NIEUWS

DVB-S module voor Metz


Redactie HiFi.nl | 22 april 2002

Vanaf nu is het mogelijk om Metz televisies te voorzien van een DVB-S module met Common Interface, waarmee u in staat bent om, naast de gratis “free to air” satellietzenders, ook alle gecodeerde Nederlandse zenders via de satellietschotel kunt ontvangen, zonder externe decoders of kastjes. DVB (Digital Video Broadcasting) biedt de kijker heel veel nieuwe kanalen, een hoge beeldkwaliteit, en een grote hoeveelheid aan interessante informatie.

Met deze innovatie is Metz de eerste televisiefabrikant die de DVB-S Module voorziet van Common Interface. Ideaal voor mensen die o.a. willen kijken naar de gecodeerde Nederlandse televisiezenders als Nederland 1, 2, 3 maar ook RTL4, RTL5, Net5, SBS6, V8, Yorin, BVN en TMF. In combinatie met Conditional Access (CA) hoeft u niets meer te doen dan de voor deze gecodeerde televisiekanalen benodigde SmartCard achter in de Metz televisie te schuiven om deze zo voor alle ontvangstmogelijkheden geschikt te maken.

Voor meer informatie en dealeradressen neemt u een kijkje op: Look en Listen, de website van de importeur van Metz, Metz Nederland BV, Geldermalsen. Telefoon 0345-588060.

EDITORS' CHOICE