Artikelen met de tag Bekabeling



Review: Atlas Cables - Stapsgewijs naar synergie

Gepubliceerd op 4 juli 2018
Auteur: René Smit
Atlas CablesAtlas Cables uit Schotland is in Nederland een relatief onbekende speler in Audioland, niet geheel terecht gezien de positieve internationale recensies en interessante technologie die ze toepassen in een deel van hun assortiment.
lees verder>>

Review: AudioQuest Niagara 5000 en Storm Series stroomkabels

Gepubliceerd op 15 april 2018
Auteur: Max Delissen
AudioQuest Dragon en StormDe nieuwe AudioQuest Storm Series stroomkabels zijn eind 2017 op de markt gekomen, in het kielzog van de Niagara Series stroomverzorgingsproducten. Beide series zijn ontworpen door Garth Powell, die voorheen als power-specialist bij Furman Sound ruimschoots zijn strepen op het gebied van stroomverzorging verdiende in de professionele audiomarkt.
lees verder>>

Review: Van den Hul Extender - toekomst binnen handbereik?

Gepubliceerd op 22 oktober 2017
Auteur: René van Es
Van den Hul The ExtenderIn deze recensie neem ik u mee in een stukje van de wereld van de heer Aalt Jouk van den Hul, de schier onvermoeibare wetenschapper die audio combineert met de wereld om hem heen en de alternatieve geneeskunde in het bijzonder.
lees verder>>

NAD, Dali en AudioQuest – High End On A Budget

Gepubliceerd op 23 augustus 2014
Auteur: Max Delissen
NAD Dali AudioQuestAl jaren maak ik me sterk voor de stelling dat High End in de hifi niet louter een kwestie is van een enorm prijskaartje. Ik durf zelfs te beweren dat je binnen elk budget apparatuur kunt vinden die bovenmatig goed presteert en daarmee boven zijn klasse-genoten uitsteekt. Waardoor het eigenlijk óók High End genoemd mag worden.
lees verder>>

Tara Labs speakerkabels getest – ‘Van theorie naar prestatie’

Gepubliceerd op 11 augustus 2014
Auteur: Ruud Jonker
Taralabs kabels reviewKabels worden al geruime tijd kritisch bekeken. Zoekmachines, het internet en de crisis hebben bijgedragen aan de opkomst van de zogenaamde ‘content marketing’. Dat betekent onder andere dat de consument zich niet meer laat ringeloren door reclames en verhaaltjes, maar op zoek is naar geloofwaardige informatie. Wil de kabelbusiness niet volledig onderuit gaan, dan is de weg naar eerlijke en onderbouwde informatie van belang. Zeker omdat voor muziekliefhebbers en audiofielen het onderwerp ‘kabels’ eeuwig voor grote verwarring en discussie zorgt en uiterst controversieel is.
lees verder>>

AudioQuest Test ’T Thuis – Bij de winnaar op bezoek

Gepubliceerd op 7 december 2013
Auteur: Menno Bonnema
Audioquest BezoekAudioQuestion: zou je de nieuwste generatie kabels van het Amerikaanse AudioQuest niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat was de vraag die we in eerder dit najaar stelden. Tien deelnemers gingen vervolgens aan de slag met een koffer vol kabels, en een ervan hoefde ze bovendien niet meer terug te sturen. Vorige week presenteerden we de bevindingen van ons complete lezerspanel, en nu volgt er een lezersbezoek bij de uiteindelijke winnaar: Stanny Eysbroek uit Amsterdam.
lees verder>>

AudioQuest Test 'T Thuis – De bevindingen van ons lezerspanel

Gepubliceerd op 23 november 2013
Auteur: Menno Bonnema
AudioQuest thuistest ezerspanelAudioQuestion: zou je de nieuwste generatie kabels van het Amerikaanse AudioQuest niet eens een keer zelf willen uitproberen? Dat was de vraag die we in eerder dit najaar stelden. Tien deelnemers ontvingen vervolgens een koffer vol kabels, en een van hen hoeft 'm bovendien niet meer terug te sturen.
lees verder>>

Avinity HDMI High-End Edition

Gepubliceerd op 27 juli 2013
Auteur: Ruud Jonker
ME7-8-12Veel audiovisuele apparatuur wordt aangesloten met HDMI-kabels. Een directe verbinding in het digitale domein heeft vanzelfsprekend voordelen van kwalitatieve aard. Aan de andere kant is HDMI een secure interface. De indruk bestaat dat de hardware industrie deze interface opgedrongen krijgt door content providers. Die streven naar een gesloten systeem waarin het onmogelijk is om content af te tappen. Hollywood als 'Big Brother' die de distributie volledig wil controleren. Voor de consument blijft in ieder geval de uitdaging over om een zo goed mogelijke HDMI-kabel aan te schaffen. In de studio ligt derhalve de Avinity HDMI High-End Edition.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE