NIEUWS

Sunfire presenteert Grand processor III


Redactie HiFi.nl | 12 maart 2002


Sunfire heeft de opvolger van de Theater Grand Processor II aangekondigd: de Grand Processor III. Deze preamp processor gerbuikt een nieuwe, geheel gedigitaliseerde implementatie van Bob Carver’s Holographic Imaging. Daarnaast heeft de nieuwe Grand Processor een multi-source tweede zone, volledige 7.1 Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic II, DTS-ES en DTS Neo:6 decoding.

De afstandsbediening is voor te programmeren en heeft een LCD scherm met “soft-keys”, er zijn additionele in- en outputs om aan elke mogelijke vraag te voldoen en het video gedeelte, dat is gebaseerd op broadcast kwaliteit, schakelt met drie inputs en heeft twee gebufferde outputs (100 Mhz), waardoor alle high definition formaten kunnen worden verwerkt, waarbij er nog ruimte vrij blijft.

Er is ook een acht kanaals directe analoge input die gebruikt maakt van standaard RCA connectoren voor SACD en DVD Audio. Sunfire is de eerste high-end fabrikant die gebruik maakt van de Motorola DSP56367 150Mhz Symphony DPS. De Sunfire Theater Grand III bewaakt alle input activiteiten en schakelt automatisch naar nieuwe bronnen en selecteert de juiste surround mode voor elke input. Wanneer het tijd is de software te upgraden wordt er door Sunfire een CD gezonden.

Lees verder op: http://www.sunfire.com

EDITORS' CHOICE