NIEUWSLinn

Linn nieuws


Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2002 | Linn

(Ingezonden mededeling)

Nieuws van importeur Malcolm J. Latham. De genoemde Linn produkten (en meer) zijn tijdens de VAD Show te beluisteren.

Linn Klimax voorversterker
De Linn Klimax voorversterker is een hoogwaardig audio component ontworpen om de Klimax eindversterker zowel klankmatig als esthetisch te complementeren. In de mooie design behuizing schuilen vier circuit boards: an auto ranging slimline power supply die het unieke audio circuit board voorziet van silent power. Het display en besturingsboard zijn gescheiden van het audio board om het audio signaal zo schoon mogelijk te houden. Dit uiterst volledige product geeft een ongeevenaarde weergave.

Linn 2250 eindversterker
Deze hoogwaardige 2-kanaals eindversterker garandeert topkwaliteit AV en Audio applicaties en volgt de Klout eindversterker na 10 jaar op.

Classik system
Na de introductie van de Classik Music en Classik Movie zijn nu ook de bijbehorende luidsprekers beschikbaar: de Unik luidspreker en de Afekt subwoofer. De CLASSIK UNIK luidspreker kan worden ingezet als voor-, achter- en centerluidspreker en is gebaseerd op de succesvolle AV 5110 luidspreker van Linn. De CLASSIK AFEKT is een splinternieuwe uitvoering van een subwoofer. Samen completeren zij het Linn Classik systeem. Tijdens de VAD show kunt u dit systeem bekijken en beluisteren in de Baroniezaal.

EDITORS' CHOICE