12-05-2018 (artikel)

Uitgelicht: highlights uit Munchen

High End München startte deze week op Hemelvaartsdag, ook in Duitsland een feestdag, maar dat weerhield de aanwezige audiomerken niet om met de nodige primeurs te komen - zoals de Marantz PM-KI Ruby, de Dynaudio Confidence en de Edge-modellen van Cambridge Audio. lees verder »
31-05-2018 (artikel)

Aeron lanceert mini-hifisysteem met buize...

Audiobedrijf Aeron heeft naar eigen zeggen het kleinste hifi-systeem ter wereld gelanceerd bestaande uit de C101, een voorversterker met buizen in de voortrap, en de P101, een klasse D-stereoversterke... lees verder »
28-05-2018 (artikel)

Quadral Aurum Alpha en Gamma: actieve lui...

Het Duitse Quadral presenteerde dit jaar tijdens de High End 2018 in München twee nieuwe actieve luidsprekers: de Quadral Aurum Alpha en de Quadral Aurum Gamma. Naast krachtige elektronica wordt ook ... lees verder »

26-05-2018 (artikel)

Primare I25: versterker, naar keuze te vo...

Het Zweedse audiobedrijf Primare heeft op de afgelopen High End beurs in München de I25 aan het publiek getoond. De I25 is een geïntegreerde versterker met analoge ingangen die desgewenst met een dac-... lees verder »
22-05-2018 (artikel)

Auralic introduceert Leo GX Reference Mas...

Auralic heeft er een gewoonte van gemaakt om tijdens de High End Show in München haar allernieuwste producten te introduceren en dit jaar vormde daarop geen uitzondering. De gloednieuwe Leo GX Referen... lees verder »

Soulution 525 voorver...

Het Zwitserse high-end merk Soulution heeft in München de 525 voorversterker aan het internationale publiek getoond. Binnenkort is Nederland aan de beurt, met een introductie bij Rhapsody in Hilversum. lees verder »

Genuin Audio Neo: act...

Het Duitse audiobedrijf Genuin Audio heeft een nieuwe luidspreker genaamd Neo getoond op de afgelopen High End audiobeurs in München. De nieuwe Neo is een actieve drieweg luidspreker voorzien van 32-bit DSP. Door het gebruik van DSP vervalt het cross-over filter en wordt een optimaal tijd- en fasege... lees verder »

Verslag: High End 201...

Nu dat CES hifi steeds onbelangrijker vindt en IFA al helemaal geen interesse heeft in beter geluid, staat niets in de weg van High End München om de belangrijkste audiobeurs ter wereld te worden. De laatste editie bewees dat die ambitie zeker niet te hoog gegrepen is, want er was in alle segmenten ... lees verder »