NIEUWS

AudioReQuest MP3 Jukebox


Redactie HiFi.nl | 17 juli 2000
AudioReQuest heeft een apparaat ontwikkeld wat je op je stereo-apparatuur kunt aansluiten en waarop je 300 uur aan muziek op CD-kwaliteit kunt opslaan en afspelen. Deze muziek kan je van CD's af opnemen maar ook van je PC of zelfs van Internet af kopiŽren. Omgekeerd kan je ook weer muziek van de AudioReQuest naar je PC kopiŽren, en op deze manier eventueel een CD branden.

Omdat het een digitaal apparaat betreft heeft deze de vele mogelijkheden die bijvoorbeeld een programma als Winamp ook heeft. Je kan playlists samenstellen en op tal van andere manieren het enorme aantal muziektracks beheren die de AudioReQuest kan bevatten.

Maar er zijn nog veel meer snufjes mogelijk, visualisatie van de muziek op je televisie bijvoorbeeld, of het koppelen van digitale afbeeldingen aan de muziek die eveneens op de televisie getoond worden onder het afspelen. Denk hierbij aan cd-hoezen of aan een foto van je geliefde onder dat romantische nummer.

De opslagruimte is dus beperkt tot 300 uur, maar dat staat gelijk aan minstens evenveel complete cd's en aan bijna twee weken lang non-stop muziek zonder in herhalingen te vallen. Uitbreiding van de opslagruimte is ook nog mogelijk maar wordt niet ondersteund.

Bron: Aanvang.net

EDITORS' CHOICE

 • Achtergrond
  DIRAC: wat is het en wat maakt deze software zo goed
  Achtergrond
  lees meer »
 • Nieuws
  Bowers & Wilkins vervangt CM-reeks door 700-serie
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  OPPO Sonica DAC
  Review
  lees meer »