11-05-2019 (artikel)

Verslag: High End München (1)

In mei leggen alle vogels een ei – en trekken hifi-liefhebbers en de -industrie massaal naar München. De High End Show in de Beierse stad is de belangrijkste hifi-beurs ter wereld, met talloze productintroducties. Niet te missen dus! Er valt zoveel te doen en te zien in München dat we niet alles kunnen brengen in één verslag. In een eerste deel kijken we naar de grotere trends en baanbrekende introducties, in een tweede deel zoomen we in op streaming, specifieke demo’s en meer high-end spullen. lees verder »
23-05-2019 (artikel)

Nubert nuPro XS-7500: forse soundbar met ...

Het Duitse audiobedrijf Nubert heeft de XS-7500 op de afgelopen High End audiobeurs in München aan het publiek laten zien. De XS-7500 is een forse actieve soundbar die voorzien is van acht drivers. He... lees verder »
23-05-2019 (artikel)

Focal Spectral 40th: vloerstaander vanweg...

De Franse luidsprekerbouwer viert dit jaar zijn veertigste verjaardag. Het feestje wordt luister bijgezet door het uitbrengen van een aantal jubileummodellen waaronder de Spectral 40th. We hebben de S... lees verder »

20-05-2019 (artikel)

High End München 2019: stijgende lijn van...

De afgelopen High End audiobeurs die heeft plaatsgevonden van 9 mei t/m 12 mei is volgens de organisatie goed bezocht. Het aantal deelnemers en bezoekers is weer gestegen in vergelijking met de vorige... lees verder »
19-05-2019 (artikel)

Verslag: High End München (2)

High End München mag qua oppervlakte niet immens zijn zoals CES of IFA, op het bescheiden aantal vierkante meters kom je wel verdomd veel hifi tegen. In dit tweede deel kijken we naar interessante str... lees verder »

Lab12 heeft de nieuwe...

Lab12 heeft op de afgelopen High End audiobeurs in München de DAC 1 Reference aangekondigd. De DAC 1 SE was al goed, maar volgens Lab12 gaat de Dac 1 Reference nog een stapje verder. Belangstellenden moeten nog even hun geduld bewaren want de Dac 1 Reference zal vanaf september 2019 verkrijgbaar zij... lees verder »

Goldmund Prana: actie...

In de hindoefilosofie is Prana het Sanskrietwoord voor levenskracht. Het Zwitserse Goldmund zegt dat Prana, de naam van hun net gelanceerde model actieve draadloze luidspreker, een eerbetoon brengt aan hun technici die aan het project hebben gewerkt. We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie, ... lees verder »

Fyne Audio demonstree...

De Schotse luidsprekerbouwer Fyne Audio heeft zijn vlaggenschepen F1-12 en F703 voor het eerst laten horen op de High End audiobeurs in München. De luidsprekers waren al aan het publiek getoond op de eerdere Bristol Show, maar daar waren ze nog niet te horen. De luidsprekers zijn inmiddels rijp voor... lees verder »