Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Focal Clear hoofdtelefoon - heldere weergave

Gepubliceerd op 28 juli 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Focal Clear hoofdtelefoonFocal gooit de laatste jaren hoge ogen met zijn hoofdtelefoons. De Utopia geldt inmiddels als één van de beste ter wereld, de Elear vonden we zelf een topper met een veel bereikbaardere prijs. De Clear houdt het midden tussen de twee: de looks van de Elear maar met een sound die bij de Utopia aanleunt. Een winnende combinatie?
lees verder>>

Review: iFi Audio Pro iDSD

Gepubliceerd op 23 juni 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review iFi Audio Pro iDSDiFi Audio is vooral bekend voor kleine kastjes die vooral het mobiel luisteren beter maken. Maar de Pro-familie waar de gloednieuwe iDSD toe behoort bewijst dat de Britten geen problemen hebben om ook high-end desktoptoestellen voor thuis en in de studio te bouwen.
lees verder>>

Review: Sennheiser HE-1

Gepubliceerd op 23 mei 2018
Auteur: Ruud Jonker
Review Sennheiser HE-1Gedurende de shows eind vorig jaar in onder andere Brussel en Tilburg stonden bezoekers in rijen van vier om kennis te mogen maken met de Sennheiser HE-1. De wachttijd bedroeg soms méér dan een uur om even te mogen zien, voelen en misschien luisteren. Het begeerde en fascinerende object stond hier daarna de nodige tijd in de luisterruimte en fleurde de donkere en regenachtige winterdagen op.
lees verder>>

Review: AKG N5005 en Sennheiser IE 800 S - 1000 euro in je oor

Gepubliceerd op 14 april 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Sennheiser IE 800 SKunnen in-ears audiofiel zijn? Er zijn heel wat head-fi-liefhebbers die volmondig ‘ja’ zullen knikken. Het is voor dat publiek dat AKG en Sennheiser recent nieuwe, dure high-end oortjes lanceerden. Tijd om ze te vergelijken!
lees verder>>

Review: Sonoma Model One - zuiver als water

Gepubliceerd op 18 maart 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sonoma Model OneDe Model One van Sonoma is een ophefmakende koptelefoon op basis van een verfijnde elektrostatische technologie. En dat maakt hem zo bijzonder dat we de review los van ons hoofdtelefoondossier publiceren, want hij verdient echt een eigen moment in de schijnwerpers.
lees verder>>

Hi-Fi-hoofdtelefoons: het betere werk

Gepubliceerd op 4 februari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Hoofdtelefoondossier februari 2018In een vorig artikel ontdekten we een reeks hoofdtelefoons die hifi-kwaliteit bieden zonder je bankrekening te plunderen. Maar wat als je toch iets meer investeert?
lees verder>>

Hoofdtelefoondossier: 4 hifi headsets getest

Gepubliceerd op 6 januari 2018
Auteur: Jamie Biesemans
Hoofdtelefoondossier november 2017Er zijn veel hoofdtelefoons beschikbaar, maar slechts een aantal mag je echt de stempel ‘hi-fi’ toekennen. Maar wat wil dat zeggen? In dit dossier leggen we het uit én bekijken we een aantal nieuwe en betaalbare hifi-hoofdtelefoons voor de serieuze luisteraar.
lees verder>>

Review: Sennheiser HD 660 S - Een klassieker herboren

Gepubliceerd op 9 december 2017
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sennheiser HD 660 SDe Sennheiser HD 650 is één van de referenties in de hoofdtelefoonwereld, en dat al meer dan een decennium. Toch waagt de Duitse firma het om een opvolger uit te brengen. Maar is hij beter?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE