Artikelen met de tag Streaming



Review: Sonos Move bluetoothspeaker - Sonos wordt mobiel

Gepubliceerd op 18 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sonos MoveDe Move kun je zien als de missing link in het Sonos-universum. Dankzij de ingebouwde accu en Bluetooth kun je voor het eerst een Sonos-speaker mee de tuin innemen, ver weg van het WiFi-netwerk. Maar het kan even goed binnen een plek vinden, als beter alternatief voor de oude Play:3.
lees verder>>

Review: Denon PMA-150H versterker - Denon Design-reeks mikt hoger

Gepubliceerd op 3 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Denon PMA-150HDe PMA-150H is het nieuwste, krachtigste en ook duurste alles-in-één muzieksysteem van Denon. Je ziet meteen dat het is deel is van de Denon Design-familie, wat betekent dat het hier gaat om een woonkamervriendelijk toestel met een heel verfijnde afwerking. Doelgroep: mensen die wel van muziek houden, maar niet van uitgebreide systemen.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins Formation Duo

Gepubliceerd op 30 augustus 2019
Auteur: Harro Tillema
Review Bowers & Wilkins FormationWe ontvingen deze maand de nieuwe Formation Duo luidsprekers van Bowers & Wilkins ter review. Dat zijn actieve 2-weg monitors met een draadloze aansturing en multiroom functionaliteit. Wireless speakers zijn niet nieuw voor de fabrikant, de multiroom functionaliteit wel. Heeft Bowers & Wilkins met haar Formation-serie een troef in handen of mist ze hiermee in 2019 net de boot?
lees verder>>

Review: Denon DRA-800H AV-receiver voor stereofanaten

Gepubliceerd op 21 augustus 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Denon DRA-800HEen typische AV-receiver is overkill als je slechts twee luidsprekers in je woonkamer wil plaatsen. Maar meerdere HDMI-bronnen aansluiten is dan wel weer handig. De DRA-800H van Denon is in dit geval een interessante optie: het biedt alle HDMI- en streamingopties van een AV-receiver, maar zonder de complexiteit van surround. Je ontdekt dan ook dat echte stereo films heel meeslepend maakt.
lees verder>>

Review: Chord Qutest - DAC met een eigen aanpak

Gepubliceerd op 31 juli 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Chord QutestWie op zoek is naar een aparte DAC voor zijn muzieksysteem of hoofdtelefoonversterker vindt in de Chord Qutest een mooie oplossing die de FPGA-gebaseerde klank van de bejubelde Hugo 2 biedt in een afgeslankt en goedkoper pakket.
lees verder>>

Review: ELAC Explore DS-A101-G

Gepubliceerd op 14 juli 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Elac DS-A101 streamingversterkerDe DS-A101-G is een betrekkelijk kleine versterker van ELAC die propvol handige functies zit voor iedereen. De brede massa krijgt Spotify Connect, tv-integratie en Bluetooth, de meerwaardezoeker wordt bediend met Roon, subwooferintegratie en kamerkalibratie. En dat voor aardig wat minder dan 1.000 euro.
lees verder>>

Review: Latham zomeractieset met Naim, Neat & Chord

Gepubliceerd op 10 juli 2019
Auteur: Harro Tillema
Latham zomeractie 2019Net als vorig jaar heeft Naim-importeur Latham Audio een zomeractie waarbij een prachtige hifi-set met stevige korting is samengesteld. Zoals we van Latham gewend zijn bestaat deze set uitsluitend uit producten van Britse origine. De set die Latham vorig jaar heeft samengesteld staat ons nog vers in het geheugen; dit wordt dus smullen - want wij mochten er alvast mee aan de slag.
lees verder>>

Review: Yamaha MusicCast BAR 400 en MusicCast 20

Gepubliceerd op 7 juli 2019
Auteur: Michael Hamers
Review Yamaha MusicCast BAR 400 Soundbars. Overal waar je kijkt zie je fabrikanten soundbars op de markt brengen. Grote gevestigde namen en onbekende spelers. Sommige fabrikanten brengen zo enorm veel typen uit dat het gewoonweg een jungle wordt waar de consument zich, gewapend met een kapmes, doorheen moet zien te banen. Wij krijgen soms de krenten uit de pap, want deze door ons geteste Yamaha MusicCast BAR 400 gecombineerd met een duo MusicCast 20 speakers speelt lekker weg.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE