NIEUWS

Shanling CD-T100


Redactie HiFi.nl | 07 oktober 2002
(Ingezonden mededeling)

Op Internet en in de buitenlandse media al een Hit, nu dan ook op de VAD-hifishow de introductie voor de Benelux van de Shanling CD-T100.

State-of-the-Art digitale techniek gepaard met de pure sound van de legendarische buizen-techniek van 4 6N3 dubbeltriodes in gescheiden buizenversterkertrappen voor line- en koptelefoonuitgang. Het exclusieve uiterlijk wordt nog eens onderstreept met hele goede theoretische waarden zoals: CDM12.10 loopwerk, generatie 7.11 servosturing, 2 BURR BROWN PCM 1704 d/a converters parallel per kanaal (dus 4 totaal) en OPA 2604 opamps ook van Burr Brown, HDCD compatibel, 8-voudige upsampling tot 24 bits/ 96 kHz met CRYSTAL CS 8420 Sample Rate Converters, in HDCD zelfs tot 24 bits/ 192 kHz met Pacific Microsonic PMD200, afstandbediening met in 100 stappen digitaal regelbaar volume op voorversterkerniveau, gescheiden voedingen voor het digitale en analoge gedeelte.

Wat heeft deze Cd-speler dan in gewone mensentaal: volumeregeling in 100 stappen geschikt om direct een eindversterker aan te sturen,  keuze uit een solidstate uitgang (achter de opamps) en een buizenuitgang, buizenhoofdtelefoonuitgang ook variabel, upsampling en HDCD. Ook het afleverniveau staat op een hoog peil, de speler gaat gepaard met een lederen doekje om al het roestvrijstaal, messing en chroom glimmend te houden, er wordt een hoogwaardig netsnoer meegeleverd en ook een Cd met vergelijkingsmateriaal tussen HDCD en zonder HDCD is bijgeleverd. Om de Cd-speler neer te zetten heeft U de keuze uit de ook al meegeleverde spikes en rubberen voetjes. De afstandsbediening heeft een metalen front en ligt stevig in de hand.

Als zekerheid wordt een tweejarige volledige garantie afgegeven.

De vertegenwoordiging in de Benelux wordt verzorgd door: Trade-Time, tel: 076-5446640.

EDITORS' CHOICE