NIEUWS

Sony nieuws


Redactie HiFi.nl | 24 februari 2002

Het is misschien opgevallen dat er momenteel een hoop nieuws is omtrent nieuwe Sony producten. Sony Europe is vandaag dan ook gekomen met een groot aantal persberichten over nieuwe producten en toepassingen. De belangrijkste staan in wat grotere artikelen, hieronder volgt een overzicht van ander nieuws.

AVD-S10, nieuwe DVD-Video en SACD receiver.

De nieuwe receiver is een volledig 5.1 multi-channel speler met Direct Stream Digital audio processing technologie die ook gebruikt wordt in de SACD speler. Daarnaast heeft de receiver Multi Channel Management voor een grote variatie in speaker setup’s en zijn er twee inputs voor connectie met een set-top box.

Meer weten

Nieuwe HiFi VCR modellen

Vandaag zijn er twee nieuwe modellen gepresenteerd, het instapmodel de SLV-SE720 en de SLV-SE820. Het hogere model heeft een Smart Dial Timer button die het mogelijk maakt in 10 seconde de VCR te programmeren.

Meer weten

DVP-F41MS is de eerste DVD-Video speler met ingebouwde Memory Stick interface.

De DVD speler kan horizontaal en verticaal geplaatst worden of zelfs bevestigd aan de muur. Door de toevoeging van de Memory Stick krijgen gebruikers meer connecting mogelijkheden en veelzijdige playback mogelijkheden voor een groot scala van formaten, zoals het afspelen van JPEG plaatjes.

Meer weten

EDITORS' CHOICE