NIEUWS

Philips TV


Redactie HiFi.nl | 17 januari 2002


Philips breidt haar assortiment speakers verder uit met drie modellen. Dit maal gaat het om de A.5.100, A3.600 en de A3.300. De A5.100 is een 5.1 speakersysteem in zwart uitgevoerd. De satellieten hebben een vermogen van 5x10 watt (RMS) en de houten subwoofer heeft een vermogen van 30 watt (RMS). Dit speakersysteem is vooral bedoeld voor mensen die houden van veel volume en bassen, zoals gamers.

De A3.600 is een speakersysteem dat onderdeel is van de Acoustic Surround Power lijn, waar ook de A3.500 onder valt. De Acoustic Surround Power speakersystemen zijn high-end meerkanaalssystemen uitgerust met de jongste gepatenteerde technologieŽn van Philips. Dit systeem legt de nadruk op een elegant, compact design met een uitstekende audiokwaliteit.

De A3.600 is een 5.1 speakersysteem, bestaande uit vijf ultradunne satellietluidsprekers (die zowel horizontaal als verticaal te monteren zijn), een wOOx subwoofer en een draadloze afstandsbediening. De supercompacte wOOx subwoofer biedt een basvermogen dat dubbel zo groot is als dat van de meeste andere subwoofers van hetzelfde formaat.

De A3.300, 2.1 speakersysteem, is onderdeel van de Acoustic Surround Power lijn, waar ook de A3.500 en de A3.600 onder vallen. Dit systeem is, net als deze twee andere speakersets, uitgerust met de jongste gepatenteerde technologieŽn van Philips. Dit systeem legt de nadruk op een elegant, compact design met een uitstekende audiokwaliteit. Beide satellieten hebben een vermogen van 2x6 watt (RMS) en de houten subwoofer heeft een vermogen van 20 watt (RMS).

EDITORS' CHOICE