NIEUWSB&W

Forum online!


Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2002 | B&W

Het Forum van HiFi.nl nieuwe stijl is online. Na een periode van bijna twee weken kunt u weer deelnemen aan allerlei discussies over HiFi, Home Cinema en natuurlijk Films en Muziek.

Forum HiFi.nl2Het Forum is geheel vernieuwd en heeft een groot aantal grafische en inhoudelijke wijzigingen ondergaan. Daarnaast zijn de voorwaarden waaronder u zich kunt registreren aangescherpt. Het Forum van HiFi.nl is er voor de liefhebber die graag informatie uitwisselt met andere liefhebbers. Dit kunnen consumenten zijn, maar ook professionals die actief zijn in de branche.
Het Forum beheer en de moderatoren hebben een ďzero toleranceĒ beleid geformuleerd welke elk Forumlid dient te respecteren. Voordat u zich registreert moet u deze voorwaarden lezen. Registreren op het Forum van HiFi.nl betekent automatisch dat u akkoord gaat met de richtlijnen en voorwaarden.
U kunt op de onderstaande link klikken om naar de registratieprocedure van het Forum te gaan. U leest dan vanzelf de voorwaarden en enkele handige tips.

HiFi.nl streeft ernaar om het product HiFi breed en op een enthousiaste wijze te promoten. Zoals ooit met Snoep gezond, eet een appel, pleiten wij hartgrondig voor: Beleef emotie, geniet van HiFi!
HiFi.nl is er voor de Nederlandstalige bezoekers in Nederland, BelgiŽ en de rest van de wereld, maar vooral ook voor Nederlanse importeurs en HiFi-speciaalzaken. Onvolledige en onjuiste berichten op het Forum die particulieren of bedrijven schaden, kwetsen, of in een onjuist daglicht stellen, zonder
ondubbelzinnige toelichting van de auteur, zullen niet getolereerd worden. 
HiFi.nl is onafhankelijk en is er niet exclusief voor een paar winkels of een paar merken, maar streeft naar volledigheid en objectiviteit. Een juiste en zo compleet mogelijke berichtgeving over HiFi is waar een ieder bij gebaat is.  Vele honderden professionele bedrijven in de HiFi- en A/V- branche uit Nederland doen op een integere en uitermate fatsoenlijke wijze zaken en proberen u als consument het beste te bieden binnen uw wensenpakket en bestedingsruimte. Deze Nederlandse bedrijven worden door HiFi.nl van harte ondersteund en gepromoot. Daarentegen zullen internetwinkels, niet-officiŽle en/of buitenlandse dealers niet op promotie van HiFi.nl kunnen rekenen.  Berichten hierover in het Forum zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd.

Forum HiFi.nl 22Let op: wij adviseren u om de Help sectie van het Forum goed te lezen. Hier leest u precies hoe het Forum werkt en u maximaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het Forum biedt. Leest u deze Help teksten tenminste een keer goed door: het zal u enkele hele handige tips opleveren.

Voor de vele duizenden onder u die het Forum hebben moeten missen onze excuses voor de pauze. We vertrouwen erop dat het uiteindelijke resultaat en uw toekomstig plezier op het Forum van HiFi.nl het een en ander goed maakt ;-)

Wij hopen u veel te zien op het Forum van HiFi.nl,

Met vriendelijke groet,

JP Joos
HiFi.nl

P.s. al uw reacties zijn van harte welkom op: forum@hifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE