HiFi Zomerstops - Hi-Visit Audio TV Centrum

Gepubliceerd op 25 juli 2016
Geschreven door: Rob Nijman

Hi-Visit Audio TV Centrum 2015De vakantieperiode hoeft niet alleen tripjes naar het zwembad, de buurt-bbq of de Efteling te betekenen. Tijd genoeg om eens goed te gaan zitten voor een luistersessie, of een bezoek te brengen aan één van deze muzikale Nederlandse pareltjes. De eerste Zomerstop maakt HiFi.nl bij Audio TV Centrum.
lees verder>>

Gydotron - passie en perfectie in Wijnegem

Gepubliceerd op 29 december 2015
Geschreven door: Max Delissen

Hi-Visit Gydotron Audio 2015Als je tijdens je omzwervingen in hifi-land op een gegeven moment voor het eerst bij Gydotron terechtkomt, de winkel van Katrien Lammens en Guido de Laet in Wijnegem - onder de rook van Antwerpen in België - dan staat je een bijzondere ervaring te wachten. Bij Gydotron zijn een paar dingen anders dan anders. De kamers waar de apparatuur staat opgesteld zijn duidelijk herkenbaar als verkoopruimte, maar ze maken op een slimme manier ook deel uit van het mooie historische woonhuis van Katrien en Guido. Zodat ‘winkelen’ ook een beetje ‘op bezoek gaan’ wordt.
lees verder>>

Hi-Visit: Overgaauw

Gepubliceerd op 1 november 2015
Geschreven door: Werner Ero

Hi-visit OvergaauwIn hartje centrum Leiden is één van de leukere A/V winkels van ons land gevestigd. De echte Leidenaar weet dan waarschijnlijk meteen dat ik daar Overgaauw mee bedoel, maar ook voor mensen buiten de regio is deze winkel absoluut een bezoek waard. De kracht van Overgaauw zit wat mij betreft duidelijk in de meer ‘aardse’ en vooral puur Nederlandse uitstraling. Want ook al kun je hier terecht van eenvoudige instap hifi tot zelfs state of the art high-end: de klantbenadering is in alle gevallen gelijkwaardig, warm, hartelijk en verder eigenlijk vooral heel gewoon. Dat deze winkel daarbij ook nog een scherp prijsbeleid hanteert en in geval van calamiteiten de problemen met een eigen technische dienst vaak zelf op vlotte en adequate wijze op kan lossen, maakt het gedegen en prettige beeld helemaal compleet.
lees verder>>

Showverslag: Nieuwe Marantz, Rotel en Bowers & Wilkins bij AudioExpert

Gepubliceerd op 26 september 2015
Geschreven door: Max Delissen

AudioExpert showAudioExpert in Den Bosch was op zaterdag 19 september de gastheer van een gezellig evenement, waar nieuwe apparatuur van Marantz en Rotel in combinatie met luidsprekers van Bowers & Wilkins te beluisteren en te bewonderen was. Speciale gast op het evenement was Ken Ishiwata, de markante Brand Ambassador van Marantz, die altijd goed is voor een flinke toeloop van belangstellenden.
lees verder>>

Hi-Visit: Multifoon Rotterdam

Gepubliceerd op 8 september 2015
Geschreven door: Rob Nijman

Multifoon Hi-Visit GrootMultifoon Hifi, voorheen te vinden in de Rotterdamse Woonmall Alexandrium maar nu prettig terug in de Rotterdamse binnenstad, is ongetwijfeld geen onbekende voor de lezers van HiFi.nl en Music Emotion. Het is namelijk niet de eerste keer dat we er op bezoek gaan, en ook in de rubriek De Specialist Stelt Samen is de speciaalzaak van Leen Koopman herhaaldelijk voorbij gekomen.
lees verder>>

HiVisit: Poulissen Audio Video Center

Gepubliceerd op 25 augustus 2015
Geschreven door: Werner Ero

Hivisit Poulissen 2015Ondanks dat ik de laatste jaren veel hifiwinkels heb bezocht, blijft het nog steeds bijzonder als je nog zo aangenaam verrast kunt worden zoals mij onlangs bij het Limburgse familiebedrijf Poulissen Audio Video Center in hartje Roermond overkwam. In 1995 in één enkel pand gestart door Gerard Poulissen met als doel elke dag opnieuw te streven naar perfectie en zijn klanten met uitgebreid advies het allermooiste en allerbeste te bieden wat beeld en geluid betreft.
lees verder>>

Audio Expert - Beste Keus: Van webwinkel naar (high-end) audiospecialist

Gepubliceerd op 14 juli 2015
Geschreven door: Werner Ero

001-Audio Expert - Beste Keus.jpg

Wanneer ik de naam Beste Keus noem, zal er beslist bij een behoorlijke groep al snel een blik van herkenning ontstaan. ‘Is dat niet die webwinkel in Best waar je heel veel verschillende artikelen snel en voordelig kunt bestellen?’ Klopt helemaal en dat is wat Beste Keus inmiddels al 12 jaar lang tot een waar begrip heeft gemaakt. Maar oprichters Ronnie Smits en Bas Teulings zijn ook scherp genoeg om te zien dat de markt inmiddels stevig aan het veranderen is.

lees verder>>

Hi-Visit: Audio Artistiek

Gepubliceerd op 9 juni 2015
Geschreven door: Menno Bonnema

Hi-visit Audio ArtistiekSinds begin 2014 zetelt audio-expert Audio Artistiek in het Drentse plaatsje Vries. Hoewel er natuurlijk niks boven Groningen gaat, gebeurt het voor Audio Artistiek nu toch echt een stukje onder de provincie. In het landelijk gelegen dorp Vries heeft de winkel zich verder weten te ontwikkelen. Dankzij meer ruimte, zowel in als om de winkel, kan Audio Artistiek haar klanten beter bedienen. Zo is er nu ook ruimte om binnenkort Linn dealer te worden.
lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 

EDITORS' CHOICE