NIEUWS

Schema Chesky workshop HVT


Redactie HiFi.nl | 14 februari 2002

Eerder berichtten wij u er al over: HVT organiseert op 18 mei een Chesky workshop welke de moeite van het bezoeken zeer de moeite waard is.

In het kort: zaterdag 18 mei is David Chesky de gast van HVT. In de masteringruimtes van Polyhymnia zal hij 6.0 surround (DVD-Audio én SuperAudio-CD) demonstraties verzorgen. Chesky’s 6.0 is echt een enorme verbetering van traditioneel stereo. Liefhebbers van meerkanaals weergave zijn tot nu toe vooral onder de home cinemafans te vinden. De ‘echte’ audiofiel heeft een wat meer afwachtende houding...

Aanvullende informatie Omdat de gebouwen van Polyhymnia geen honderden bezoekers tegelijk kunnen verwerken, wordt er in sessies gedemonstreerd. Een sessie duurt alles bij elkaar anderhalf uur. In deze anderhalf uur heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan David Chesky en de Polyhymnia engineers en krijgt u een tweetal demonstraties: één 6.0 demonstratie met DVD-Audio en/of SuperAudio-CD’s van David Chesky, en één meerkanaals SuperAudio-CD demonstratie door Polyhymnia.

Voor de indeling van de sessies of om u aan te melden, leest u hier verder. Doen!

EDITORS' CHOICE