MERK

Blue Amp

Over Blue Amp

Met ingang van 1 januari 2024 is City Audio Trade de trotse importeur van BLUE AMP High End Referentie Phono Preamplifiers uit Duitsland, die tot de allerbeste ter wereld behoren!

Meer informatie ook over dealers kunt u hiervinden: City Audio Trade BLUE AMP

Over Blue Amp;

BLUE AMP bestaat sinds 1988. In de eerste jaren werden hoogwaardige luidsprekersystemen ontwikkeld en werden THORENS-loopwerken vakkundig gerestaureerd.

Vanuit dit Thorens thema ontwikkelde zich het idee voor een hoogwaardige externe voeding. Het idee om deze voeding te combineren met een Phono Preamplifier was geen grote stap; het was het begin van een langdurig project.

Rolf Beckers’ fascinatie voor apparatuur met een eenvoudige en tijdloze buitenkant, een binnenkant die langdurige kwaliteit uitstraalt alsof het een hoogwaardig meetinstrument betreft, het genoegen om technisch onderlegde mensen te laten stralen bij het zien van het “hart” van een BLUE AMP, dát is de blijvende stempel die, Rolf Beckers’ tijd bij Hewlett Packard Medical, op BLUE AMP drukt.

Alle BLUE AMP producten worden met de grootst mogelijke zorg met de hand gemaakt in Reute, een plaats in het zuiden van Duitsland, en zijn voordat ze de fabriek verlaten, langdurig en uitvoerig getest. De garantieperiode bedraagt maar liefst 5 jaar en het uitvalpercentage is nog steeds onmeetbaar…..

Het huidige assortiment bestaat uit: model fughetta, model blue MkIII, model surzur MkIII, model 42MkIII en een PSU model ps 300. De fughetta is de laatste ontwikkeling van Rolf Becker en is daarmee de meest recent (2021) op de markt gebrachte Phono Preamplifier binnen het BLUE AMP assortiment. Model blue en model surzur zijn op te waarderen met de ps 300, de externe PSU, waardoor de geluidskwaliteit aanzienlijk toeneemt.

BLUE AMP Phono Preamplifiers zijn gebouwd om het maximale uit je kostbare vinylverzameling te halen en zijn dankzij hun gebalanceerd ontwerp absoluut vrij van stoorsignalen. Voor maximale muziekbeleving wordt geadviseerd om de draaitafel gebalanceerd aan te sluiten. Natuurlijk kun je ook niet gebalanceerd spelen en van je favoriete muziek genieten, hiervoor worden 2 stuks Neutrik RCA ? XLR adapters bijgeleverd.

Elke BLUE AMP Phono Preamplifier staat garant voor maximale muziekbeleving; de emotie, de dynamiek, de betoverende timbres, de ongelooflijke rust gecombineerd met de allerfijnste details en een bijna tastbaar 3D beeld, dat is waar BLUE AMP voor staat.

FOTO'S