NIEUWSSony

Sony DVP-F25


Redactie HiFi.nl | 25 september 2002 | Sony

Het grootste nadeel van vrijwel alle hifi apparatuur? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar er is geen keuze in de manier waarop het apparaat neergezet dient te worden. Sony heeft dit probleem onderkend met een serie flexibel plaatsbare DVD spelers en komt in het najaar met een nieuwe DVD-speler in deze lijn. De DVP-F25 heeft een nog grotere functionaliteit dan de eerdere modellen. Naast DVD-Video biedt de nieuwe speler afspeelmogelijkheden van DVD-RW/-R/+RW/+R, CD. CD-RW/R, Video CD, Super Video CD en data CDís met MP3 bestanden.

In tegenstelling tot de conventionele DVD-spelers kun je de DVP-F25 makkelijk op zijn kant zetten, kan hij onder elke gewenste hoek worden geplaatst en past hij door de beperkte hoogte van 61 mm in de smalste ruimte.

HT-K25 Home Theatre systeem2Naast de losse DVD speler komt Sony nu ook met het HT-K25 Home Theatre systeem dat is gebaseerd op hetzelfde radicale designconcept. Het nieuwe systeem bestaat uit een AV Control Center, een subwoofer met ingebouwde 5.1 kanaals versterker en vijf compacte speakers waarmee een krachtige meerkanaals weergave kan worden gecreŽerd. Het complete systeem kan aan de wand worden gemonteerd. Eventueel is de set uit te breiden met een gecoŲrdineerd digitaal 5.1-kanaals speakersysteem.

EDITORS' CHOICE