publiek. Op de ASSA show in het AZ-stadion eerder dit voorjaar zag ik de nieuwste receiver van Arcam, de AVR-360. Deze mocht een tijdje later ook mijn set tijdelijk komen versterken voor een recensie. Waarvan akte.
lees verder>>

Teufel Cinebar 51 THX

Gepubliceerd op 1 juni 2012
Auteur: René Smit
Teufel Cinebar 51Toen ik het verzoek kreeg van de redactie om een soundbar van Teufel te bespreken werd ik verrast door de prijs, maar liefst €799, - euro. Wetende dat Teufel werkt zonder dealers en dus de prijs bijzonder concurrerend kan houden leek de vraagprijs mij aan de forse kant. Echter al bij het in ontvangst nemen van de in twee dozen verpakte set werd een gedeelte van mijn scepsis weggenomen.Beide dozen kennen namelijk forse afmetingen en een dito gewicht, in het geval van de subwoofer zelfs meer dan twintig kilo! De verpakkingen zijn van goede kwaliteit, een must wanneer je als fabrikant rechtstreeks aan je klant levert en dus afhankelijk bent van vervoerders die nog wel eens “onvoorzichtig” met een pakket willen omspringen.  
lees verder>>

EDITORS' CHOICE