NIEUWSB&W

Audio Gallery verhuisd


Redactie HiFi.nl | 24 oktober 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Audio Gallery nu op Nieuwe Binnenweg 34-a in Rotterdam

Mc Laren Formule 12Audio- en Videospecialist Audio Gallery is onlangs verhuisd. Op zondag 3 november tussen 14.00 en 17.00 uur bent u uitgenodigd om  tijdens de Open Dag de opening van deze nieuwe vestiging te vieren. In vijf riante studio’s kunt u dan kennis maken met het aller beste op het gebied van Dolby/Digital en  luxe Stereo apparatuur. Audio Gallery is reeds meer dan 22 jaar actief leverancier van de betere Hi-Fi apparatuur. In de nieuwe, groteren grotere vestiging vindt u ook grootbeeld projectie en tevens de nieuwste apparatuur van computermerk Apple.

In het weekend van vrijdag 1 november t/m zondag 3 november staat in de nieuwe vestiging een heuse  McLaren F1 Roadracer, dit om het dealerschap te beklinken van  TAC McLaren audio.
De zeer luxe produkten van TAG McLaren blinken, net als de beroemde Race auto’s, uit in alle vormen van perfectie. U moet dit beslist zelf komen beleven.

U bent van harte welkom op de Open Dag op 3 november. Om de F1 te komen bewonderen, bent u natuurlijk ook welkom op vrijdag 1 en zaterdag 2 november.

MERK

EDITORS' CHOICE