Showverslag: Nieuwe Marantz, Rotel en Bowers & Wilkins bij AudioExpert

Gepubliceerd op 26 september 2015
Geschreven door: Max Delissen

AudioExpert showAudioExpert in Den Bosch was op zaterdag 19 september de gastheer van een gezellig evenement, waar nieuwe apparatuur van Marantz en Rotel in combinatie met luidsprekers van Bowers & Wilkins te beluisteren en te bewonderen was. Speciale gast op het evenement was Ken Ishiwata, de markante Brand Ambassador van Marantz, die altijd goed is voor een flinke toeloop van belangstellenden.
lees verder>>

Hi-Visit: Multifoon Rotterdam

Gepubliceerd op 8 september 2015
Geschreven door: Rob Nijman

Multifoon Hi-Visit GrootMultifoon Hifi, voorheen te vinden in de Rotterdamse Woonmall Alexandrium maar nu prettig terug in de Rotterdamse binnenstad, is ongetwijfeld geen onbekende voor de lezers van HiFi.nl en Music Emotion. Het is namelijk niet de eerste keer dat we er op bezoek gaan, en ook in de rubriek De Specialist Stelt Samen is de speciaalzaak van Leen Koopman herhaaldelijk voorbij gekomen.
lees verder>>

HiVisit: Poulissen Audio Video Center

Gepubliceerd op 25 augustus 2015
Geschreven door: Werner Ero

Hivisit Poulissen 2015Ondanks dat ik de laatste jaren veel hifiwinkels heb bezocht, blijft het nog steeds bijzonder als je nog zo aangenaam verrast kunt worden zoals mij onlangs bij het Limburgse familiebedrijf Poulissen Audio Video Center in hartje Roermond overkwam. In 1995 in één enkel pand gestart door Gerard Poulissen met als doel elke dag opnieuw te streven naar perfectie en zijn klanten met uitgebreid advies het allermooiste en allerbeste te bieden wat beeld en geluid betreft.
lees verder>>

Audio Expert - Beste Keus: Van webwinkel naar (high-end) audiospecialist

Gepubliceerd op 14 juli 2015
Geschreven door: Werner Ero

001-Audio Expert - Beste Keus.jpg

Wanneer ik de naam Beste Keus noem, zal er beslist bij een behoorlijke groep al snel een blik van herkenning ontstaan. ‘Is dat niet die webwinkel in Best waar je heel veel verschillende artikelen snel en voordelig kunt bestellen?’ Klopt helemaal en dat is wat Beste Keus inmiddels al 12 jaar lang tot een waar begrip heeft gemaakt. Maar oprichters Ronnie Smits en Bas Teulings zijn ook scherp genoeg om te zien dat de markt inmiddels stevig aan het veranderen is.

lees verder>>

Hi-Visit: Audio Artistiek

Gepubliceerd op 9 juni 2015
Geschreven door: Menno Bonnema

Hi-visit Audio ArtistiekSinds begin 2014 zetelt audio-expert Audio Artistiek in het Drentse plaatsje Vries. Hoewel er natuurlijk niks boven Groningen gaat, gebeurt het voor Audio Artistiek nu toch echt een stukje onder de provincie. In het landelijk gelegen dorp Vries heeft de winkel zich verder weten te ontwikkelen. Dankzij meer ruimte, zowel in als om de winkel, kan Audio Artistiek haar klanten beter bedienen. Zo is er nu ook ruimte om binnenkort Linn dealer te worden.
lees verder>>

Vliegtuigspotten op video

Gepubliceerd op 21 mei 2015
Geschreven door: Richard Helwig

Vliegtuig_1.jpg

Het is wonderlijk om te zien hoe vliegtuigen een bijzondere aantrekkingskracht hebben op videofilmers. Nederland telt genoeg mogelijkheden om ze onbeperkt met de camera te kunnen spotten. Richard Helwig ging op onderzoek.

 

lees verder>>

Hi-Visit: Luxury Music

Gepubliceerd op 25 april 2015
Geschreven door: Werner Ero

Luxury MusicTerwijl ik voor een gloednieuwe HiVisit dit keer op weg ben naar het 5 km boven de Belgische stad Leuven gelegen dorpje Wijgmaal, ben ik wederom erg benieuwd bij wie ik dit keer te gast mag zijn. Want naast een vaak bijzonder zorgvuldig gekozen assortiment, blijken het in de praktijk toch vooral de mensen achter zo’n winkel de te varen koers en sfeer te bepalen. In geval van Luxury Music wordt alleen al met de opvallend welluidende bedrijfsnaam een voorname toon gezet. Wanneer ik na bijna 2 uur reistijd vanuit mijn Noord-Brabantse woonplaats eenmaal bij het opgegeven adres in de rustige en landelijke omgeving van Wijgmaal aankom, begrijp ik al snel waarom.
lees verder>>

Hi-Visit: A10 Audio / Room4Music

Gepubliceerd op 10 april 2015
Geschreven door: Werner Ero

Hi-visit A10 AudioIn een tijd waarin steeds meer via internet wordt besteld, het gemiddelde ‘audiosysteem’ door een op hol geslagen integratiedrang vaak zelfs alleen nog maar uit een wifi netwerk met streaming audio toepassing en een soundbar onder de TV bestaat, is het fijn dat er zelfs anno 2015 nog steeds solide hifi rotsen in de audiobranding blijven bestaan. Winkels waar je nog steeds een trotse audioset uit losse componenten kunt samenstellen, waar het assortiment nog niet aan verstikkende standaardisatie ten prooi is gevallen en waar het verkoopteam nog werkelijk plezier beleeft aan het vakkundig adviseren van u als consument. Graag stel ik u dan ook met veel plezier voor aan A10Audio / Room4Music. Een werkelijk schitterende high end audio winkel die ook nog eens heel gemakkelijk bereikbaar is door zijn centrale ligging aan de rand van de Amsterdamse A10 rondweg.
lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 

EDITORS' CHOICE