NIEUWS

Nieuwe Mission lijn


Redactie HiFi.nl | 27 mei 2002

(Ingezonden mededeling)

Al meer dan 25 jaar zijn Mission luidsprekers wereldwijd beroemd om hun geavanceerde technologie en goede vakmanschap. De nieuwe Mission M5-serie is hiervan een afspiegeling en is in alle aspecten een goed voorbeeld van afwerkingskwaliteit en prestatie. Het resultaat een nieuwe generatie luidsprekers met een exclusieve, gracieuze styling in combinatie met in echt hout gefineerde kasten en een geluidskwaliteit Mission eigen.

Elke luidspreker in de M5-serie is door de Mission ingenieurs “gefine-tuned” om aan de hoge eisen die worden gesteld bij het weergeven van AV en DVD te kunnen voldoen. De voorzijde van de serie is van glanzend hoogwaardig kunststof en de kasten zijn opgebouwd uit 25 mm. MDF. De baffle is zelfs 38 mm. dik. De vormgeving en materiaalkeuze staan garant voor een perfecte afstraling van het geluid.

De gebruikte laagweergevers zijn van Paramide, een conusmateriaal welke een sandwich is van papier en aramide fiber. Deze units zijn geheel nieuw ontwikkeld en geven een neutraal middengebied en een mooie diepe basweergave, ideaal voor zowel muziek als surround geluid.

De tweeters zijn voorzien van een microfiber dome en klinken open en zijdezacht. Om mechanische vibraties te voorkomen is deze tweeter door dempingsmateriaal ontkoppeld van de baffle en heeft een zeer brede spreidingshoek.

De serie is uitbreidbaar tot een hoogwaardig Digital Home Cinema systeem, van center tot dipool surround en met een actieve subwoofer die zelfs tot 28 Hz doorloopt. De lijn begint met de M51, een monitor van € 300 per stuk, terwijl de M53 voor € 549 in de winkel zal staan.

Meer informatie bij importeur Tes Nederland.

EDITORS' CHOICE